Роби Уилямс ще пее за първи път на плаж

Три пъти го канили у нас, на четвъртия склонил
5
Роби Уилямс ще пее за първи път на плаж
Снимка: Reuters, архив

Роби Уилямс на три пъти е бил канен за концерт у нас, но едва при четвъртия опит той е казал "Да". Както е известно той ще бъде голямата звезда на започващия след месец фестивал SPIRIT of Burgas, като неговата изява е предвидена за първата вечер.

На 7 и 8 август ще гастролират и други световни артисти, сред които Kasabian и Kwabs.  

Лошото момче на британската сцена се е спрял на Бургас и завърналия се SPIRIT of Burgas, заради уникалната локация и възможноста да направи първия в кариерата си концерт на плажа. Настоящото турне Let Me Entertain You, което Роби ще представи и у нас само след месец, включва предимно фестивални дати - това е другата причина именно SPIRIT of Burgas да привлече вниманието на мегазвездата и най-накрая да ни срещне с британския изпълнител.

Обстановката и атмосферата в морския град тотално накланят везните към изнасянето на концерт точно тук. След 11 индивудиални турнета и над 600 концерта, пял на невероятни места по цял свят, великият Роби Уилямс ще запомни шоуто си в Бургас като първото такова на самия плаж.

Освен Роби Уилямс, на централния плаж в Бургас и за първи път в Бъглария ще чуем Kasabian, които ще се качат на сцената на 8 август. Магията ще допълнят и Kwabs, Stereo MC’s dj set, Milow, специалната селекция от артисти на The World of Drum and Bass и др.

Билети за фестивала все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. В продажба са още и билети за Golden Circle (само за 7 август), VIP трибуни със седящи места и двудневни билети за целия фестивал.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Роби УилямсSpirit of Burgas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи правилно сте написали имената на всички изчанчени групи, но името на България сте объркали.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми то тоя си е певец като за на плажа... За Миланската скАла не става...
1
2
 
6
 
! Отговори
ЕИМ преди 8 години
***. Чак на 4-тия път склонил.