Метълкор бандата As I Lay Dying забиват в София

Американската група идва у нас на 2 април 2024 г.
30 ное 2023 12:38, Александър Попов
5
Метълкор бандата As I Lay Dying забиват в София
Снимка: Fest Team

As I Lay Dying e поредната силна метълкор банда, която идва в България по покана на Fest Team. Билетите за мощната метъл атака в Зала 3 на НДК на 2 април 2024 влизат в продажба днес, 30 ноември, в мрежата на ticketstation.bg и са на цени от 55 до 99 лв.

След като миналата година у нас забиха знакови за течението банди като Architects, Bullet for My Valentine, While She Sleeps и Bleed From Within, догодина към елитната поредица се включват и As I Lay Dying.

Американците имат повече от две десетилетия активна дейност, седем албума и номинация за Grammy за Nothing Left, сингъл от албума им в Топ 10 An Ocean Between Us.

Догодина феновете на As I Lay Dying очакват и нов албум от любимците си след последния издаден – Shaped by Fire (2019). Албумът бе продуциран от самата група като продължение на шестия Awakened (2012) и е оценен от Loudwire като един от 50-те най-добри метъл албума на 2019 г. Shaped by Fire бе и първият албум след хиатуса, в който изпадна бандата и прекъсна дейността си, след като техният фронтмен, бе осъден за закана за убийство на бившата си съпруга.

След като Tim Lambesis бе освободен от затвора с условна присъда, той се връща в музиката и живота „на чисто“, извини се лично на останалите членове на групата и As I Lay Dying се възродиха с нова енергия и по-философски послания в лириката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: концертСофияAs I Lay Dying
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 4 месеца
До IQ 3.14Излезе, но е време да поработи върху техниката на екстремните вокали за да не остане скоро без глас.-
2
0
 
2
 
! Отговори
VladTepes преди 4 месеца
До WladeЦената е нормална - примерно концертите на Septicflesh/Hypocrisy, Soilwork/Kataklysm, Solstafir/Amorphis бяха на подобни цени 50-60 лв, Pain 70 лв.
1
0
 
3
 
! Отговори
Wlade преди 4 месеца
и преди са идвали у нас и съм ги гледал. Добри са, но 50-90 лева... малко се прекалява.