Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия

Доказват го македонски научни открития*
Обновена: 9 ное 2010 14:48 | 8 ное 2010 07:05,
623
Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия
Снимка: авторът

Откритие №1 Македон, син на Богот на Вселената

Мизансцен: буря, светкавици, вълни в Орхидското езеро. Божи глас от небесата: „Сега е дойдено времето да ви обяснам! Вашата майка земя со три раси я населих. Белата-македоноиди, жолтата-монголоиди и църната-негри. Преостанатите-сите мулати. От вас, македонците, потомците на Македон, белата раса я зачнав и от кай вас започнато се е. Сите бели лугье ваши потомци се затоа що носат ген македонски. Сега е времето македонско дойдено, целиот свет вистината да я спознае. Да види дека е чест и слава да си македонец, потомок на Македон, син на Богот на Вселената”.
Това е откъс от базиран на научни открития десетминутен документален филм, наречен "Македонска молитва" и който се излъчваше по държавната телевизия. Продуциран е от македонското правителство, автор-консултант е проф. Ниче Димовски. В него македонците отправят молба към Господа да каже истината „нам и на светот”. Научните факти са от последните десетилетия, откакто македонците прогледнаха за „антиквизацията” си (малко прилича на „тиквизация”, но то е само защото македонският не е български), са безспорни, според научния елит в Скопие.

Още по темата
Откритие № 2 Благородния произход не може да се скрие

Всеки днешен македонец притежава най-малко 30% от гените на Александър (Македонски, естествено). В генетичния профил на гърците имало едва (ха-ха!) 5 на сто от благородния материал. Ние пак сме по-добре - 11 процента от гените ни са подобрени с антично македонски произход. Изследването за генофонда на населението на Балканите е поръчано от Македонската академия на швейцарската клиника IGENEA (методиката на изследването остана неизвестна, ама това пак е заяждане). Благодарение на него македонските учени откриха  и прекия наследник на престола на Александър, настоящ принц на племето хунзи в Пакистан - Мир Газанфар Али Кан.

Величествено го посрещнаха на летището "Александър Македонски" в Скопие - войници, облечени в червени туники, златно боядисани полички, шлемове и копия (а уж не харесваха филма) и възгласи "Добро си дойдофте, Ваше величество, после 25 века дома!"

Много мило изглеждаше. Прие го премиерът, патриархът, друго си е пред очите ти да се разхожда стопроцентов антички генофонд. Респектира.

Откритие № 3 Македонската писменост е отпреди палеолита

Македонската цивилизация е на повече от 77 000 години, европейската я има единствено и само благодарение на македонската, откри историко-лингвистът Васил Ильов. Доказателството е надпис отпреди каменната ера, на който от „лево кон десно и от десно кон лево” разчита името МАКЕДОНИА. Тоест името на републиката е и най-старото в цялата човешка цивилизация.
Ама не са прави гърците да го искат!

Откритие № 4 Съвременният македонски - езикът на „живите господари”

Розетският камък, който е отпреди повече от 2200 години, е писан с думи, идентични със съвременния македонски език и неговите диалекти. Македонският академик Тоше Бошевски от Македонската академия на науките и изкуствата и професор доктор Аристотел Тентов от Електротехническия факултет са дешифрирали средния неразчетен досега текст от Розета и се оказало, че в древния свят гърците били наричани данайци, египтяните - агюпци (в Македония гюпци наричат циганите), а македонците били живите господари. Двамата електроинженери с аргументи безусловно доказват, че това е майчиният език на Александър Трети Македонски, неговите предци и неговите наследници - до един „живи господари”.

Откритие № 5 Назарет е в Ресен, Витлеем - в Битоля

Македонският изследовател Милош Линдро е дешифрирал кода на християнството след 20-годишно изследване на стари стенописи, икони и книги. Чрез сравнителен анализ на градоустройството на Ерусалим и стария град на Охрид той потвърждава факта, че в Библията не се описват светите земи, а Македония. Назарет трябва да се чете като Ресен, а Витлеем - като Битоля. Църквата на "македонския" цар Самуил в Охрид била достроеният Соломонов храм. В същия град бил разпнат Исус Христос, а кръстът се намирал в Охридското езеро. Евангелието, според Линдро, е написано първо на старославянски (разбирай, "македонски") и е откраднато по време на кръстоносните походи, "които създали гръколатинската ерес, наричана сега православие". Това за пореден път аргументира безспорно македонския характер на целия християнски свят.

Откритие № 6 Методий бил враг на българите, Кирил написал първата буква в Крупище

Всъщност създаването на първия славянски писмен език в основата си представлява антибългарски акт на Византия, твърди академик Блаже Ристовски, историк и лингвист. “Как може да бъде македонският да бъде наричан диалект например на българския! Самият Методий като стратег е защитавал границите точно от българите. “Даже за сходство не може да се говори, какво сходство, след като в Македония е имало християнска славянско-византийска култура, а там е имало поганска славянско-протобългарска култура и цивилизация.
Нещо повече - македонските учени са открили и къде всъщност е написана първата буква от славянската азбука - в щипското село Крупище, в местността Црвена Црква.

