Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия

Доказват го македонски научни открития*
Обновена: 9 ное 2010 14:48 | 8 ное 2010 07:05,
623
Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия
Снимка: авторът

Откритие №1 Македон, син на Богот на Вселената

Мизансцен: буря, светкавици, вълни в Орхидското езеро. Божи глас от небесата: „Сега е дойдено времето да ви обяснам! Вашата майка земя со три раси я населих. Белата-македоноиди, жолтата-монголоиди и църната-негри. Преостанатите-сите мулати. От вас, македонците, потомците на Македон, белата раса я зачнав и от кай вас започнато се е. Сите бели лугье ваши потомци се затоа що носат ген македонски. Сега е времето македонско дойдено, целиот свет вистината да я спознае. Да види дека е чест и слава да си македонец, потомок на Македон, син на Богот на Вселената”.
Това е откъс от базиран на научни открития десетминутен документален филм, наречен "Македонска молитва" и който се излъчваше по държавната телевизия. Продуциран е от македонското правителство, автор-консултант е проф. Ниче Димовски. В него македонците отправят молба към Господа да каже истината „нам и на светот”. Научните факти са от последните десетилетия, откакто македонците прогледнаха за „антиквизацията” си (малко прилича на „тиквизация”, но то е само защото македонският не е български), са безспорни, според научния елит в Скопие.

Още по темата
Откритие № 2 Благородния произход не може да се скрие

Всеки днешен македонец притежава най-малко 30% от гените на Александър (Македонски, естествено). В генетичния профил на гърците имало едва (ха-ха!) 5 на сто от благородния материал. Ние пак сме по-добре - 11 процента от гените ни са подобрени с антично македонски произход. Изследването за генофонда на населението на Балканите е поръчано от Македонската академия на швейцарската клиника IGENEA (методиката на изследването остана неизвестна, ама това пак е заяждане). Благодарение на него македонските учени откриха  и прекия наследник на престола на Александър, настоящ принц на племето хунзи в Пакистан - Мир Газанфар Али Кан.

Величествено го посрещнаха на летището "Александър Македонски" в Скопие - войници, облечени в червени туники, златно боядисани полички, шлемове и копия (а уж не харесваха филма) и възгласи "Добро си дойдофте, Ваше величество, после 25 века дома!"

Много мило изглеждаше. Прие го премиерът, патриархът, друго си е пред очите ти да се разхожда стопроцентов антички генофонд. Респектира.

Откритие № 3 Македонската писменост е отпреди палеолита

Македонската цивилизация е на повече от 77 000 години, европейската я има единствено и само благодарение на македонската, откри историко-лингвистът Васил Ильов. Доказателството е надпис отпреди каменната ера, на който от „лево кон десно и от десно кон лево” разчита името МАКЕДОНИА. Тоест името на републиката е и най-старото в цялата човешка цивилизация.
Ама не са прави гърците да го искат!

Откритие № 4 Съвременният македонски - езикът на „живите господари”

Розетският камък, който е отпреди повече от 2200 години, е писан с думи, идентични със съвременния македонски език и неговите диалекти. Македонският академик Тоше Бошевски от Македонската академия на науките и изкуствата и професор доктор Аристотел Тентов от Електротехническия факултет са дешифрирали средния неразчетен досега текст от Розета и се оказало, че в древния свят гърците били наричани данайци, египтяните - агюпци (в Македония гюпци наричат циганите), а македонците били живите господари. Двамата електроинженери с аргументи безусловно доказват, че това е майчиният език на Александър Трети Македонски, неговите предци и неговите наследници - до един „живи господари”.

Откритие № 5 Назарет е в Ресен, Витлеем - в Битоля

Македонският изследовател Милош Линдро е дешифрирал кода на християнството след 20-годишно изследване на стари стенописи, икони и книги. Чрез сравнителен анализ на градоустройството на Ерусалим и стария град на Охрид той потвърждава факта, че в Библията не се описват светите земи, а Македония. Назарет трябва да се чете като Ресен, а Витлеем - като Битоля. Църквата на "македонския" цар Самуил в Охрид била достроеният Соломонов храм. В същия град бил разпнат Исус Христос, а кръстът се намирал в Охридското езеро. Евангелието, според Линдро, е написано първо на старославянски (разбирай, "македонски") и е откраднато по време на кръстоносните походи, "които създали гръколатинската ерес, наричана сега православие". Това за пореден път аргументира безспорно македонския характер на целия християнски свят.

