Чалга и порно

Екзалтирани фенки на псевдо порноактриси и партньорите им – заразни и парадиращи момчета
4 окт 2009 16:45,
370
Чалга и порно
Снимка: Булфото

Полуголи жени позират. С усмивка, обтегнала до пръсване силикона под устните им. Прическите адмирират перхидрола, а от деколтетата стърчат пластмасови гърди.

Снимката е от AVN Movie Awards – „Оскарите” на порното. Същата като от конкурс „Мис България” или „Нов Фолк”.

Сериозните прилики на трите мероприятия прикриват обаче генералната им разлика. Едните награди са предвидени за порно, а другите – за красота и музика.

С други думи нашите чалга певици и манекенки не са порноактриси. Но са копие. Менте на имитацията на сексуален партньор. По тази сметка – третокласни.

Това, което нашите псевдо порномиски са постигнали, е, че явно са изпълнили не само своите, а и желанията на мъжете. 

Според социологическата агенция Маркет линкс осемте процента българи, които се самоопределят като богати, търсят показност. Искат всеки да види охолния им, луксозен живот. И пищните им половинки. 

Ето как мутресите са завзели главната роля в медийното ни пространство.
Тях можеш да ги игнорираш. Превключваш канала и ги няма вече. 

Но и без да се задълбочаваш много, виждаш, че копията са много повече. Копията на уж луксозните каки. Тях не можеш да пренебрегнеш. Заради огромния им брой.

Те са като пъпки. Виждаш ги, където и да си. В кафенета, в офиси, в университети и в задръствания, в интернет. Из десетки сайтове е плъзнала една и съща тяхна снимка, имитираща фотоса на висшето ни общество.

От застрашаваща близост „яката тупалка” е щракнала многото си грим. Цъфналите устни ще да са вид орална съблазън. Хваната е и част от слънчеви очила, размерът на които не е допуснал цялостното им влизане в кадър.

Всичко това на фона на тоалетна в заведение. Или в поовехтяла детска стая.

Нека външният им вид да е личен естетически вкус. Но културата им не е. Защото влияе на развитието на цялото ни общество. Тези момичета са на пазара на труда, в индивидуалното потребление и в производтсвото. И гласуват. 

А общите им познания са на покъртително ниско ниво. Сексуалната им култура – също. 

92 процента от българите получават сексуалното си образование на улицата, според изследване на доктор Михаил Околийски от Центъра по хигиена. Най-вероятно от разказите на кака Еди-коя-си, докато люпят семки пред блока.

Над 50% не говорят с партньора си, ами с приятелки за премеждията в леглото, отново показва изследването на доктор Околийски. Това води до нискокачествен секс. Сигурно затова са вечно сърдити.

Това дивашко ниво на секскултурата ни е докарало първото място по нежелана бременност в Европа. И третото място по аборти.  

Виновни са родителите. И учителите. Защото никой не си прави труда да разясни на девойчето, че презервативът не хапе. 

Да кажем, че родителите са ангажирани с ниските си доходи. А и не могат да надскочат собствената си сексуална култура, изградена в общество, пропуснало сексуалната революция и изводите от нея. 

Добавяме и това, че в България родителите нямат практика да общуват с децата си. Доказва го изследване на ЮНЕСКО.

Но лична отговорност се гради чрез възпитание в семейството. Когато такова отсъства, младите са податливи на социално и медийно подбутване. 

Те гласуват с чужди разбирания и правят секс заради приятелките си.

Това е апатия. Към себе си и към обществото. Защото малката е убедена, че нищо не може да промени. Затова й е все тая кой я управлява или защо например няма магистрала. 

Но това е само едната страна на проблема. 

И при българските мъже сексуалната култура е толкова ниска, че ако погледнеш под леглото, ще я видиш как плаче.

Заради същите семейства, в които никой не говори за секс. Заради същите учители, преподаващи анaтомия на половите органи вместо нещо смислено.

Дотук ги оправдавам. Те, както и момичетата, не са виновни за възпитанието си.

Но българският сексуален пазар е изключително свободен. Не е обременен от религии и догми. Търсенето определя предлагането. Следователно хилядите попфолк имитати са такива, защото пичовете ги искат такива. 

Нашето момче харесва пошлостта. Доказателство: най-сваляното порно от български торенти е видимо скъпо и германско. Дотук добре. Отвратителният руски дублаж, закачен за този филм, обаче го съсипва. Един глас за всички роли. Като видеокасета с Терминатор от 90-а година.

Явно българинът си иска ментето. Хилядите изтегляния на точно тази порнопродукция (не че няма други) го доказват. В миговете, когато е най сам съм себе си, се отдава на пошлост. 