Според македонската теория за създаването на глаголицата свети Методий бил първоначално военен старейшина в този район, по-късно епископ и покръстител на славяните (да не се бъркат с българите). Затова и неговият брат Кирил, който по това време вероятно му е гостувал, е написал именно тук 32 букви от азбуката, според откритието на академик Блага Алексова.

И сега, като стана безусловно ясно, че всеки човек от "белата раса - македоноидите" е македонец, че всеки българин притежава поне 11% македонски ген, че цялата цивилизация - до Христа и след това, всяка една писменост и култура, са изначално македонски, значи и на Дилма татко й е македонец (и да не се заяждаме, че Гарбово не е в Пиринска Македония - това вече няма никакво значение).
Да не говорим, че и на Саркози дядо му, Гоце Шаркоски, е от Гевгелия, ама той не знае. Щеше да се гордее!
И малко ми е тъжно за Обама...

*Всеки от цитираните "научни факти" е публикуван в македонски специализирани и популярни медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още по темата: македонияскопиеохрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
504
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
basi iztreshtialkite.............;(( tova po zle ot Mi4urin
503
0
 
6
 
! Отговори
ай стига вече преди 13 години
За другите не знам, но ако беше жив Иван Татарчев, светла му памет, само за това, че го наричаш македонец в смисъл на не-българин щеше за ти се стъжни. Да бяха само неуките ти простотии, ама не пипай паметта на тия хора, не си достоен. А Гоце, Станишко и останалите-халал да са ви. Ей, стига лудост, човече. Пий си хапчетата, не се нервирай, а ако хич не траеш българите и България-границите са отворени вече...
502
1
 
3
 
! Отговори
11 процента преди 13 години
"Ние Македонците сме само Македонци и нищо друго...Тъжно и същевременно смешно, но Българската държавна машинерия не се спира пред нищо ..."Дa, тъжно и същевременно смешно...
501
2
 
3
 
! Отговори
С. преди 13 години
...Дори бяхме първата държава, която признаха FYROM като независима държава с името Македония. Това пък е престъпление на Желю Желев.И така не се свършва.
500
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бъди какъвто се чустваш, ако си македонец, имаш си вече държава (макар и без име) и си отивай тамевреите се събраха в израел, ходите си и вие в фиром
499
1
 
5
 
! Отговори
С. преди 13 години
Престъпленията около т. нар. македонски въпрос започват с Георги Димитров, който се споразумява с Тито да работи за създаването и поощряването на македонско малцинство в България. Трябваше отдавна да сме изразили остро несъгласие с това което се извършва в FYROM. Но си мълчим.
498
1
 
4
 
! Отговори
mia преди 13 години
vsi4ki ste hora i ste ednakvi..............daje i v omrazata po mejdu si.....za6to ?
497
0
 
6
 
! Отговори
„Живият Господар” преди 13 години
А, би ли ми казал македонски-македонецо' преди 100 години , *** и бащта ти как са се наричали ?... или преди 200 , ... 1329 и ми говориш за аспирациите на България за завладяване на съседни държави, а мен точно за това ме е яд че са само на думи !!!
496
14
 
1
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
Ние Македонците сме само Македонци и нищо друго. Не сме Българи, не сме Гърци, не Сърби ,а сме само Македонци. Българските фалшификатори и манипулатори с цел по-бърза и по-лесна асимилация на Македонците по националност, измислиха дори и смешният термин " Македонски българин"( !? ). Какъв абсурд !!! Какво е това "Македонски Българин" ??? Нима има "Български Българин" ??? Или "Турски Българин" ??? Или "*** Българин" ??? Има Македонец от Македония (или Македонец от България, Сърбия, Гърция ,Америка ,Канада ,Австтралия, и т.н.). Има Турчин от България ,а не "Турски Българин", има и *** от България, а не "*** Българин".. Тъжно и същевременно смешно, но Българската държавна машинерия не се спира пред нищо ,когато се касае за асимилацията на етносите в България и аспирациите на България за завладяване на съседни държави, територии и народи.
495
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
аве ей македонци я си коментирайте вашите статии! Във вашата "велика"държава толкова ли няма online вести,че коментирате тези псевдо новинки?
494
0
 
2
 
! Отговори
VMRO преди 13 години
demek sa anticni, ne sa slavqni? pich, ti pili si hapchetata taq sutrin, zashtoto kato ti gledam pisanieto, mai si propusnal, ako nqmash idi na 4 km, tam e Sofiiskata Ludnica, a v BGD imam edna kolezka, tq pak raboti v Psihodispansera, trqbva da vidim ot koga ti e kartotekata.
493
0
 
