Чалга и порно

Екзалтирани фенки на псевдо порноактриси и партньорите им – заразни и парадиращи момчета
4 окт 2009 16:45,
370
Чалга и порно
Снимка: Булфото

Полуголи жени позират. С усмивка, обтегнала до пръсване силикона под устните им. Прическите адмирират перхидрола, а от деколтетата стърчат пластмасови гърди.

Снимката е от AVN Movie Awards – „Оскарите” на порното. Същата като от конкурс „Мис България” или „Нов Фолк”.

Сериозните прилики на трите мероприятия прикриват обаче генералната им разлика. Едните награди са предвидени за порно, а другите – за красота и музика.

С други думи нашите чалга певици и манекенки не са порноактриси. Но са копие. Менте на имитацията на сексуален партньор. По тази сметка – третокласни.

Това, което нашите псевдо порномиски са постигнали, е, че явно са изпълнили не само своите, а и желанията на мъжете. 

Според социологическата агенция Маркет линкс осемте процента българи, които се самоопределят като богати, търсят показност. Искат всеки да види охолния им, луксозен живот. И пищните им половинки. 

Ето как мутресите са завзели главната роля в медийното ни пространство.
Тях можеш да ги игнорираш. Превключваш канала и ги няма вече. 

Но и без да се задълбочаваш много, виждаш, че копията са много повече. Копията на уж луксозните каки. Тях не можеш да пренебрегнеш. Заради огромния им брой.

Те са като пъпки. Виждаш ги, където и да си. В кафенета, в офиси, в университети и в задръствания, в интернет. Из десетки сайтове е плъзнала една и съща тяхна снимка, имитираща фотоса на висшето ни общество.

От застрашаваща близост „яката тупалка” е щракнала многото си грим. Цъфналите устни ще да са вид орална съблазън. Хваната е и част от слънчеви очила, размерът на които не е допуснал цялостното им влизане в кадър.

Всичко това на фона на тоалетна в заведение. Или в поовехтяла детска стая.

Нека външният им вид да е личен естетически вкус. Но културата им не е. Защото влияе на развитието на цялото ни общество. Тези момичета са на пазара на труда, в индивидуалното потребление и в производтсвото. И гласуват. 

А общите им познания са на покъртително ниско ниво. Сексуалната им култура – също. 

92 процента от българите получават сексуалното си образование на улицата, според изследване на доктор Михаил Околийски от Центъра по хигиена. Най-вероятно от разказите на кака Еди-коя-си, докато люпят семки пред блока.

Над 50% не говорят с партньора си, ами с приятелки за премеждията в леглото, отново показва изследването на доктор Околийски. Това води до нискокачествен секс. Сигурно затова са вечно сърдити.

Това дивашко ниво на секскултурата ни е докарало първото място по нежелана бременност в Европа. И третото място по аборти.  

Виновни са родителите. И учителите. Защото никой не си прави труда да разясни на девойчето, че презервативът не хапе. 

Да кажем, че родителите са ангажирани с ниските си доходи. А и не могат да надскочат собствената си сексуална култура, изградена в общество, пропуснало сексуалната революция и изводите от нея. 

Добавяме и това, че в България родителите нямат практика да общуват с децата си. Доказва го изследване на ЮНЕСКО.

Но лична отговорност се гради чрез възпитание в семейството. Когато такова отсъства, младите са податливи на социално и медийно подбутване. 

Те гласуват с чужди разбирания и правят секс заради приятелките си.

Това е апатия. Към себе си и към обществото. Защото малката е убедена, че нищо не може да промени. Затова й е все тая кой я управлява или защо например няма магистрала. 

Но това е само едната страна на проблема. 

И при българските мъже сексуалната култура е толкова ниска, че ако погледнеш под леглото, ще я видиш как плаче.

Заради същите семейства, в които никой не говори за секс. Заради същите учители, преподаващи анaтомия на половите органи вместо нещо смислено.

Дотук ги оправдавам. Те, както и момичетата, не са виновни за възпитанието си.

Но българският сексуален пазар е изключително свободен. Не е обременен от религии и догми. Търсенето определя предлагането. Следователно хилядите попфолк имитати са такива, защото пичовете ги искат такива. 

Нашето момче харесва пошлостта. Доказателство: най-сваляното порно от български торенти е видимо скъпо и германско. Дотук добре. Отвратителният руски дублаж, закачен за този филм, обаче го съсипва. Един глас за всички роли. Като видеокасета с Терминатор от 90-а година.

