Глен Хюз идва отново през 2024 г.

Ще се срещне с българската публика на 27 май
21 окт 2023 11:12, Александър Попов
15
Глен Хюз идва отново през 2024 г.

Глен Хюз ще има но концерт у нас, в София на 27 май следващата година. Гостуването у нас е част от турнето 50th Anniversary Burn Album Tour 2024, съобщават организаторите от BGTSC.

Отново ще чуем целия класически албум на Deep Purple "Burn". Този път шоуто ще бъде клубно и пред най-верните фенове, като за целта е избран столичния клуб Joy Station.

Глен Хюз и групата му – Сьорен Андерсен – китара, Аш Шиън – барабани, и Боб Фридзема – клавишни, бяха у нас през юни тази година. Те представиха песни от албумите Burn, Stormbringer и Come Taste The Band. Шоуто на обичания и популярен басист на Deep Purple от 70-те години носи името Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live – Celebrating the 50-th anniversary of the album Burn.
 
Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.  
 
До 23-ти октомври, включително, цената им ще е 70 лева. След това с наближаването на събитието цената на пропуските ще расте.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Глен Хюз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Алито от София преди 6 месеца
Глен Хюс си е име у рока, слушал съм го на няколко концерта, не е как беше, но егн-то си казва думата, но дали се е изчистил от пророка си, дрогата
8
0
 
0
 
! Отговори
Бате ви Джорко преди 6 месеца
Ей тука вече се получи хубав разговор! Вярно, че даже и Глен е казвал, че тоя албум не го харесва и е подписал за него на пияна глава. Born again с Гилън бива, но не е върхът. Тони Мартин е друга риба. С него сякаш Сабат се повъзродиха. И все пак албумите с Дио сякаш най ми допадат. Тоя албум Тони-Гилън някак си съм го пропуснал. Изглежда са кавъри. Ей сега ще го изслушам.
7
1
 
0
 
! Отговори
Бате ви Джорко преди 6 месеца
Тука малко не си прав. Чуй "Seventh Star" na Black Sabbath, чуй и "The Dead Daisies" Скоро се очаква и новия им албум.
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Велик музикант но силните му години бяха само три 73 до 76 с Purple и най вече като човек до гиганти като Lord Paice Blackmore Coverdale Определено не е музикант за солова кариера.Но разбира се използва трите години които му донесоха слава И си вади хляба и до сега с тях
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На тоя му стана навик всяка година да идва изкара по един хуууубав хонорар и си заминава.Рошльо!
4
2
 
4
 
! Отговори
Бате ви Джорко преди 6 месеца
Гледах го вчера в Глазгоу. Е, не беше целия "Burn", но само класики на Deep Purple. Гласа му още цепи мрака, така че си заслужава да се види!
3
3
 
2
 
! Отговори
Пришълецът преди 6 месеца
Ша има да чакате класическо звучене... :)))
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И тоя ли удари 80 лазарника.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да си пее, няма лошо.