Откритие № 6 Методий бил враг на българите, Кирил написал първата буква в Крупище

Всъщност създаването на първия славянски писмен език в основата си представлява антибългарски акт на Византия, твърди академик Блаже Ристовски, историк и лингвист. “Как може да бъде македонският да бъде наричан диалект например на българския! Самият Методий като стратег е защитавал границите точно от българите. “Даже за сходство не може да се говори, какво сходство, след като в Македония е имало християнска славянско-византийска култура, а там е имало поганска славянско-протобългарска култура и цивилизация.
Нещо повече - македонските учени са открили и къде всъщност е написана първата буква от славянската азбука - в щипското село Крупище, в местността Црвена Црква.

Според македонската теория за създаването на глаголицата свети Методий бил първоначално военен старейшина в този район, по-късно епископ и покръстител на славяните (да не се бъркат с българите). Затова и неговият брат Кирил, който по това време вероятно му е гостувал, е написал именно тук 32 букви от азбуката, според откритието на академик Блага Алексова.

И сега, като стана безусловно ясно, че всеки човек от "белата раса - македоноидите" е македонец, че всеки българин притежава поне 11% македонски ген, че цялата цивилизация - до Христа и след това, всяка една писменост и култура, са изначално македонски, значи и на Дилма татко й е македонец (и да не се заяждаме, че Гарбово не е в Пиринска Македония - това вече няма никакво значение).
Да не говорим, че и на Саркози дядо му, Гоце Шаркоски, е от Гевгелия, ама той не знае. Щеше да се гордее!
И малко ми е тъжно за Обама...

*Всеки от цитираните "научни факти" е публикуван в македонски специализирани и популярни медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още по темата: МакедонияСкопиеохрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
464
0
 
19
 
! Отговори
равносметка-горчива преди 13 години
Днес тази саможертва е заличена от съзнанието на бюромци, тя не се уважава, тя не се признава! Сега ние биваме наричани татари, ***. Хулени сме от собствените си по кръв отродени братя. От това боли. Боли само като се замислиш, че сме дали всичко от себе си, от силите си като един прясно освободен народ за свободата на другата неделима част от него-за македонския.Изправихме се срещу руснаците, воювахме срещу освободителите си през ПСВ само заради обещаната ни Македония. Раздадохме се напълно
463
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
i vi e ste gladni *** Makedonzi bre..bre....
462
0
 
13
 
! Отговори
равносметка-горчива преди 13 години
Сегашната реп. Македония е с територия около 25 000 кв. км.... През 5-те войни за национално обединение с бюромските сърботиквеници (които тогава са били просто българи и са заслужавали нашата саможертва и сме я направили за свой собствен народ!)България губи около 600 000 хил. войници...Всеки човек има средно 4-5 литра кръв.Това означава, че за всеки кв. км. бюромска земя са загивали по 24-*** българи. 24 по 4 л. кръв прави по 96 литра кръв, пролята за 1 кв. км. парче земя, пролята за Македония
461
0
 
14
 
! Отговори
българин преди 13 години
Екстремизмът има ново проявление - македонски екстремизъм. Редно е да се замислим: Е ли той заплаха за нас? Оценяваме ли го реалистично? Увеличава ли се интензитета? Не трябва ли нещо да предприемем като държава? Иначе само огорчението, че част от дедите ми са умряли за свободата на тези еничари.
460
0
 
24
 
! Отговори
ния преди 13 години
Дъщеря ми като малка един път ме попита: "Мамо, мамо, защо Македония е българска?" , а аз й разказах историята на този български край накратко...После на свой ред я запитах защо се е сетила за Македония, а тя ми отговори следното:"Ами така, просто си помислих, защото и на картата Македония изглежда сякаш се ражда от България, излаза от коремчето на България!" И досега се усмихвам щом си спомня тази нейна асоциация
459
3
 
8
 
! Отговори
si преди 13 години
Goliam smiah- i na statiata i na komentarite
458
0
 
10
 
! Отговори
Георги преди 13 години
На всички е известен жестокият геноцид, на който са били подложени хиляди македонски българи в миналото. В книгата "90 години погърчване на българите в Беломорска Македония" на Стоян Бояджиев е описан един потресаващ спомен, който си заслужава да се знае от всеки българин. Този спомен е на Христо Лагадинов и е публикуван и във в."Македонска трибуна", излизащ в гр. Форт Уейн, САЩ, бр.3157 от 4 ноември 1993 г!
457
1
 