Явно българинът си иска ментето. Хилядите изтегляния на точно тази порнопродукция (не че няма други) го доказват. В миговете, когато е най сам съм себе си, се отдава на пошлост. 

В принципа „вземане-даване” обаче по-голямата тежест се пада на мъжете. Тяхното търсене определя предлагането.

Според доктор Околийски в масовата практика у нас при първия сексуален контакт момичето е на около 13 (и възрастта пада). Той допълва, че и в Европа е така. Но там са подготвени за това, което ги очаква. В България просто няма откъде да знаят.

Освен от сексуалния им партньор – „баткото“. 

В най-разпространения случай той е с години по-голям от 13-годишното си гадже. И дори само заради това би трябвало да поеме минимална отговорност. Но толкова се концентрира върху несложната операция да си хързулне кондом, че накрая забравя защо всъщност е искал да го стори. Достатъчно е тарикат, за да не прочете упътването, но не достатъчно мъж, за да опази поне себе си. Камо ли нея. 

И така, прикривайки сексуалната си неграмотност, българинът получава първото място по сифилис в Европа. 

Не става дума за това дали някой има глава на раменете, или не. Защото тази статистика представя обществен феномен. Масовката на България.

Екзалтирани фенки на псевдопорноактриси, нещастно забременели и сърдити. И партньорите им – заразни, но парадиращи момчета. 

Кюп, в който сме всички. 

Надеждата... умира последна. И ще умре, ако умрат всички готини, стремителни и интелигентни хора тук.

Хората, които не се набиват толкова на очи, защото не са нито чалга, нито порно.

Хората, за които в този текст не е написана и дума. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мда, права си, пускам си Планета, за да мастурбирам, а не за да слушам музиката им. Но те си мислят, че правят музика, а не порно, нали?
204
0
 
0
 
! Отговори
Gnusmus преди 14 години
А,ве пич,стига си се дразнил с хората! Всички те разбраха,че се дразниш! Тъпите кифли не могат да си служат с компютър,хванахме те!
203
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
До 195 и 199.На първата шматка дето е седнал посреднощ да ми се прави на учител няма какво да се обяснявам.На мен седнал грешките да открива на не вижда че пише с малки букви изреченията.А на втория ще кажа че не е важно да се слядт грешките ми от бързото писане а е по-важно да четеш садаржанието.Певиците на Планета са изванземни.Красиви са,готени,модерни,няма нормлана жена която да не ги харесва и мъж дето да не ги желае.Спрете да си кривите дошите.Малина,Преси,Галена рулззззз номер еднооооо!!!
202
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
добре.... Мария
201
0
 
0
 
! Отговори
тути фала преди 14 години
К'ва лщбов ***.. ти си *** материалистка..за к'ва любов говориш..обичаш парите му, не него, а той е каламутник щом се движи с *** като теб...
200
1
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Вие сте комплексари.Сегашното ми гадже се познава с Васил Божков и управлява негови фирми.Подари ми Бентли.Аз много го обичам и искам той да стане моя мъж защото е супер готин добър и между нас има любов!
199
0
 
0
 
! Отговори
ала бала преди 14 години
съгласна съм с автора на 198 коментар... ужас е.. всеки текст крещи за секс, злоба, изневери /които се одобряват,разбира се,/..в този стил музика трябва да се слуша само мелодията, без текста..
198
0
 
1
 
! Отговори
gogo преди 14 години
Mnogo dobre kazano, no tragichno zashtoto e golata istina!!!
197
0
 
0
 
! Отговори
Gnusmus преди 14 години
"чалката" ??? "сигурна" ??? "веднъш" ??? "дошата" ??? "изка"??? "комир" ??? Уфффф! Да ти имам кОмирите... И ще ми обясниш ли,драга Миленче,какво означава тази думичка "комплексирани" ? Ха на бас,че не можеш! Пет реда си написала,шест думички си объркала! За препинателни знаци не говорим,че полунощ стана....
196
0
 
0
 
! Отговори
malak na 17 преди 14 години
Mislq bez moeto mnenie nqma da mine:)Vse pak az sam super UMEN i na nikoi ni6to nespestqvam ot istinata:)Zna4i tova 4e GLORIQ E ***.zodiq rak i cql jivot i palnqt *** za pari i luks mislite li 4e e moi problem:)???Ako mi se pomoli nqkak s UVAJENIE moje i da se smilq da q naeba ednokratno ina4e tozi stil KATO GLORIQ sa mi samo za smqh i zabava:)Vse pak moqta GRADINA e podredena i tam ima red i disciplina..i parcalite izvan moqta gradina bili te maje MUHLIOVCI ili JENI *** SA MI ZA ZABAVA
195
0
 
