Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия

Доказват го македонски научни открития*
Обновена: 9 ное 2010 14:48 | 8 ное 2010 07:05,
623
Дилма е македонка, дядото на Саркози е от Гевгелия
Снимка: авторът

Откритие №1 Македон, син на Богот на Вселената

Мизансцен: буря, светкавици, вълни в Орхидското езеро. Божи глас от небесата: „Сега е дойдено времето да ви обяснам! Вашата майка земя со три раси я населих. Белата-македоноиди, жолтата-монголоиди и църната-негри. Преостанатите-сите мулати. От вас, македонците, потомците на Македон, белата раса я зачнав и от кай вас започнато се е. Сите бели лугье ваши потомци се затоа що носат ген македонски. Сега е времето македонско дойдено, целиот свет вистината да я спознае. Да види дека е чест и слава да си македонец, потомок на Македон, син на Богот на Вселената”.
Това е откъс от базиран на научни открития десетминутен документален филм, наречен "Македонска молитва" и който се излъчваше по държавната телевизия. Продуциран е от македонското правителство, автор-консултант е проф. Ниче Димовски. В него македонците отправят молба към Господа да каже истината „нам и на светот”. Научните факти са от последните десетилетия, откакто македонците прогледнаха за „антиквизацията” си (малко прилича на „тиквизация”, но то е само защото македонският не е български), са безспорни, според научния елит в Скопие.

Още по темата
Откритие № 2 Благородния произход не може да се скрие

Всеки днешен македонец притежава най-малко 30% от гените на Александър (Македонски, естествено). В генетичния профил на гърците имало едва (ха-ха!) 5 на сто от благородния материал. Ние пак сме по-добре - 11 процента от гените ни са подобрени с антично македонски произход. Изследването за генофонда на населението на Балканите е поръчано от Македонската академия на швейцарската клиника IGENEA (методиката на изследването остана неизвестна, ама това пак е заяждане). Благодарение на него македонските учени откриха  и прекия наследник на престола на Александър, настоящ принц на племето хунзи в Пакистан - Мир Газанфар Али Кан.

Величествено го посрещнаха на летището "Александър Македонски" в Скопие - войници, облечени в червени туники, златно боядисани полички, шлемове и копия (а уж не харесваха филма) и възгласи "Добро си дойдофте, Ваше величество, после 25 века дома!"

Много мило изглеждаше. Прие го премиерът, патриархът, друго си е пред очите ти да се разхожда стопроцентов антички генофонд. Респектира.

Откритие № 3 Македонската писменост е отпреди палеолита

Македонската цивилизация е на повече от 77 000 години, европейската я има единствено и само благодарение на македонската, откри историко-лингвистът Васил Ильов. Доказателството е надпис отпреди каменната ера, на който от „лево кон десно и от десно кон лево” разчита името МАКЕДОНИА. Тоест името на републиката е и най-старото в цялата човешка цивилизация.
Ама не са прави гърците да го искат!

Откритие № 4 Съвременният македонски - езикът на „живите господари”

Розетският камък, който е отпреди повече от 2200 години, е писан с думи, идентични със съвременния македонски език и неговите диалекти. Македонският академик Тоше Бошевски от Македонската академия на науките и изкуствата и професор доктор Аристотел Тентов от Електротехническия факултет са дешифрирали средния неразчетен досега текст от Розета и се оказало, че в древния свят гърците били наричани данайци, египтяните - агюпци (в Македония гюпци наричат циганите), а македонците били живите господари. Двамата електроинженери с аргументи безусловно доказват, че това е майчиният език на Александър Трети Македонски, неговите предци и неговите наследници - до един „живи господари”.

Откритие № 5 Назарет е в Ресен, Витлеем - в Битоля

Македонският изследовател Милош Линдро е дешифрирал кода на християнството след 20-годишно изследване на стари стенописи, икони и книги. Чрез сравнителен анализ на градоустройството на Ерусалим и стария град на Охрид той потвърждава факта, че в Библията не се описват светите земи, а Македония. Назарет трябва да се чете като Ресен, а Витлеем - като Битоля. Църквата на "македонския" цар Самуил в Охрид била достроеният Соломонов храм. В същия град бил разпнат Исус Христос, а кръстът се намирал в Охридското езеро. Евангелието, според Линдро, е написано първо на старославянски (разбирай, "македонски") и е откраднато по време на кръстоносните походи, "които създали гръколатинската ерес, наричана сега православие". Това за пореден път аргументира безспорно македонския характер на целия християнски свят.

