Учи, дъще, да не станеш Златка!

Какво се получава, когато съдържанието на горния етаж е заменено със силикон
Обновена: 19 сеп 2012 14:49 | 19 сеп 2012 12:38, Красимир Ангелов
422
Учи, дъще, да не станеш Златка!
Столици, държави. В България Златка си е на мода. Снимка: Булфото

"Учи, сине, да не работиш". Така звучи една от най-прагматичните, типично народни сентенции още от времето на социализма. Е, първият училищен звънец би преди 2 дни, а университетите един по един отварят врати за началото на новата академична година. Въобще цялата държава потъва в образование.

Паралелно с това народът се отдаде и на новия телевизионен сезон, който май идва отново да ни покаже, че... всъщност няма особено нужда да запряташ ръкави над учебници и книги. Или поне ако искаш да си ВИП, звезда, плеймейтка (бел.р. Тази дума кога от БАН най-после ще я вкарат официално в речниците?).

"Отличните" Златкини познания по география от снощи са тема №1 в държавата. Отвориш Facebook – всичко живо пише за Златка. Качиш се на градския транспорт – всичко коментира Златка. Стигнеш до работа и следва логичният въпрос "Ти гледа ли снощи Златка?". Значи Златка си е ВИП. Отвсякъде.

Всъщност на пръв поглед може би изглежда забавно, че столицата на Великобритания е Англия, а тази на Сърбия – Босна, но когато съдържанието на горния етаж е заменено с кубици силикон, нещата стават страшни.

Още по темата

Още по-страшно е, че хиляди млади момичета вече са си харесали новата и "престижна" професия "плеймейтка". Така че родители, ако утре дъщеря ви си поиска силикон за подарък за бала – не се изненадвайте. Ама не се и притеснявайте - тя няма да остане без висше, защото тук никой не остава. Просто вероятно вече се е ориентирала към ВИП висините.

Белгия, Белград, Босна... все тая. Защо й е на Златка да знае разни столици, след като си има държава – държавата на Златките. Тя и така си е симпатична, красива, има силикон и е идол на цяло едно поколение. Е да, на лошите момичета, ама те пък нали винаги са били на мода...

Ако този вариант пък не ви харесва, остава да кажете на детето си: "Учи, дъще, да не станеш Златка". Макар че ако тетрадките й по математика, български и история вече са с корица на фолкпевици, може би е малко късно. Все пак живеем в държавата на Златките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


422
Още по темата: Златка ДимитроваVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСКАМ ЗЛАТКА НА ЗАДНА ПРАШКА!!!!:-)))))) ...... А ВИЕ????;:-))))))
348
2
 
16
 
! Отговори
анализатор преди 11 години
Не е изключено това географско "предизвикателство" да е нагласено, както почти всичко в това предаване... Не гледайте въпросната телевизия от 20.00 до 21.00 часа, и всичко ще си дойде на мястото. Рейтинга е най-доброто лекарство срещу синдрома "Златка".
347
17
 
7
 
! Отговори
mariia преди 11 години
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VIE VECHE PREKALIHTESAMO ZA TOVA, CHE NE ZNAE V EDNA TEMA NEOZNACHAVA VSICHKO,CHE E TAPA.VSICHKI SME DOBRI V RAZLICHNI TEMIAKO BIAHTE NA NEINOTO MIASTO I VIE SHTIAHTE DA SE IZDANITE V NESHTONE SE PRAVETE NA MNOGO ZNAESHTI
346
6
 
8
 
! Отговори
BULGARISTAN преди 11 години
U4ETE DA RABOTI I VZIMATE PO 300LEVA ZAPLATA A TAZI PATKA DA I DAVAT PO 100XILIADI LEVA
345
4
 
9
 
! Отговори
123 преди 11 години
не са виновни студентите, а висшите училища, които вече нямат нищо общо с целите за които са създадени. да не се чудим, че неграмотни хора имат висше образование по документи. то дори и да учиш съвестно, наученото няма няма връзка с истинския живот и затова завършилите нямат реален шанс за хубава работа.
344
6
 
