Брус Дикинсън идва у нас на 16 юли с нов солов албум

Билетите влизат в предварителна продажба на 8 ноември
19
Брус Дикинсън идва у нас на 16 юли с нов солов албум

България ще бъде част от турнето на Брус Дикинсън за новия му солов албум The Mandrake Project. Концертът ще бъде на Арена София, Столичен Колодрум, на 16 юли 2024 г., съобщиха организаторите от Fest Team.

Билетите за концерта на един от най-характерните вокалисти в хеви метъл историята влизат в предварителна продажба за членовете на Fest Club на 8 ноември в 12 часа на ticketstation.bg, а в масова продажба – на 10 ноември, отново в 12 часа.

Брус Дикинсън изненада целия рок и метъл свят като обяви предстоящ солов албум и дати за турне в Латинска Америка през септември, а вече е потвърдена и българската дата.

The Mandrake Project

Първият сингъл от него ще бъде „Afterglow of Ragnarok“ – очаквано драматично и епично парче, което запознава феновете не само със звученето на албума, но и със завладяващата история, която е в основата на The Mandrake Project. Песента излиза на 1 декември на колекционерска 7-инчова плоча, към която има и комикс от осем страници. Сингълът включва и оригиналната соло демо версия на Дикинсън на песента „If Eternity Should Fail“, която се появява за първи път в албума The Book Of Souls на Iron Maiden през 2015 г.

„Този албум беше много лично пътуване за мен и съм изключително горд с него. Рой Зи и аз го планирахме, писахме и записвахме в продължение на години и съм много развълнуван, че хората най-накрая ще го чуят. Още по-развълнуван съм от перспективата да изляза го представя с тази невероятна група и на живо! Видно е, че ще свирим на колкото се може повече концерти, на колкото се може повече места, за колкото се може повече хора!"

The Mandrake Project ще бъде седмият солов албум на Дикинсън и първият му след Tyranny Of Souls през 2005 г. и ще бъде издаден от BMG за цял свят.

След като вече бяха обявени концертни дати в Бразилия и Мексико за април и май следващата година, Брус Дикинсън и неговата феноменална група – в която участват китаристът Рой Зи, барабанистът Дейв Морено, басистът Таня О'Калахан и маестрото на клавишните инструменти Mishteria, продължават турнето си с поредица от европейски концерти, част от които е и софийската дата – 16 юли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Брус Дикинсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
8
 
! Отговори
Име преди 5 месеца
До 4, 80-те и до 93-94-та също, след това е много зле работата.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гимнастик ли е?
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе човека е творил и радвал милиони хора по света а вие го плюете, Аре малко уважение.
9
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кой пък е този? Прикича на стара гладна хи йена, която се мъчи да прави нови трикове.
8
4
 
6
 
! Отговори
Kostas Linke преди 5 месеца
3 септемви 1981 год. = МЕТАЛЛИКА СЕ РАЖДА В ГАРАЖНОТО СТУДИО НА КЛИФФ БАРТЪН В предградие на Лос Ангелес....първи албум 1983 г. с велики песни : 1. 4те конника на апокалипсиса, 2.сеек анд дестрой, 3. им ай евил , и други още ....ИНАЧЕ СТИФФ ХАРРИС = БАСС-КИТАРИСТА НА ИРОН МАЙДЕН, ИМА ГРЪЦКИ ПАССПОРТ САМО ЗАРАДИ ПЕСЕНТА КОЯТО НАПИСВА като Текст и Мелодиас : ''АЛЕКСАНДЪВ ВЕЛИКИ'' от 1985 ГОДИНА...ПОКЛОН НА СТИВ, и на ВОКАЛА БРУСС ***-Инсон !!
7
4
 
17
 
! Отговори
Сенеката преди 5 месеца
Малък ама много *** народ...като тръгнеш по улиците сякаш си в Анадола...чалга кючек и ретро автомобили...
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Брей, много са бързи петоколонниците, евала първи 7 поста. Заслужавате си копейките!
5
2
 
8
 
! Отговори
do 3 преди 5 месеца
ами аз снощи слушах джудас приист ....
4
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Брусове не ни трябват, имаме си достатачно
3
20
 
5
 
! Отговори
Deep Zone преди 5 месеца
Феодалният старец идва с патериците, последният свестен албум на "девиците" е от 2000 година, а последният му соло албум, който ставаше за нещо (имаше една-две слушаеми песни) е Татуираан милионер от 1990 година.. Изпята отдавна песен. Приятно прекарване на геронтофилите на концерта :)
2
29
 
5
 
! Отговори
Много интересно преди 5 месеца
Кой нормален слуша метъл?
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Пак са занимаваме с вехтошарство.