Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия

Доказват го македонски научни открития*
Обновена: 9 ное 2010 14:48 | 8 ное 2010 07:05,
623
Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия
Снимка: авторът

Откритие №1 Македон, син на Богот на Вселената

Мизансцен: буря, светкавици, вълни в Орхидското езеро. Божи глас от небесата: „Сега е дойдено времето да ви обяснам! Вашата майка земя со три раси я населих. Белата-македоноиди, жолтата-монголоиди и църната-негри. Преостанатите-сите мулати. От вас, македонците, потомците на Македон, белата раса я зачнав и от кай вас започнато се е. Сите бели лугье ваши потомци се затоа що носат ген македонски. Сега е времето македонско дойдено, целиот свет вистината да я спознае. Да види дека е чест и слава да си македонец, потомок на Македон, син на Богот на Вселената”.
Това е откъс от базиран на научни открития десетминутен документален филм, наречен "Македонска молитва" и който се излъчваше по държавната телевизия. Продуциран е от македонското правителство, автор-консултант е проф. Ниче Димовски. В него македонците отправят молба към Господа да каже истината „нам и на светот”. Научните факти са от последните десетилетия, откакто македонците прогледнаха за „антиквизацията” си (малко прилича на „тиквизация”, но то е само защото македонският не е български), са безспорни, според научния елит в Скопие.

Още по темата
Откритие № 2 Благородния произход не може да се скрие

Всеки днешен македонец притежава най-малко 30% от гените на Александър (Македонски, естествено). В генетичния профил на гърците имало едва (ха-ха!) 5 на сто от благородния материал. Ние пак сме по-добре - 11 процента от гените ни са подобрени с антично македонски произход. Изследването за генофонда на населението на Балканите е поръчано от Македонската академия на швейцарската клиника IGENEA (методиката на изследването остана неизвестна, ама това пак е заяждане). Благодарение на него македонските учени откриха  и прекия наследник на престола на Александър, настоящ принц на племето хунзи в Пакистан - Мир Газанфар Али Кан.

Величествено го посрещнаха на летището "Александър Македонски" в Скопие - войници, облечени в червени туники, златно боядисани полички, шлемове и копия (а уж не харесваха филма) и възгласи "Добро си дойдофте, Ваше величество, после 25 века дома!"

Много мило изглеждаше. Прие го премиерът, патриархът, друго си е пред очите ти да се разхожда стопроцентов антички генофонд. Респектира.

Откритие № 3 Македонската писменост е отпреди палеолита

Македонската цивилизация е на повече от 77 000 години, европейската я има единствено и само благодарение на македонската, откри историко-лингвистът Васил Ильов. Доказателството е надпис отпреди каменната ера, на който от „лево кон десно и от десно кон лево” разчита името МАКЕДОНИА. Тоест името на републиката е и най-старото в цялата човешка цивилизация.
Ама не са прави гърците да го искат!

Откритие № 4 Съвременният македонски - езикът на „живите господари”

Розетският камък, който е отпреди повече от 2200 години, е писан с думи, идентични със съвременния македонски език и неговите диалекти. Македонският академик Тоше Бошевски от Македонската академия на науките и изкуствата и професор доктор Аристотел Тентов от Електротехническия факултет са дешифрирали средния неразчетен досега текст от Розета и се оказало, че в древния свят гърците били наричани данайци, египтяните - агюпци (в Македония гюпци наричат циганите), а македонците били живите господари. Двамата електроинженери с аргументи безусловно доказват, че това е майчиният език на Александър Трети Македонски, неговите предци и неговите наследници - до един „живи господари”.

Откритие № 5 Назарет е в Ресен, Витлеем - в Битоля

Македонският изследовател Милош Линдро е дешифрирал кода на християнството след 20-годишно изследване на стари стенописи, икони и книги. Чрез сравнителен анализ на градоустройството на Ерусалим и стария град на Охрид той потвърждава факта, че в Библията не се описват светите земи, а Македония. Назарет трябва да се чете като Ресен, а Витлеем - като Битоля. Църквата на "македонския" цар Самуил в Охрид била достроеният Соломонов храм. В същия град бил разпнат Исус Христос, а кръстът се намирал в Охридското езеро. Евангелието, според Линдро, е написано първо на старославянски (разбирай, "македонски") и е откраднато по време на кръстоносните походи, "които създали гръколатинската ерес, наричана сега православие". Това за пореден път аргументира безспорно македонския характер на целия християнски свят.