В принципа „вземане-даване” обаче по-голямата тежест се пада на мъжете. Тяхното търсене определя предлагането.

Според доктор Околийски в масовата практика у нас при първия сексуален контакт момичето е на около 13 (и възрастта пада). Той допълва, че и в Европа е така. Но там са подготвени за това, което ги очаква. В България просто няма откъде да знаят.

Освен от сексуалния им партньор – „баткото“. 

В най-разпространения случай той е с години по-голям от 13-годишното си гадже. И дори само заради това би трябвало да поеме минимална отговорност. Но толкова се концентрира върху несложната операция да си хързулне кондом, че накрая забравя защо всъщност е искал да го стори. Достатъчно е тарикат, за да не прочете упътването, но не достатъчно мъж, за да опази поне себе си. Камо ли нея. 

И така, прикривайки сексуалната си неграмотност, българинът получава първото място по сифилис в Европа. 

Не става дума за това дали някой има глава на раменете, или не. Защото тази статистика представя обществен феномен. Масовката на България.

Екзалтирани фенки на псевдопорноактриси, нещастно забременели и сърдити. И партньорите им – заразни, но парадиращи момчета. 

Кюп, в който сме всички. 

Надеждата... умира последна. И ще умре, ако умрат всички готини, стремителни и интелигентни хора тук.

Хората, които не се набиват толкова на очи, защото не са нито чалга, нито порно.

Хората, за които в този текст не е написана и дума. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


370
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На malak na 17 му плащат да си пише коментарите.
224
0
 
0
 
! Отговори
malak na 17do 232 преди 14 години
Tova obqsnavam...4e tuk MUZIKATA NI E OME6ENA..GRACKO SRABSKO TURSKO...TOVA SME NIE BALKANCITE I NA6IQ REALEN JIVOT...otdelna e TEMATA ZA Gloriq zodiq rak i merkantilnite ***..az tqh neslu6am a samo se smeq na porednata im LI4NA DRAMA:)Taka 4e ako se ima6 za INTELIGENTEN 6TE PRAVI6 RAZLIKA...KOGATO SI PIQ RAKIQTA I *** OT DUHOVATA MUZIIKA MI SVIRQT NA JIVO I JIVEQ REALNO...I KOGATO *** TIP GLORIQ VI U4AT NA MORAL OT EKRANA!pak pozdrav za teb...youtube.com/watch?v=mQzNdy_GnLM
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че аз си живея живота много реално и без чалга, малкия. Слушам сръбско от време на време, ама там поне знаеш, че мелодията и текста са оригинални.. докато при нашата чалга се краде половинта песен от някоя друга държава.
222
0
 
1
 
! Отговори
malak na 17 do 229 преди 14 години
Ami kato se ima v predvid 4e ti si sterilna DU6A i dokato tarsi6 fen kato men na DUHOVATA MUZIKA...6te si ostane6 EDIN SAMOTEN UROD V TARSENE I RAZMISLI..az mislq 4e JIVOTA NI E DADEN DA GO JIVEEM REALNO...nali UROD S PRETENCII V JIVOTA?:)Pozdrav i za TEB!vbox7.com/play:7e34b7df
221
0
 
0
 
! Отговори
malak na 17 do 226 преди 14 години
Specialen pozdrav za moq priqtel INTELEKTUALECA nomer 227Ne se samnqvai priqtelio sred PUBLIKATA ima mnogo vis6isti...no te ne sa S STERILNI KOMPLEKSIRANI DU6I!:)youtube.com/watch?v=QcRmjjNyK0M
220
0
 
0
 
! Отговори
Lazy_666 преди 14 години
Странно, защо ли голяма част от чалга феновете, нямат грам понятие от правопис?Има още нещо. К**ва и *** са две различни понятия. Едното не е материално облагодетелствано (не му се плаща), така че наричайте нещата с истинските им имена. :)Жалко само, че наистина трудно ще се намери интелигентен фен на поп-фолк-а за да поспорим с него.
219
0
 
0
 
! Отговори
bozorsky преди 14 години
До 224: Да беше "блундинка", ами ти "брьонетка".. :D
218
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ти сигурно си някой от екипа на ДНЕС.БГ, че още не са те баннали... Пишеш абсолютни глупости, често псуваш. Както и да е. По темата - ти слушал ли си БЪЛГАРСКИ ФОЛКЛОР? Направи просто сравнение за това каква е ритмиката и текста на българския ФОЛКЛОР и ритмиката и текстовете на поп-"фолка"... Нямат нищо общо. Поп-"фолка" няма нищо общо с истинския фолклор и то толкова нищо общо, че думичката "поп-" отпреде изобщо не го оправдава.
217
0
 
