Vivacom предлага специален комплект MyKi за Деня на детето

Спонсорирано съдържание | 7 май 2024 14:08, Красимир Ангелов
Vivacom предлага специален комплект MyKi за Деня на детето

Vivacom ще зарадва родителите и техните деца по повод предстоящия празник Деня на детето със специално предложение. Родителите ще могат да изберат детския смарт часовник MyKi 4 Lite в комплект с безжични детски слушалки Belkin Soundform Mini на цена от 3.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца с план Unlimited 100. Умният часовник предлага и на малки и големи точно това, от което се нуждаят, на децата носи радост, благодарение на страхотните функционалности, а на родителите спокойствие за местоположението на малчуганите във всеки момент. Специалната оферта ще бъде достъпна както в магазините на Vivacom, така и онлайн.

MyKi 4 Lite е изключително лек и удобен смарт часовник, който пасва идеално на детската китка. Устройството идва с мека силиконова каишка, която свободно може да се сваля и да бъде заменена с друга. Часовникът има издръжлива батерия, която се зарежда с кабел и магнитно закрепване. Благодарение на вградения GPS приемник и Wi-Fi модул, родителите знаят местоположението на своите деца, за да следят тяхната безопасност. А микрофонът и високоговорителят на MyKi 4 Lite позволяват двупосочни гласови обаждания, изпращане на гласови съобщения, както и получаване на гласови и текстови съобщения чрез приложението MyKi. По този начин децата могат лесно да общуват с техните роднини и приятели, а родителите винаги ще знаят къде се намират. Смарт часовникът има SOS бутон, с който детето може да се свърже с родител лесно и бързо.

Моделът е водоустойчив – сертифициран е по IP67 и може да издържи потапяне до 1 м. в сладка вода за 30 мин. Така родителите могат да бъдат сигурни, че часовникът е защитен в случай на инцидентно намокряне. Той има функцията за проследяване на направените стъпки, като устройството може да бъде управлявано от всеки смарт телефон или таблет – навсякъде и по всяко време чрез приложението MyKi.

Безжични слушалки Belkin Soundform Mini са специално създадени с мисъл за комфорта и безопасността на децата. Те притежават мека, регулируема лента за глава и по-малки възглавнички, осигуряващи перфектно прилягане. Безжичните слушалки разполагат с вграден микрофон, който се управлява лесно, а силата на звука е ограничена до 85 децибела, за да защити ушите на децата по време на слушане, учене, игра или разговори с учители и приятели. С Belkin Soundform Mini потребителите могат да се насладят на отлично качество на звука и на батерия, която издържа до 30 часа слушане.


Още по темата: Vivacom
Още от Технологии
В прегръдката на Golden Hour: Xiaomi и блясъкът на новата серия смартфони Xiaomi 14