Откритие № 6 Методий бил враг на българите, Кирил написал първата буква в Крупище

Всъщност създаването на първия славянски писмен език в основата си представлява антибългарски акт на Византия, твърди академик Блаже Ристовски, историк и лингвист. “Как може да бъде македонският да бъде наричан диалект например на българския! Самият Методий като стратег е защитавал границите точно от българите. “Даже за сходство не може да се говори, какво сходство, след като в Македония е имало християнска славянско-византийска култура, а там е имало поганска славянско-протобългарска култура и цивилизация.
Нещо повече - македонските учени са открили и къде всъщност е написана първата буква от славянската азбука - в щипското село Крупище, в местността Црвена Црква.

Според македонската теория за създаването на глаголицата свети Методий бил първоначално военен старейшина в този район, по-късно епископ и покръстител на славяните (да не се бъркат с българите). Затова и неговият брат Кирил, който по това време вероятно му е гостувал, е написал именно тук 32 букви от азбуката, според откритието на академик Блага Алексова.

И сега, като стана безусловно ясно, че всеки човек от "белата раса - македоноидите" е македонец, че всеки българин притежава поне 11% македонски ген, че цялата цивилизация - до Христа и след това, всяка една писменост и култура, са изначално македонски, значи и на Дилма татко й е македонец (и да не се заяждаме, че Гарбово не е в Пиринска Македония - това вече няма никакво значение).
Да не говорим, че и на Саркози дядо му, Гоце Шаркоски, е от Гевгелия, ама той не знае. Щеше да се гордее!
И малко ми е тъжно за Обама...

*Всеки от цитираните "научни факти" е публикуван в македонски специализирани и популярни медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още по темата: македонияскопиеохрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
544
1
 
5
 
! Отговори
wwb преди 13 години
до 560:Алооо, свършиха ли се никовете, че използваш моя.Не случайно казах по долу, че тука се подвизават хора с психически отклонения.Но както и да е-каквото имах да кажа го казах, и нямам намерение да поствам повече. Така че ако видите ник WWB, знайте че не съм аз, а е някой от куковците, които словоблудстват тука.Лек ден.
543
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българския език представява копие на Македонския, написан на развалена Руска пишеща машина. :) Мал базик оригинала е от шоуто на Слави Трифонов и се отнася за Македнонския език. Е сега претставете си и как им е на тях кат видат такива провокации по наще телевизии.
542
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Искам да ИЗПРАТЯ БЛАГОДАРНОСТИ към Днес.бг от малкото останали с "ума си"хора в БЮРМ за статията.Тези хора там ИСКАТ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЮРМ.Приятно са изненадани и призовават да се спре с политиката на изчакване а нещата вече да се казват с истинските им имена!Лигаването с БЮРМ увеличава времето на неговата агония.На "Благоевград"искам да му кажа да види програмите на скопските телевизии и да каже КОЛКО Е "МАКЕДОНСКАТА" а колко СРЪБСКАТА ПРОДУКЦИЯ-70%/30%в полза на Белград.
541
2
 
0
 
! Отговори
до wwb преди 13 години
Така ли си мислиш? Като не разбирам македонски значи си *** така ли? Брей незнаех *** си имат техен начин на изразяване нали "уж" македонците се пишат за българи защо не пишат на нашия език? Айде бе не съм длъжна да знам маке езика. Все едно да накараш Американец да знае китайски.
540
1
 
4
 
! Отговори
wwb преди 13 години
Според написаното по-скоро си *** отколко Българка
539
1
 
37
 
! Отговори
Тралето преди 13 години
... политиката на политичарите. Да не дозволемеме оние мали разлики кои ги имаме да станат уште поголеми. Точно е дека "Съединението прави силата" но изгледа на неко од западот им одговара народот на балканот да живее во постоан терор...21 век сме светот е во период на глобализациа, наместо со помошта на новите технологии да се запознаеме подобро ко сме и што сме ние им дозволуваме на медиумите да создават бариери и идови околу нас.Поздрав до цела Бугариа и се надобро
538
18
 
2
 
! Отговори
до 557 преди 13 години
Трудно ми е БЪЛГАРКА СЪМ не разбирам *** напиши го на български ако незнаеш има преводачи
537
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Потруди се малку повее и е разбереш што сум сакал да кажам приателе. Македонскиот и бугарскиот азик се многу слични. Инаку не ме навредува "сръбска ***"... има убав ден и само без нервоза.
536
1
 
11
 
! Отговори
Тралето преди 13 години
Очигледно е дека и днес.бг станал само една алатка во рацете на политичарите. Како што знам емисиата каде што "господ" им се обраа на Македонците беше прикажана во Господари на ефира ( доста интересна емисиа ) кое што го прави ова стара вест.Многу е жално да се гледа како медиумите во Македониа и Бугариа ствараат непотребни тензиии помеу народот, а уште пожално е тоа што има луе на кои навистина им е испран мозокот. Луе 21 век сме оставете а историата на историчарите 1/2
535
0
 