1
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
От къде е цитата?
456
0
 
29
 
! Отговори
wee преди 13 години
добре дошли в Титостан ,държавата в ,която хората напук на еволюцията -са придобили манталитета и културата на ***!!държава в която се говори на език измислен и въведен с декрет през1946г.държава в която поради липса на собствена история -се краде на поразия -от античноста до съвремието!!държава известна само като географски район ,а не като народ който е населявал тези голи чукари !държава в която омразата ,параноята и античния *** са държавна политика!!!!
455
0
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Скопските медии провокират нашата национална съвест. Надяват се нашите политици да си изпуснат нервите. мисля` че ще им се отрази добре предупреждение за вето при включването им в ЕС.
454
0
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Тия с малко име македонци дето драскат тъпотии тука мой ги нкупим за 3 литра парцуца и 500 гр трушия на ден ще стант и марсианци ако им кажеш такива им викам трапезни револщционери и ракиени патриоти
453
0
 
28
 
! Отговори
Венсеремос преди 13 години
До БлагоевградМного ми е интересно едно нещо македонецо - защо сега когато има демокрация ти си живееш в България, търпиш репресиите на българите, говориш и пишеш на български, разхождаш се по Европата с българския паспорт а не си идеш у Македония? Да те газят албанците, да те подмиват сърбите и да не може да излезеш от Македония другаде освен в Сърбия? Като си толко македонец - ходи в Македония. Ама е по-лесно с Български паспорт, щото има работа и ти е по-добре да живееш нали МАКЕДОНЕЦО.
452
0
 
11
 
! Отговори
нашия преди 13 години
Ехей македония на 3 планети ОМО центъра на вселената .А бе хора някой знае ли в македонската академия на науките какво им дават да друсат бре земат сменят дилъра ли нещо
451
0
 
10
 
! Отговори
Смешко преди 13 години
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА
450
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оди у скопие бе *** си земи вазелин доволен да останеш сичките им вериги магазини ги държат албанци македонците копат и песни пеят само доволен ще останеш
449
0
 
14
 
! Отговори
Мак преди 13 години
Това е тоя същият Кралот Александър(не оня гръка, както бъркат много), за който у Македония има доста пропагандистки песни, измислени от сърбите с цел промиване на мозъци! Той е провеждал жестоки репресии над българите и заслужено е бил убит от Владо Черноземски!
448
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Макетата, че са пълни лузъри е ясно :) Ама и ние българите не сме много различни. Самочувствие без никакво покритие - това можем да го забележим и в двата нарада. То народа е един, де, ама да не ми се обидят макетата :) :) :)
447
0
 
17
 
! Отговори
Мак преди 13 години
На 14 октомври 1912 година на Каменния мост в Скопие, Александър Караджорджевич е посрещнат по традиция с цветя от деца в града. Между тях e и 7-годишната Васка Зойчева. На неговия въпрос Каква си ти? (Па шта си ти?), детето отговорило Бугарка! (Българка!). Шокиран от отговора, бъдещият сръбски крал не се стърпял и ударил шамар на девойчето. Вестта за невижданата случка се разнася светкавично в цяла Македония и предизвиква бурни реакции и неодобрение в българския печат и българското общество. В изразяване на незадоволството се включва и народният поет Иван Вазов, кой в емоционален изблик на чувства, написва своето стихотворение Па шта си ти? през април 1913.Негативният отзвук от тази постъпка по света бил толкова силнен, че дори и самият сръбски престолонаследник се засрамил. Вече като крал на Кралството на СХС, той много се интересувал от семейството на Зойчеви. Сръбската легация в София през 1920 и 1921 търсила Данаил Зойчев, за да му направи следното предложение: да му бъдат дадени един милион тогавашни лева, за да изяви публично, че е измислица твърдението принцът да е ударил шамар на детето. Данаил бил поканен в посолството, но той отказал да отиде и да вземе подкуп. Крал Александър дори и след много години не спирал да се интересува какво е станало с девойчето, къде се намира и т.н. Заради този случай, Васка Зойчева е включена в секция Мъченици на известния алманах.
446
0
 
23
 
! Отговори
Това е истината преди 13 години
Наистина е покъртително това, което е пействал Георги... Само като четеш, настръхваш целия (от болка, но и от гняв) и още повече ти е мъчно, защото онези македонци не са сегашните и с нищо не приличат на македонистите в БЮРМ... Някогашните македонци са били най-ревностни националисти и българи! Сега това просто е отмряло. Жалко само за кръвта на предците ни, която днешните бюромци потъпкват! А душите на тези починали герои на майка България проклинат сегашните си потомци родоотстъпници!!!
445
0
 
19
 
! Отговори
*** преди 13 години
"Македонската академия на науките и изкуствата"-сигурно и седмото изкуство има катедра там-специалност Научна фантастика!