0
 
! Отговори
--- преди 14 години
за Милена: ти си типична простакеша... научи се да пишеш и тогава чак изказвай блестящите си мисли.. какво ще кажеш да попрочетеш малко граматика? ох чакай.. ти не знаеш за какво ти говоря -горката..*** и ограничена ще си докато продължаваш да си избираш такива кумири
194
0
 
0
 
! Отговори
моралистка преди 14 години
Каква злоба, каква завист? Кой ще ти завижда за това, че отдолу си като кофа вече широка и всеки пропадляк те подхвърля като мръсен ***..каквато вече си.. *** ***!!!
193
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Не мога да разбера защо в всяка статиа се плюе по фолка и чалгата това чалката онова.Все чалгата ви е виновна.Ако стане земетресение сигурна пак певиците ще са ви виновни.Разберете го веднъш завинаги-чалгата е музика за дошата и най-красивите жени са попфолк певиците.Всяка жена която изка да е номер едно трябва да е като тях.Безлични дебелани и крокозъбелки никой не харесва.А статията е писана май от някоя такава.Комплексирани грознички.Аз се гордея че моят комир е Малина и танцувам като нея.
192
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ДНЕС.БГ, дали не е възможно да пускате тази статия всеки ден и всеки ден да може да се чете от първа страница? ;)) На общестото ни ни трябва точно такъв вид критика. Погледнете сайт за запознанства в Германия и сайт за запознанства в България - много от нашите момичета имат двойно повече грим и се фукат грозно. Не казвам, че трябва да сме като в Германия, просто защото не сме немци, но може поне да спрем да се "фукаме"(кой го измисли този глагол пък?)
191
0
 
0
 
! Отговори
Mira39 преди 14 години
Nqmam dumi kolko e degradiralo ob6testvoto ni.Tova sa deca za boga.Kak mogat da pravqt sex s vazrastni maje.Az sa s saprug koito vinagi me e obi4al i imal doverie.Nosi mnogo pari i moeto semeistvo e 6tastlivo.Utre imam sre6ta s Stef4o studenta dokato saprugat mi e v ofisa.Lybovta e gradivna sila kakto i doverieto.Zatova az sam 6tastliva jena na koqto vinagi i varvi v jivota!
190
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 14 години
Много точна и вярна статия. Българите нямат никаква сексуална култура; родителите не споделят с децата си, и децата навлизат в живота напълно неподготвени какво е това секс и какви са последиците от него. Момичетата първо правят секс, за да се изфукат пред приятелки, а следващите пъти, за да не изостават сред връстниците, и за да не се правят на недостъпни. А момчетата? Те не поемат никаква отговорност за партньорките си ако ги заразят с нещо, а да не говорим за нежелана бременност. Трагедия !
189
0
 
0
 
! Отговори
Danny преди 14 години
Статията е написана от един от малкото различни хора в нашето така наречено "общество",което благодарение на "чалга"културата забрави, че въпреки всичко което се случва,въпреки ролите които се налага да играе всеки един от нас,никога ама никога не трябва да забравяме че сме хора....а хората обикновенно имат ценностна система и морал.... Жалко но факт че живеем в държавата на Ъпсурдите...Поздравления за автора и дано хората които имат честа да четат това се замислят....на къде отиваме???
188
0
 
0
 
! Отговори
Ей преди 14 години
Живея в чужбина. Имам колега, младо добро момче, който всяко лято се връща в България за няколко месеца. Питах го защо го прави - бизнес ли има, семейни проблеми....Ами - вика той - ходя там да се отеба.
187
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 14 години
Пхахааха сложих снимка на автора и мнението ми беше изтрито точно 10 минути след това. Вярно, че си е разкриване на лична информация (макар че името му просто си виси там и всеки с google и желание може да намери каквото намерих и аз) и сигурно някъде из правилата (не съм ги чел/няма да ги прочета) пише, че е забранено, но според мен толкова интелигентен човек не трябва да се срамува от външността си...
186
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като човек няма развита вътрешна красота гледа да избие навън и то многократно, превръщайки се в роб на кича! Само че знайте, че както външната красота се прави с някакъв грим, и някакви дрешки, и обувки, то можеш да помогнеш на вътрешната си красота по подобен начин! И не ми дрънкайте глупости, че само външния вид бил важен - мислите ли, че искам да имам нещо общо с безмозъчна ***, дето по половин ден си лакира ноктите/примерно/? И, да, работя като програмист и имам достатъчно пари.