2
 
! Отговори
Whisper преди 13 години
Като казват антична Македонските историци визират времената на Филип и Александър Македонски главно. Около тези личности е изградена цялата им теза, а от там до началото на цивилизацията, която ако някой не е запознат не се е зародила в Месопотамия и Египет, а именно в македония. Всякакви обяснения колкото и обосновани и почиващи на факти да са няма как да пробият за жалост.
534
1
 
2
 
! Отговори
до 547 преди 13 години
Би ли превел какво написа, че нещо не разбрах мирише ми на поредната сръбска ***
533
1
 
3
 
! Отговори
wwb преди 13 години
А колкото до македонските "историци"-на тях не са им нужни исторически документи за да твърдят каквото и да било. Те просто си съчиняват историкоподобен епос. Не че и в Бг няма такива, но там това е масово явление.Мога да напиша и доста неща за античната им исотрия, която е част от тракийската, а не от някоя друга, защото днешна Мк е била населена с тракийски племена, но засега ще се въздържа, тъй като не е тема.
532
0
 
1
 
! Отговори
wwb преди 13 години
Царството на Юсуф/Стефан/ просъществува до средата на 15 век, приблизително около 1445г, или по точно до похода на Владислав Варненчик. Той го подкрепя/явно приемнето на исляма е било самопривидно/, и след краха на похода турците превземат и унищожават феодалното му владение.Според българските историци няма достатъчно надеждни исторически документи, които да удостоверяват тази проява на българска държавност. И за това не е ключена в българската история. Според мене не е така. А колкото до
531
0
 
2
 
! Отговори
JanaRövardo преди 13 години
На тези "учени" няма ли кой да им каже, че раса "***" не съществува. *** е изключително обидна дома, показваща социално положение, терминусът, който са търсели "учените глави" е "афроамериканци". Хм... , ако това не е няккаква първоаприлска шега, изглежда направо страшно. А според календатър ми не е 1. април :S
530
0
 
2
 
! Отговори
wwb преди 13 години
Сече монети където се титулова за цар на България/а не на някоя друга държава/. Територията на Велбъджкото царство е неустановена. Освен територията на Велбъджка област, която е управлявал, вероятно са включени и доста други западнобългарски земи, включително и такива, които в момента не са в Бг, а в Мк и Сърбия. На негово име турците прекръстили Велбъдж на Кюстендил/тоест, град на Константин/. Неговият син Стефан за да запази феодалното си владение приема исляма и името Юсуф
529
0
 
3
 
! Отговори
Петър Атанасов преди 13 години
Това - македонците са"голема работа",чудя се само защо днешните управници толкова им се слагат?Първи ги признаваме и т.н.
528
0
 
1
 
! Отговори
wwb преди 13 години
на царете Иван Шишман и Иван Страцимир. Предполага се че и поради тази причина/брака му/, незначителният земенски болярин е станал деспот. Явно че и тогава, както е днес е съществувала шуробаджанаковщината. Деспот Деян и деспина Доя са ктитори на земенският манастир и ликовете им са изписани в манастира. Посетете го. Интересна туристическа атракция е.Техният син Константин става управител на Велбъдж/дн.Кюстендил/. След падането на Търновското царство се провъзгласява за независим владетел
527
1
 
17
 
! Отговори
Мирко Попов преди 13 години
Поздрав. Во текстот сте ги пренеле тезите на наголемите *** во Македониа, на кои овде сите им с е смееме. Никако не треба овие глупости да ги поистоветувате со мислеето на луето во Македониа. Убав ден.
526
1
 
2
 
! Отговори
wwb преди 13 години
Както казах, хвърлих едно око на постовете-думато "турско робсво" наистина не трябва да се приема в правният смисъл на това понятие, а в емоционалният. Освен това по равилно е османско, а не турско. Тъй като Османската империя не е турска държава.Второ-за Велбъждкият цар Константин Драгаш. Ето какво ще ви кажа:Той е син на деспот Деян и деспина Доя от Земен/гр.Земен, община Земен, област Перник/. Деспина Доя е племенница на цар Иван Александър, дъщеря на сестра му. Тоест, тя е първа братовчедк
525
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тия македонци са толкова побъркани и ненормални, толкова самовлюбени - те са най-умните, най-великите, бразилския президент е македонец, македонец е създал първия компютър и т.н. да ви прилича познато ? а ?мдаааа! диагноза "Бай ***". тия са си чисти 100% българи значи.