Плевнелиев не бил кандидат-приятел на Русия

Щабът на ГЕРБ отрече публикацията в „Комерсант”
Обновена: 6 окт 2011 21:10 | 6 окт 2011 20:58,
106
Плевнелиев не бил кандидат-приятел  на Русия
Снимка: БТА

Публикуваната във в. "Комерсант" позиция на кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев за руските енергийни проекти е "абсолютна измислица".

Това се посочва в опровержение на националния предизборен щаб на Плевнелиев,
разпространено до медиите от пресцентъра на ГЕРБ.

В него се казва, че авторът на статията - кореспондент на руския вестник в България, е "публикувал абсолютни измислици, които си е позволил да припише като изказвания на Росен Плевнелиев".

"Предизборният щаб на Росен Плевнелиев следи политиката на вестник "Комерсант" и изданието публикува периодично поредици от статии, коментари и изказвания на Росен Плевнелиев, макар че до момента нито веднъж никой представител от вестника не е поръсил Плевнелиев за интервю или мнение", категорични са от щаба на ГЕРБ.  

Според публикацията " Кандидат за приятел" на руското издание Плевнелиев е обещал, че няма да възпрепятства дейността на компании от Русия.

Още по темата
 "Комерсант" посочва още, че Плевнелиев няма намерение да слага прът в колелата на проектите за изграждане на АЕЦ "Белене" и газопровода "Южен поток", за които лобира Москва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
0
 
! Отговори
ABV преди 12 години
Из Наръчника по манипулативни техники от философа Ноам Чомски:Говори на хората сякаш са малолетни или... ***!Първо правило: стратегията "отклоняване на вниманието" е незаменима за насочване на обществения интерес встрани от истинските социални проблеми. Това е основен елемент за успешно контролиране на народа и за подмяна на дневния ред на обществото.Второ правило: заливай хората с поток от несъществена информация, периодично лансирай стари сюжети, особено свързани с чувствителни теми от миналото. Захласнати около клюките, на тях не им остава време нито да мислят, нито да задават въпроси. Активирането на износени сценарии винаги върши работа.Трето правило: класически метод за туширане на критичното чувство на индивида е да се използва емоционалният регистър в много по-голяма степен отколкото рационалният. Това въздейства върху подсъзнанието и е успешен способ за насаждане на страхове и несигурност и за внушаване на определен тип поведение.Четвърто правило: да се говори на хората сякаш са малолетни или ***: "Ако се обръщаш към тях като към 12-годишни, е много вероятно (поради ефекта на внушението) да ти отговарят сякаш наистина са на толкова", твърди Чомски.Пето правило: да се окуражава и разпространява глупостта, вулгарността и необразоваността.Шесто правило: качеството на образованието, което се предлага на мнозинството, да бъде възможно най-посредствено, така че разликата между неосведомеността "долу" и информацията "горе" да бъде непреодолима.Седмо правило: контролирай хората и не им давай те да те контролират, внушавай им, че те сами са пожелали да бъдат пазени, водени, обгрижвани - така искането за ограничаване на личната им свобода ще бъде отговор на тяхното желание за повече сигурност.
99
0
 
1
 
! Отговори
Ново 20 преди 12 години
Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ...а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в бюлетината
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То това си беше напълно ясно, че не е така!
97
0
 
1
 
! Отговори
ив преди 12 години
Е ама естествено, че не е, то може ли изобщо да се вярва на медиите, само глупости пишат!
96
0
 
0
 
! Отговори
GOCE-KGB-TO преди 12 години
МИЛИ БЪЛГАРИ ИЗЛЕЗНЕТЕ НА ИЗБОРИ ЗА ДА НЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ И ***. НАШИТЕ ДЕДИ СА ВОЮВАЛИ С САБЯ ЗА ДА НЯМА ТУРСКО,А ОТ НАС СЕ ИСКА ДА СЕ ОТИДЕ ДО СЪСЕДНОТО УЧИЛИЩЕ. ГЛАСУВАЙ ЗА КОЯТО И ЩЕ ДА Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ И ДОГАН НЯМА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не на всички статии може да се вярва. Обявленията на пресцентъра са най-достоверни.
94
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
"Предизборният щаб на Росен Плевнелиев следи политиката на вестник "Комерсант" и изданието публикува периодично поредици от статии, коментари и изказвания на Росен Плевнелиев, макар че до момента нито веднъж никой представител от вестника не е поръсил Плевнелиев за интервю или мнение", категорични са от щаба на ГЕРБ. ...''ами така си е няма какво да се коментира
93
0
 
0
 
! Отговори
Акъл море преди 12 години
Съдейки по коментарите на участниците,лекето Плевналиев няма да изплува! Тук е истинската статистика,а не стъкмистиката на "По света и у нас"! Негативните коментари са средно двойно повече от позитивните за куклата на конци.Крайно негативните са повече от половината от негативните! Изводът е, че поне 70% от българите са против ГЕРБ!С машинации на изборите този % може да падне до 60,но не повече.Герберите ще си дъвчат вратовръзките!
92
0
 
2
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Съгласен съм с 86Небил давал подкуп, небил взимал 3 милиона евро, не бил казал това, не бил направил онова.НЕ Е БИЛ НИЩО!ЕТО ТОВА Е ПЛЕВНЕЛИЕВ-ЕДНО НИЩО!
91
0
 
1
 
! Отговори
ПРОТЕСТЕН ВОТ преди 12 години
Родени във България и носим своя кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.
90
2
 
0
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Наистина всички говорят само за ГЕРБ , но за съжаление доста от нещата са провокации и измислици, така че не трябва да вярваме на всичко.
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Te повечето материали за ГЕРБ са измислици.Всевъзможни лъжи, които целят да уронят престижа на партията.бсп са неуморни в интригите!
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поддържането на сравнително добри международни отношения се нарича международна политика, не разбирате ли?
87
0
 
1
 
! Отговори
комисионант преди 12 години
ехх, все някой си измисля:)) а цецовите откровения се оказаха просто лош сън. Хубавото е, че май отива на изборен кошмар.
86
0
 
0
 
! Отговори
ям асфалт преди 12 години
еми мн тъпо значи
85
4
 
1
 
! Отговори
ван дер любе преди 12 години
Айде, руските приятелчета на Станишев, Първанов и сие се включиха в предизборната борба с червен плам и омаскаряване на противника по български. Плевнелиев ще спечели още на първия тур и Ламбо, Кунева, Трактора, не го знам този на РЗС- това е другото плямпало и всички знайни и незнайни кандидати за царе ще загинат геройски в битката
84
4
 
1
 
! Отговори
Не е добре.. преди 12 години
И какво ще правим ако Плевнелиев е президент?, Ще воюваме срещу Москва?! Още не го избрали за президент и забърка скандалите. Уорлих да му набие чемберите, както стана с "Луккойл"
83
1
 
5
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Небил давал подкуп, небил взимал 3 милиона евро, не бил казал това, не бил направил онова.НЕ Е БИЛ НИЩО!ЕТО ТОВА Е ПЛЕВНЕЛИЕВ-ЕДНО НИЩО!
82
2
 
3
 
! Отговори
GERB преди 12 години
ABE-E 6TO NE SI LEKUVATE BOLNITE MOZATSI BE......SAS INTRIGI NIAMA DA SVALITE GERB.....DA ZIVEE GERB
81
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Очаквайте утре ново възражение на възражението от кандидат-президента Плевнелиев.Това момче не знае къде се намира.Той просто не е в час.Дано не го изберем ,защото сме свидетели на много такива "изцепки"

Спонсорирани публикации