0
 
! Отговори
malak na 17do 217 преди 14 години
Napravo se vazhitih ot intelektualeca koito jivee v BG!:)Slu4ai sega gospodin MUHLIO...tuk e BG tq e obgradena ot BALKANSKI NARODI i na6ata muzika e FOLKA.Nie se rajdame s DUHOVATA MUZIKA i ni izpra6tat s neq v GROBI6TATA ...tova sme nie balkancite i tova e na6iq REALEN JIVOT:)Ako ne ti haresva otivai v GERMANIA kadeto si pardite na masata i kosmatata GERMANKA peee v zahlas YBER ALES....TUK E BG MOQ REALEN JIVOT!ANADAMNO??youtube.com/watch?v=SYPzoNJx3Dc POZDRAV:)
216
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Ти си гей.При това *** гей.Изка ти се да съм мъж но не съм и се радвам от този факт.Красива млада брьонетка съм и понеже утре ще ставам рано си лягам.Какво да споря с бедни мъже които в немотията си са толкова жали че като купят една лимонада на момичето с тях си мислят че ето на тази *** не може да си плати лимонадата дай тогава за да не съм валат на я ***,че да не се прекарам.Ох бедни и грозни българино.Мега зле си.Лека нощ.
215
0
 
0
 
! Отговори
denica преди 14 години
bravo,mnogo dobre napisano i vqrno.samo nz zashto obrushtash tolkova vnimanien na momichetata - chalgarki i t.n. kato momchetata sa sashtite - negramotni,ogranicheni "fashion-cheta"...inache sum suglasna
214
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
говориш като мъж... Мария
213
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
До 217.Аргоменти ли изкаш.ок.Ето ги.Чалга значи музика.Това първо.Второ-текстовете са мн близки до дошата на човека.Пее се за любов,изнявяра,тъга,скръб и т.н. което е реалността от живота.Четвърто-Музиката е балканска и мелодична и трябв ада си глух за да не ти се дотанцува като я чуеш.Пето-певиците с акато моделки и миски,става ти готено като ги гледаш,невероятни са.Още трябват ли ти?
212
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Още по зле че си жена и говориш така.Без да показваш снимка си ми ясна.А *** ще викаш на майка си.И само не ми се прави на дева мария защото съм обедена че си такава *** че никаде те няма.И най-големите светици са страшни мрасници с леглото-това мъже са го признавали.Кой ли те знае каква си ебла ама сега Мелена била ***.Баси недоклатената крава.Млъквай че идея си нямаш колко си зле.За да се докараш на мъжете в чата срещу жените скача.***.
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Личи си, че Мария/Милена е някой провокатор. Аз искам да проведа дискусия с истински чалгар. Искам да се опита да ме убеди защо чалгата е музика, която си заслужава да бъде слушана. И така - ако има истински поп-"фолк" фенове, напишете няколко аргумента защо е готино да слушаш чалга. Какво ви дава чалгата и какво ви взема?
210
0
 
0
 
! Отговори
:)) преди 14 години
Хей Миленке..много се палиш ***.. и не, не съм мъж..момиче съм :) Не се притеснявай за това дали правя секс и т.н., не те плюя защото не съм сексуално незадоволена, а защото ти си *** и проста, макар и да не го осъзнаваш си един нищожен *** ;) Хайде драга, не е ли време за работа или днес си почивка?
209
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Номер 209 е ***.Това е мъж който скоро не е виждал п*тка на х*я си и ръси злоба в несвяс.Абе ей шматко задръстеа,кърва ще викаш на майка си бе.Иииима да бичиш чикийте докато аз карам джип,ходя на корорти и само джбоните ми са на седмица 500 лв.Нека ме мислят тук за мъж,не ми пука.Знам само че съм на 19 ,от бедно семейство сам и нямам намерение да живея в мизерия.Пари ще имам с цената на всичко.Добре че гаджето ми е пич и дава.Не е бедняк като теб.***.
208
0
 
0
 
! Отговори
Gnusmus преди 14 години
Грешки от бързо писане??? Да видим думичката "веднъш" - "ш" е доста далеч от "Ж" на клавиатурата. "дошата" - "о" също не е до "У". Апропо,имаш напредък - шест редчета-пет грешки. Та какво означава "комплексиран"?
207
0
 
0
 
! Отговори
чекишчо преди 14 години
дори и най постното порно е по добре от вонящата и гъзораздрусваща чалгаджийска бълвоч
206
0
 
0
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Глория е най сладка.Без ничия помощ само с таланта си е направила кариера.Сега я плюйте защото и завиждате.Много сте жалки.Искам да водя живота на Глория и да имам различни богати приятели .