Пако от Molotov: Ще се напием заедно с феновете в София

Molotov вече правят планове с какво да си уплътнят времето около концерта им в България
20 мар 2008 15:52, Екип на Dnes.bg
0
Пако от Molotov: Ще се напием заедно с феновете в София
Пако е един от най-колиритните членове на Molotov
От: Васил Христов
vasko@mp3.bg

Както със сигурност вече знаете, Molotov ще ни отнесат на 11-ти април в зала Христо Ботев. Ако не знаете, се засрамете, защото латино бандата е едно от най-свежите имена които идват у нас тази година. Повече подробности можеш да намериш тук.

Със съдействието на Тангра Мега Рок, които организират концерта, се свързахме с един от най-големите идиоти в Molotov - Пако. Честно казано си го харесахме по снимката - супер готин тип изглежда.

Той ни разказа както за бандата, така и за това което ни чака в София на 11-ти април.

Здрасти Пако, как си?

Добре, благодаря!

Къде те намираме в момента? Предполагам си в Мексико.

Да във вкъщи съм си в Мексико Сити.

Изчислявайки часовата разлика, при вас сега е около 10 сутринта. Пиеш ли вече текила?

Е още не. В Мексико хората сутрин пият само кафе.

Да и в България така правят (Да, бе!)...Скоро за първи път Molotov ще посетят България. Сигурни сме че не сте чували много за нас, нали така?

За жалост трябва да си призная, че е така. Естествено сме чували за България, знаем географски къде е разположена, но за културата и за хората нищо не знаем. Все пак сега ще имаме възможност да научим повече за вас.

Определено ще имате такава възможност, защото както ни е известно, вие ще прекарате доста време в България. Колко точно ще останете тук?

Близо една седмица.

Една седмица!!! Супер! И какво ще правите, ще се напивате до смърт всеки ден или ще обикаляте по музеи и градинки.

Всъщност на нас наистина ни е интересна културата в България, затова може и да се отдадем малко на туристически обиколки. Но искаме да видим най-вече хората на улицата, как живеят и как се забавляват.

Значи ако ви засечем в някой бар, няма да ни откажете да изпием няколко питиета заедно.

О, със сигурност няма да откажем.

Нека си поговорим малко и за концерта. Подготвяте ли нещо специално за шоуто в София?

Първо искам да кажа, че сме много щастливи, че ще имаме възможността да свирим пред вас. Ще свирим песни от всички албуми на групата, защото не знаем до колко сме популярни сред хората в България. Затова със сигурност ще чуете хитовете, с които сме най-известни. Освен това ще представим малко повече от последния ни албум, който излезе миналата година.

Честно казано не съм много добър с испанския, но знам, че вашите текстове имат силна политическа насока. Може ли да разкажеш нещо повече за тях.

Всъщност ние не пеем само за политика, но наистина наблягаме главно върху положението в Мексико - върху правителството и живота на хората, защото в родината ни, повечето хора са наистина много бедни. Ние сме близко до тези хора, затова пеем за тях. Опитваме се да засягаме всякакви проблеми, които са широко разпространени в Мексико. Естествено не пеем само за сериозни неща, стараем се музиката ни да е забавна и шеговита.

Наистина вашия звук е много мелодичен и весел. Как успявате да съчетавате социалните проблеми с по-леките и шеговити теми като секс, жени и др.?

Ами това просто е нашия стил. Той успя да ни направи популярни в Мексико - умението да говорим за сериозни неща, но по един по-забавен и приятен начин.

За финал искаш ли да поздравиш шефа на сайта ни с една сочна псувня на испански.

С радост! Chupame la pija vos y el baile boludо.

Благодаря! Чао и ще се видим в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари