A1 стартира нова услуга, в улеснение на шофьорите

Компанията започна да предлага онлайн А1 Застраховка „Гражданска отговорност“, в партньорство със ЗК „Лев Инс“ АД
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 мар 2022 14:33 | 4 мар 2022 14:30, Александър Попов
A1 стартира нова услуга, в улеснение на шофьорите

Понякога се случва да забравим кога изтича винетката, датата за годишния технически преглед или годишната застраховка „Гражданска отговорност“. Всички тези „детайли“ обаче са от голямо значение както за нашето, така и за останалите участници в пътното движение спокойствие. Затова е добре, че има бърз и лесен начин, с който да сключим застраховка „Гражданска отговорност“ на сайта на А1.bg. Дигитализацията на услугите пести време и чакане на опашки.

Необходимо e да попълним електронна заявка в онлайн платформата на А1.bg. Така дистанционно можем да имаме сключен договор за застраховка със ЗК „Лев Инс“ АД чрез А1, в качеството на застрахователен агент. Допълнително удобство е, че имаме избор дали да заплатим сумата по застрахователната премия еднократно или разсрочено – на две или четири вноски. Получаваме потвърждение за активна застраховка със SMS и имейл на посочените в заявката телефонен номер и адрес на електронна поща. В срок до три работни дни, получаваме всички необходими документи - напълно безплатно по куриер на посочения адрес или в офис на Speedy.

Неслучайно сключването на застраховката „Гражданска отговорност“ е задължение за всеки собственик и водач на автомобил. По време на път винаги има риск от произшествия и инциденти и чрез застраховката, можем да се погрижим да бъдат покрити евентуални причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица.

Новата услуга А1 застраховка „Гражданска отговорност“ предлага добър вариант да заявим полицата бързо, лесно и удобно. На сайта на компанията се предлагат и възможности за закупуване на електронни винетки, необходими за пътуване извън градската пътна мрежа.


Още от

Спонсорирани публикации