Откритие № 6 Методий бил враг на българите, Кирил написал първата буква в Крупище

Всъщност създаването на първия славянски писмен език в основата си представлява антибългарски акт на Византия, твърди академик Блаже Ристовски, историк и лингвист. “Как може да бъде македонският да бъде наричан диалект например на българския! Самият Методий като стратег е защитавал границите точно от българите. “Даже за сходство не може да се говори, какво сходство, след като в Македония е имало християнска славянско-византийска култура, а там е имало поганска славянско-протобългарска култура и цивилизация.
Нещо повече - македонските учени са открили и къде всъщност е написана първата буква от славянската азбука - в щипското село Крупище, в местността Црвена Црква.

Според македонската теория за създаването на глаголицата свети Методий бил първоначално военен старейшина в този район, по-късно епископ и покръстител на славяните (да не се бъркат с българите). Затова и неговият брат Кирил, който по това време вероятно му е гостувал, е написал именно тук 32 букви от азбуката, според откритието на академик Блага Алексова.

И сега, като стана безусловно ясно, че всеки човек от "белата раса - македоноидите" е македонец, че всеки българин притежава поне 11% македонски ген, че цялата цивилизация - до Христа и след това, всяка една писменост и култура, са изначално македонски, значи и на Дилма татко й е македонец (и да не се заяждаме, че Гарбово не е в Пиринска Македония - това вече няма никакво значение).
Да не говорим, че и на Саркози дядо му, Гоце Шаркоски, е от Гевгелия, ама той не знае. Щеше да се гордее!
И малко ми е тъжно за Обама...

*Всеки от цитираните "научни факти" е публикуван в македонски специализирани и популярни медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


623
Още по темата: МакедонияСкопиеохрид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
6
 
3
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
Море ,имаш шефове Македонци ,и то какви големи шефове имаш над главата си ! Шефове от най-големите ! Абре ти слеп ли си или си будала ??? Та Президента на България ,Георги Седефчов Първанов е Македонец ,роден в село Косача още (между Кюстендил и Перник). И Зорка Първанова е Македонка ,родена в Якоруда, Пиринският дел на Македония. И Сергей Станишев е Македонец, ако и да е роден в Украйна ,в град Херсон, на 05 май 1966 год, от татко Димитър Яков Станишев и от майка учителката Дина Мухова. Таткото на Сергей Станишев е роден през 1935 год в село Щука, Струмичко, като дете на Македонска фамилия на бежанци, от Егейският дял на Македония (Кукушко) ,за време на войните през 1912-13 год. И Георги Пирински е Македонец, и ако е роден в Ню Йорк ,на 10 септември 1948 год. Неговият татко е Георги (Гео) Николов Зайков, роден на 15 август 1901 год в Банско ,Пиринска Македония, и дълги години живял в Америка ,където се е декларирал като Македонец по националност, и се е борил за обединена Македония. Освен това в Америка е издавал и редактирал Македонски вестник под псевдонима Гео Пирински. Бойко Борисов също е Македонец ,роден на 13 юни 1959 год в Банкя ,от татко Методи Борисов и майка учителката Венета Борисова. Македонец е Трайчо Трайков, на който таткото и майката са от село Марикостиново и село Кромидово, Петричко. Македонка е и Йорданка Фъндъкова от Самоков ,както и Македонец е Пламен Орешарски от Бобов дол, роден на 21 02 1960 год. Македонка е и Емилия Масларова, родена на 03 юли 1941 год в Якоруда. Македонец е и Иван Татарчев, роден в София на 28 август 1930. год. Македонец е и Николай Добрев, роден на 19 октомври 1947 год в Гоце Делчев. Македонец е и Илко Семерджиев, роден в Гоце Делчев на 25 08 1959 год. Македонец е и Александър Праматарски, роден на 07 юни 1963 год в Гоце Делчев. Македонец е и Росен Плевнелиев, роден на 14 08 1964 год в Гоце Делчев, Още твои шефове Македонци да ти изброявам ли ???
483
1
 
