За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?

В предизборния щаб на Хилари Клинтън шокирани от загубата
9 ное 2016 18:30,
130
За избирането на Тръмп: Как да обясним това на децата си?
Снимка: Reuters

Докато демократите в САЩ са в страх от това, че Тръмп е следващият президент, политическият активист и коментатор Ван Джоунс определи изборните резултати като "бял камшик".

"Казваш на децата си да не са побойници, да не са фанатици... и накрая получаваш този резултат", коментира анализаторът.

"Хората слагат децата си да спят вечерта и се страхуват от закуската. Те са страхуват как да обяснят това на децата си!", каза още Ван Джоунс.

Той разказа как негови приятели мюсюлмани му пишели съобщения и го питали дали ще трябва да напуснат страната сега.

Според Джоунс в решението на електората има грозни расови настроения: "Това беше като бял камшик срещу променящата се държава, както и срещу чернокож президент".

В предизборния щаб на Хилари Клинтън също са шокирани от загубата на кандидатката на демократическата партия, пише CNN.

По думите на журналистката Бриана Кайлър ситуацията е много различна от преди няколко часа.

"Хората бяха щастливи и спокойни. След това всички в стаята бяха с каменни физиономии. Някои от тях плачеха", разказа тя и добави, че някои от поддръжниците са си тръгнали.

"Шокирани са, защото бяха убедени, че ще празнуват и Хилари Клинтън ще стане първата жена президент", коментира още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
22
 
! Отговори
Детски педагог преди 7 години
"Как да обясня това на децата си"....Ми кажи им,че кранчето спря да тече от леля им Хилари и,че не е сигурен дали ще се вреди на опашката при чичко Доналд.
37
25
 
4
 
! Отговори
Адолф преди 7 години
учудвам се на овчия възторг от тип като Тръмп. Общо взето същата еуфория е имало и при избора и управлението на *** като Хитлер. Затова призовавам ОСОБЕНО АНАЛизаторите - приземяване, приземяване. Не изпадайте в *** възторг от един изкуствен човек, с изкуствена жена, любов и семейство!
36
0
 
12
 
! Отговори
2016 преди 7 години
2016 г. определено е доста интересна година :-)
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето как:"Деца, въпреки че сме зла и алчна нация, от време на време политическата ни система се проваля в това да избере максимално злия и алчен президент. Но няма страшно, досега се е случвало цели 3 пъти, два от които го очистихме, а третия го изплашихме с опити за убийство. Така че спете спокойно, великата ни държава няма да стане по-малко зла и алчна само заради този малък инцидент. Ако изборите имаха значение, щяха да са незаконни. Лека нощ!"
34
1
 
19
 
! Отговори
Коце кмета преди 7 години
Хубави дни за демокрацията, лоши за демоНОкрацията. Едната вещицца загуби изборите, другата вещицца ще ги загуби в неделя. Май хората започват да се опомнят малко по малко...
33
0
 
16
 
! Отговори
Фенка преди 7 години
Да е жив и здрав да го коронясат за президент!
32
1
 
27
 
! Отговори
Кънчо Путкодеров преди 7 години
Стига сте плакали за Хилари.Тя една качествена *** не се научи да направи на Бил Клинтън.Човека се принуди да ползва услугите на Моника.Така,че по пътя на тъпата логика,тя е неспособна да управлява САЩ.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Хората слагат децата си да спят вечерта и се страхуват от закуската. Те са страхуват как да обяснят това на децата си!", каза още Ван Джоунс."Спокойно! Чакай да стигнеш до там. Все още не си измислил как ще обясняваш 2та поредни мандата на Буш младши.
30
2
 
26
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
А как щяха да обяснят на децата си,ако бяха избрали Баба Яга за президент?Айде,стига глупости.Още от самото начало беше ясно,че белите американци ще гласуват за Тръмп,след неубедителното представяне на първия черен президент!Въпросът беше дали в САЩ има достатъчно бели!?А сега и с глупавите мераци за президент-жена!Това да не са задължителни квоти? Или ставаш,или не ставаш!Е,Хилъри НЕ СТАВА!Както и Цецка-очевидно.
29
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде сичкото латинос африканос вън? Достатъчно поразии направиха за да ги остави да си вършеят. Вкарват дрога убиват изнасилват мародерстват и искат да живеят в бяла държава. Живял съм 3 години в Ню Йорк пределно ми е ясна картинката. Полицията е безсилна срещу организираната престъпност. Убииства ставата на всеки 3 минути. Изнасилвания на всеки 2 минути. Чел съм сводката на полицията и сам оставал втрещен. Всичко това се извършва от африканци и латиноси. Времето им изтече! Аут!
28
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на американците за Тръмп и дано най-великата сила в света и най-демократичната държава да обърне курса на политиката на миграция и безразборно ходене насам натам безнаказано.
27
0
 
31
 
! Отговори
карина преди 7 години
Навсякъде същата истерия и се стига чак до инфантилност - как щели да обясняват на децата си ? Ами по същия начин, по който им обяснихте защо стрелят и убиват масово в страната ви .
26
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седнете и си поплачете тихичко в ъгъла:-)
25
0
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Медия в България:Как да обясним това на децата сиСтачки срещу ТръмпМръсник ,Лъжец е Тръмп!Случайно избран Американски сайт:Окончателно Тръмп печели с 290 на 218 гласа което е по голяма разлика от разликите с които спечелиха президентите Джордж Буш и Барак Обама !!!Каква ли е целта така да ни промиват !!!
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да има хора, коиторазсъждават така? И какво очакват? Това епсихическо отклонение и дане се надяват, че номерата им ще минат.
23
25
 
0
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Това е старият хитлер на снимката, няма какво да се льжим! Странно но истина!
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо на имам лошото предчувствие, че ще се появи нов Лии Хенри Осуалд. Демократите няма да оставят нещата така. Ще решат нещата по "демократичен" начин.
21
0
 
16
 
! Отговори
ELKA VASILEVA преди 7 години
SAMO TRAMP
20
3
 
8
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Не е лошо ФБР да си свърши работата до края вече нЕма кой да пази дъртия кукумицин.
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бясната, световна, продължителна и манипулативна кампания на неолибералите и слугуващите им медии/включително и български/, да сатанизират образа му и да внушават, че Доналд Тръмп, е лу-м-Б-ен, както се и очакваше, даде обратен резултат