Jeremy? на финалната права на евротурнето си

Бандата с концерти в Глазгоу, Брайтън и Лондон
21 ное 2017 10:07, Александър Попов
2
Jeremy? на финалната права на евротурнето си
Снимка: PR

Родната банда Jeremy? навлиза в пика на своето европейското турне. Групата е в последната седмица от едномесечната обиколка, като последните три концерта са от особено значение. 
 
На 22 ноември, тази сряда, музикантите ще посетят за първи път Глазгоу, където ще свирят заедно с местните St. Providence в клуб Ivory Blacks. На 23-и, в четвъртък, се завръщат в Брайтън, откъдето пазят чудесни спомени от участието си в програмата на фестивала за нова музика The Grate Escape 2015, когато за първи път родна банда представи себе си на този голям форум, и то с цели два концерта. Този път те ще станат част от клубния афиш на града с лайв в Sticky Mike's Frog Bar. Там ще бъдат подкрепени от дуото Atlas Wynd, както и от специалните гости - щатската изпълнителка Sonia Leigh и нейната банда. Тя ще се включи и в Лондон на следващия ден, плюс Leontas. Именно на 24 ноември, петък, в легендарния The 100 Club ще бъде финалът на серията концерти на Острова.

Според предварителни заявки, се очаква в клуба да присъстват представители на музикалната индустрия, които проявяват интерес към бъдеща съвместна дейност с Jeremy?.
 
Билети и за трите дати се предлагат в мрежата на Wegottickets.com.

В средата на месец декември, вече на родна територия - в клуб Терминал 1, ще бъде представен новия видеосингъл на Jeremy?, по чиято продукция работи голяма част същия екип, осъществил записите на дебютния им албум и клиповете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: турнеJeremy
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Венци Мицов преди 6 години
За мен, една много приятна българска група