9
 
! Отговори
123 преди 11 години
това момиче на никого не пречи, нека си живее живота, ние останалите да не би да сме безгрешни. лишото е ако тези които ни управляват нямат реална представа за живота или ако простотията /не говоря за незнанието на географски обекти/ се налага в ежедневието.
343
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво и е на Златка,нима не си живее повече от добре? Ама не знаела столицата на Сърбия... Ние като я знаем та голямата работа!
342
4
 
3
 
! Отговори
pepi преди 11 години
До Кирил и Методий ei choveche ne me sudi,imam problem s klaviaturata,ne misliq che e tvoi problem a i nemislq che tova e temata,ako si tursish povod da se zaiajdash ne e tuk mqstoto,hubav den:)))
341
3
 
15
 
! Отговори
Зигмунд Фройд преди 11 години
"Преди да си поставите диагноза за депресия и ниска самооценка, се убедете, че не сте заобиколени от кръгли ***."
340
2
 
10
 
! Отговори
Кирил и Методий преди 11 години
До "PEPI " 394 : А ти като знаеш кой е написал азбуката вземи ,че поне пиши на нея , а не на латиница
339
1
 
17
 
! Отговори
ПЕНАТА преди 11 години
Майката на Златка била учителка....?!?!?!?............
338
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Златка дали има видео от "изпитите" си във университета? Ако може да ги публикува в интернета. А ако вече са публикувани, кажете на кой порно сайт.
337
1
 
16
 
! Отговори
pepi преди 11 години
neznam dali si spomnqte predavaneto na Slavi,v koeto Zlatka uchastvashe tam kaza,che nashata azbuka e napisana ot Paisii Hilendarski,a neinata suotbornichka ia popravi i kaza,che e Chernorizec hrabur,prosti,prosti kolkoto si iskat.....................dumi nqmam
336
2
 
15
 
! Отговори
Мохандас Торбасов! преди 11 години
Другарю Шишевич,народа си заслужава звездите!Моля ви не бъдете груб!
335
3
 
42
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ТАЗИ КАЛЪФЕСА,*** Е КАТО ГЪБА!ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ПЪЛНАТА ЧОВЕШКА ДЕГРАДАЦИЯ,БОЖЕ И ПРЕСТАВЕТЕ СИ ТОЗИ ТРАВЕСТИТ ИМАЛ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ!!!ЩЕ ПОВЪРНА!!!СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ ВИСШИСТ!ТОЗИ КОЗИ ЕКСТРЕМЕНТ КАКВА ЗВЕЗДА Е МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИТЕ????НЯМА ЛИ НАИСТИНА СТОЙНОСТНИ ХОРА,ТА ВКАРВАТЕ ТЕЗИ *** НЕГРАМОТНИ И ***!АА ЗАБРАВИХ ТЪРСИТЕ ЕВТИНА ПЕЧАЛБА,Я ТЯ ИДВА С ПОВЪРНИ,АЛКОХОЛ И ЧАЛГА!ИЗВИНЯВАЙТЕ!
334
4
 
10
 
! Отговори
Samo minavam преди 11 години
Тази е *** като Даринка Славкова от Плевен.
333
2
 
34
 
! Отговори
Ченчаджийче преди 11 години
Златка е организам за секс, не търсете в нея човешкото.
332
2
 
28
 
! Отговори
Kratos преди 11 години
До 387:Той Айнщайн може да не знаел столицата на Бимбинистан примерно,обаче столиците на Англия и Франция сигурно е подозирал кои са :)А и прозвуча все едно сравняваш плеймейтка с най-големия учен на всички времена... някакси не е много уместно :)
331
3
 
6
 
! Отговори
иван преди 11 години
Правилно е билюк,а не болюк.
330
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 11 години
mnogo vajno dali imash znania ili ne dali govorish pravilno ili pishesh vajno e kolko struvash kato 4ovek znaniae se nay4avat no da stanesh 4ovek ne tolkova lesno.