За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?

В предизборния щаб на Хилари Клинтън шокирани от загубата
9 ное 2016 18:30,
130
За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?
Снимка: Reuters

Докато демократите в САЩ са в страх от това, че Тръмп е следващият президент, политическият активист и коментатор Ван Джоунс определи изборните резултати като "бял камшик".

"Казваш на децата си да не са побойници, да не са фанатици... и накрая получаваш този резултат", коментира анализаторът.

"Хората слагат децата си да спят вечерта и се страхуват от закуската. Те са страхуват как да обяснят това на децата си!", каза още Ван Джоунс.

Той разказа как негови приятели мюсюлмани му пишели съобщения и го питали дали ще трябва да напуснат страната сега.

Според Джоунс в решението на електората има грозни расови настроения: "Това беше като бял камшик срещу променящата се държава, както и срещу чернокож президент".

В предизборния щаб на Хилари Клинтън също са шокирани от загубата на кандидатката на демократическата партия, пише CNN.

По думите на журналистката Бриана Кайлър ситуацията е много различна от преди няколко часа.

"Хората бяха щастливи и спокойни. След това всички в стаята бяха с каменни физиономии. Някои от тях плачеха", разказа тя и добави, че някои от поддръжниците са си тръгнали.

"Шокирани са, защото бяха убедени, че ще празнуват и Хилари Клинтън ще стане първата жена президент", коментира още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
5
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?---Хм...След като се разсея "дима от изстрела", все започвам да мисля, че пускането на Тръмп в бялата къща, е дълбока сметка на белите якички. Признак за това са вече първите прояви на "майдан" против току-що избраният президент. Ами ако точно това е била целта ?! М? Замисляте ли се?
77
0
 
12
 
! Отговори
дете преди 7 години
"Как да обясним това на децата си" - Не се притеснявайте те разбират повече от вас
76
0
 
14
 
! Отговори
до 79 от Германия преди 7 години
Аз 69 само казах, че победата на Тръмп окуражава националите патриотични партии и движения в Европа. Клинтън и Меркел са като Нитри и Глицерин. Не случайно Марин Льо Пен поздрави първа Тръмп, националистите в Австрия, Великобритания, Германия, Холандия са във възторг, днес прегледах сайтовете им.Впрочем първото и второто Ви изречения си противоречат.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се разположат картечници на границата през 50 метра.
74
2
 
17
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Предлагам да се създадат християнски паравоенни отряди на доброволни начала които да патрулират по улиците и да следят дали се съблюдава закона за забрана на бурката. Който иска да живее в християнска държава трябва да спазва християнските закони!
73
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на американците и дано час по-скоро Меркелица да си замине и начело на Германия да застане някой като Тръмп да се спре завинаги с това безразборно разхождане на хора с храна, квартири ,возене и т.н. и ДА СЕ СТРЕЛЯ НА МЕСО ПО ГРАНИЦИТЕ КАКТО Е В САЩ. Дано се обърне политиката на света.
72
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 75Не е нужно да е гей мюсюлманин за да ги застреля.Най-вероятно ще е негърченце на социална помощ от многолюдно семейство което е в затворите (майката на Ту Пак Шакур оня гръмнатия рапър) е лежала за палеж,побоища и неуспешен бомбен атентат и тва всичкото докато синът и пее ,че Исус Христос е чернокож,разпънат от бели расисти.Нее въобще не са расисти черните.Германците през ВСВ започват да мязат на невинни монахини.
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМарешки
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хехедо 79 - това американците и слугите им сте наистина много противни. Европа никога няма да падне в краката на Тръмп и Фараж.Много си заблуден. Тръмп никога нямаше да стане президетн, и Фрараж никога нямаше да успее да извади Британия от ЕС, нали така. Да, ама не...
69
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук кога ще имаме Тръмп ?
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да им се спрат децките, само тогава ще се оправи България, раждат по 10 деца да взимат децки а белите българчета не могат да се раждат.
67
4
 
0
 
! Отговори
хехе преди 7 години
до 79 - това американците и слугите им сте наистина много противни. Европа никога няма да падне в краката на Тръмп и Фараж. Това го запомнете. Ще водим война, ще водим ако е нужно партизанска битка, но никога Европа няма да бъде подчинена на Америка, Тръмп и ЦРУ.
66
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
просто обяснете на децата си че е време да настъпи световен мир и краи на глобализацията , мир сред хората и смърт на рептилите
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аИзбирателната система в Сащ е по-добра от българската. За да намалим влиянието на турските и ромските гласове трябва да използваме американската система за броене на гласовете.
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хехедо 69 - силно се съмнявам Европа да се превърне в американска ***. Нищо подобно. Всеки опит да бъде пришита Европа към Тръмп ще претърпи загуба.Европа няма думата. ЕС е васал на САЩ - ще прави това което САЩ наредят който и да стане президент.
63
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аТръмп не е точно избран от Америка, защото Клинтън печели мнозинството гласове. Тръмп печели мнозинството електори. Така че Хилари би била Президент в една нормална държава,А защо САЩ, най-демократичната страна, имат такава лоша избирателна система която допуска такова безобразие - Хилари печели изборите за Президент, тя е истинския Президетн, добрият Президент, но лошият тръмп с електорите се промъква през задната вратичка в Белия дом - ужас, възмутен съм!
62
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до НИКОЙ - ти очевидно не си в час. Тръмп е мултимиларедр от десетилетия. Лично ФБР и топ млрдерите застанаха зад Тръмп. Само каубой може да вярва, че 70 годишен *** като Тръмп е избран от малка Америка.
61
4
 
2
 
! Отговори
хехе преди 7 години
до 69 - силно се съмнявам Европа да се превърне в американска ***. Нищо подобно. Всеки опит да бъде пришита Европа към Тръмп ще претърпи загуба. А и как точно Холандия или Франция ще бъде защитена от Тръмп?! Не ставайте смешни, Америка свърши парите и просто сложи един ***, за да го прикрие!
60
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Казваш на децата си да не са побойници, да не са фанатици...и накрая идва някакъв "депресиран" гей-мюсюлманин и ги разстрелва всичките.Ето това е приказка за лека нощ, която трябва да разказват на децата си всички глобалисти.
59
0
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До xaxaИ още: Ще обясним, че един богат човек не краде толкова безогледно като мутрагеньовците, физкултурниците и техните калинки... Че са повече национално отговорни хора, отколкото хорицата от паланките, че не им липсват първите седем години във възпитанието, че знаят поне два европейски езика и не мучат неразбиращо при международни срещи и...много и....