6
 
! Отговори
Георги преди 13 години
Българи сме, както и ти си българин...Нашият, твоят и моят, народ ще пребъде, въпреки такива като теб! България над всичко! А сега отиди да си преброиш дневната надница, която ти изплатиха от Сърбието за плюенето на собствената ти кръв!
482
0
 
9
 
! Отговори
681 преди 13 години
Вече 25 страници всички ти пишат, че са Б Ъ Л Г А Р И!!!Престани с провокациите!
481
13
 
3
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
Тази така наречена територия ,създадена от руснаците за техни руски имперски интереси на запад от Черно море като руски протекторат, с руска войска ,руски институции ,и княз Александър Батенбер,г и кръстена от руснаците със смешното име "балхария" през 1878 год., не е еднонационална, а е мултинационална, населена с три основни етноса - а именно - Македонци ,Власи и Турци, както и по-малки етнически групи- *** (Роми), Татари, Гагаузи, Казълблаши, Арменци, Каракачани, Евреи ,Руснаци, Украинци, и т.н., а в по-ново време има и *** от Африка, дори и Китайци..." Българи" като етнос никога не са съществували и не съществуват. Днес е Демокрация и всеки човек свободно може да се самоопредели какъв е. Какви се определяте вие от горепосочените, можете ли да ми кажете ????
480
4
 
4
 
! Отговори
Сергей Станишев преди 13 години
Моята баба македонка, която доживя до 97 години, казваше: ‛Всичко в този живот, чедо, е въпрос на мярка. Ние, македонците, сме, по-емоционални, по-кибритлии. Но тя беше много мъдра жена. И се старая да следвам съвета й.
479
12
 
1
 
! Отговори
Тимотеос Еврипидис преди 13 години
ЕЛЛАДА Е ДУХ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЗАТРИЕ..ОТ 6000 ГОДИИ НАШИТЕ ПРОТОПАТЕРИ СА НИ ЗАВЕЩАЛИ ЗДРАВ ДУХ...ДА ЖИВЕЕ ВСИЧКИ ЕЛЛИНСКИ ПЛЕМЕНА И ПАН-ЕЛИНСКАТА НАЦИЯ!!!ПРОМЕТЕОС-ДЕВКАЛИОН,ПИРРА-ЕВАНДЪР-ПЕЛОПС-АРГЕОС-И ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ЕЛЛИНИ СЛЕД ТЯХ!!!думата 'македониа' идва от гръцките думи макос,макрос(и днес имаме при нас граждани с имена МАКИС ,МАКАРИО) и хтонос (земя) МАКРО (И)-ХТОНИЯ=МАКЕДОНИА............МАКЕДОНИТЕ СА БИЛИ НАИ-ВЕЛИКИТЕ ЕЛЛИНИ....ТЕ ПРЪСКАТ ГРЪЦКА КУЛТУРА,ЕЗИК,СГРАДИ,ТЕАТРИ,ХРАМОВЕ,БИБЛИОТЕКИ,ГИМНАЗИОНИ,ЛИЦЕЙ,АКАДЕМИЙ,СТАДИОНИ,ЕМПОРИО НИ.........ТЕ НЕ ПОСЯВАХА АЛБАНСКИ,ТУРСКИ ИЛИ ВУЛГАРСКИ ЕЗИК...А САМО ЕЛЛИНИКА ГЛОССА!!!!
478
3
 
5
 
! Отговори
хих преди 13 години
В свой репортаж телевизията на Ватикана обяви българската делегация при папа Бенедикт XVI за македонска.В кадрите на CTV от посещението на премиера Борисов при Светия Отец се споменава македонска делегация и премиера Борисов е обявен за още македонец и премиер на Македония .
477
0
 
5
 
! Отговори
хих преди 13 години
Канадска телевизия разпространи материал за аудиенцията на българската делегация при папа Бенедикт ХV в Рим, като я обяви за македонска. В репортажа се вижда водачът на делегацията - Бойко Борисов, и се чува неговото изявление. Официалният сайт и телевизията на Ватикана изглежда са източник на грешката, която се очертава като дипломатически скандал, макар да прилича на "намигане" според пратеничката на Нова тв.Още преди кацането на българската делегация на летището Чампино посещението бе белязано от протоколен гаф: домакините бяха обърнали наопаки българското знаме - като при война, докато другите два флага на Италия и на Европейския съюз, си бяха наред.
476
1
 
10
 
! Отговори
ИСТОРИЧАР преди 13 години
Па шта се смете бре ако не знате бабата на Сар кози се зовала Сар крава а дедо му Сар овен после изло бъща му и имигра у Франчичку бъща му се казавул Сар овца за маикяму не са остали писменувание не се знае можно и она се назувала Сар коза овои що е Сар е македоничко щот е от Шар планина от таму идело Сар
475
1
 
9
 
! Отговори
ринго преди 13 години
що е маке все е герой -що е герой все е *** !По *** нация от нашата няма че ги признаваме тези *** родоостъпници за държава а не им *** майката като албанците ако трябваВМРО да организира чети и освободителна армия да ги видим тогава посраните макето колко им стиска .Албанците ги натискат да се цепят редно е и ние да ги подпрем.Толкова години минаха макетата стават все по нагли и така ще бъде щото им се слагаме като долни ***.Трябва да се поучим от гърците...
474
4
 
1
 
! Отговори
men преди 13 години
що се смеете по Бтв нали имаше същата глупост за произхода на нас Българите!!!
473
0
 
5
 
! Отговори
stefo преди 13 години
Стига с тая Уилма бе кво ме топли мен че била габровка и аз сам от габрово ама кво от тва нито ше ми вдигне заплатата нито с нещо ше ми помогне така че не ни занимавайте с глупости и тва е :)
472
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
ТОА БЛАГОЕВГРАД НЕЕ ЛУД,*** Е.
471
0
 
14
 
! Отговори
perdahko преди 13 години
Психиатри от всички страни -съединявайте се и ...бързо в Македония!Може ли на независима държава с "велико" минало други страни да и определят дори ИМЕТО?Горките хора!
470
1
 
10
 
! Отговори
ceco преди 13 години
незнам само кога най-сетне на някого в българското правителство ще му светне, да изпрати 7-*** Рилска дивизия да се разходи до Скопие и да се реши въпроса ( по точно да изчезнат хората които създават въпрос, които не съществува)
469
0
 
13
 
! Отговори
СС преди 13 години
Абе тъпо маке. Пишете с нашите букви на некъв странен език. По-добре си мълчете нещастници.
468
0
 
9
 
! Отговори
GHOST преди 13 години
OTKRITIE N 7;-GOSPOD PRO6TAVA,6IZOFRENIATA NE!
467
0
 
10
 
! Отговори
иван преди 13 години
Шизофренията,като държавна доктрина. Не е за вярване!
466
9
 
1
 
! Отговори
македонец преди 13 години
Ако можеше и треба да воспоставиме Бойко Борисов (роден на 13 юни 1959 год. в Банкя, зодия Близнаци) со некой герой од Македонската История - тоа ке биде несомнено со Борис Сарафов (роден 12 юни 1871 г. с. Либяхово, Неврокопско още , Македония, зодия Близнаци).Борис Сарафов за времето си е редко харизматична личност също както и Бойко Борисов днес. Борис Сарафов завършва Висшето военно училиште во София со чин унтерафицер и става приближен на Цар Фердинанд който го взима на работа в Двореца. Бойко Борисов завършва за пожарникар също е под крилото на Царя (Симеон) и достига до чин Генерал. Борис Сарафов е познат политически функционер за времето си и е канен по цяла Европа (от Москва до Лондон) на приеми от кръгове на висшата европейска дипломация. Бойко Борисов също. Борис Сарафов е Началник на Генералния Щаб на Илинденското въстание (1903 год) и мечтата му е била след освобождението на Македония да основе най-голямата политическа партия в Македония с която да спечели изборите и да стане Премиер на Македония. Бойко Борисов също основа партия и стана Премиер на България. През есента на 1907 год., в София, на ул." Осогово" 36, в собствената си къща, Борис Сарафов беше застрелян заедно с "дясната му ръка" Иван Гарванов ,от Тодор Паница. Погребението на Борис Сарафов в София е най-голямото като множество на хора дошли да почетат паметта му.
465
0
 
19
 
! Отговори
Факт преди 13 години
Откритие 7Официалното Изтрещяване на Македонците през 2010 година!