8
 
! Отговори
до Контра - Атака преди 13 години
Чък Норис съще е македонец :)
492
0
 
6
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Може би сега му е времето на македонския президент да им обясни на албанците в държавата му, на тия в Косово и на цяла Албания как всички те са македонци, да ходят да си вземат македонските паспорти. :)))На ЕС пък е време да обясни, че и те са македонци и не те трябва да приемат Македония в ЕС, а тя - тях.На американския посланник в Македония трябва да му се връчи искане американците да подадат молба за присъединяване към Македония. :)
491
12
 
1
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
Няма три Македонии. Има само една Македония разделена на 10 август 1913 год в Букурещ на три дяла - Егейски дял на Македония, Пирински дял на Македония и Вардарски дял на Македония .Днес Македония има един свободен дял, а именно още Вардарският дял на Македония ,който носи името Република Македония и в който са всички Македонски държавни институции за момента като Парламент, Правителство, Президент, и т.н ., както и Македонски училища и университети, седалището на Македонската Православна Черква и т ,н,,само в свободният Македонски дял Македонците могът да ползват всички човешки права и свободи като Македонци по националност, както и два окупирани дяла, Егейският дял на Македония и Пиринският дял на Македония където всички човешки права и свободи на Македонците които живеят в окупираните делове на Македония са отнети .България призна първа името Република Македония ,но не признава Македонският народ и нация нито в Република Македония ,нито в България, нито било къде и да има Македонци в света. В България се води страшно жестока АнтиМакедонска пропагандаи политика с всички сили и средства.България упреква Македония, че Македония краде българската история което е абсурдно и смешно. Македония и Македонците нямат нищо общо с Прабългарските Ханове от Азия и нямат намерение да крадът българската татаро - монголска история. Македонците са домородци и староседелци на Балканите, а не пришълци като Прабългарите от Азия. Гърция не признава и името на Република Македония и Македонският народ и нация. В Гърция се води страшно жестока АнтиМакедонска пропаганда и политика . Гърция и България днес вървят ръка за ръка в пъкленият си план против Македония и Македонският народ. Но истината ще възтържествува и Македония и Македонският народ ще бъдат крайни победители. Германия беше виновна за Втората световна война и ето Германия днес е обединена Какво толкова лошо са направили Македонците за да бъдат разпокъсани на три и Македония да бъде все още поделена ???? Срамота е и е грех от Бога един народ да се държи поделен толкова много години !
490
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Елинос Педеракос да го духадис.
489
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ко ши кажеш за Антония Първанова ?
488
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А защо не каза ,че това са македонски българи и защо не прибави към тях добруджанската македонка Антония Първанова.
487
6
 
3
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
до БЛАГОЕВГРАДТи не си наясно с много неща ...1) Станишев не е македонец, а е евреин. Наистина неговия дядо е бежанец след Между-съюзническата война от Кукуш. След това се установява в Струмишко, село Щука. Но дядо му е евреин и се е казвал Яков. Кой българин е Яков ? Затова и бащата на Станишев се казва Димитър ЯКОВ Станишев.Майката на Станишев е еврейка-хазрка от Херсон - Украйна. Преди създаването на Израел, Херсон е ЕДИНСТВЕНИЯ град в света с чисто 100% еврейско-хазарско население.2) Георги Седефчов Първанов е ***. Баща му се е казвал СЕДЕФЧО. Кой българин по онова време 20-30-те години на миналия век ще кръсти сина си СЕДЕФЧО ?!Майка му е помакиня от Давидково - РодопитеЖена му Зорка също е помакиня от Якоруда3) Георги Пирински също е евреин - хазар. Майка му Полин Юрай е словашка еврейка. Истинското име на Пирински е ГЕО ЮРАЙ. Защото според юдейската религия, дете родено от майка юдейка, е истински евреин.4) Емилия ( Емине) Масларова също е помакиня от Якоруда5) За Бойко Борисов не зная. Физиономията му е много *** с *** примес6) Също Трайков и Плевнелиев са много *** - нямат нищи общо с бялата "македнска" раса
486
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лично аз съжалявам за предателстото ни към този братски народ-македонския. Трябва да се поучим от грешките си а те да ни простят. Трябва да се сдобрим и с общи сили да се справим с истинските врагове - турция и гърция.
485
0
 
22
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Македонското *** не само е най-големо, но е и най-миризливоМакедонеца пикае най-надалечеНа македонката ... е най-теснаВардар е по-голема от Амазонка. Когато си иска тече и обратно !Прочутите македонски овци дават по-убава вълна от австралийскитеМакедонските зайци имат най-дълги ушиМакедонското девойче е най-убавоМакедонския юнак е най-големия юнакМакедонскта коза има най-големи бозкиА мекедонскиот пръч, мирише най-страшно