Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Той е преизбран със 76,67% от гласовете за нов мандат
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 09:15, Елка Василева
212
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 г., предаде Ройтерс.

След като вчера беше преизбран за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 г., той каза, че му се струва смешен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 г.

Още по темата

"Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на сто от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщи Франс прес, като цитира руската Централна избирателна комисия.

С такъв резултат Путин подобрява рекорда си от предишните избори през 2012 г. и се представя по-добре отколкото прогнозираха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва агенцията.

Избирателната активност е достигнала 67,4 на сто, по данни на ЦИК. На предишните избори тя беше 65%, пише БТА.

Владимир Путин заяви също така, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания и че Русия няма такива отрови, предаде ТАСС.

"Що се отнася до тази трагедия, узнах за нея от средствата за масова информация и първото, което идва наум, е, че ако това е било бойно отровно вещество, разбира се, хората биха умрели на място, това е очевиден факт и трябва да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на международни наблюдатели", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи британските обвинения за намеса на Русия в отравянето на бившия руски шпионин и заяви, че Русия е готова да сътрудничи на британските власти в разследването на случая, предаде Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
16
 
! Отговори
Тим преди 6 години
Ако някой във БЪЛГАРИЯ си мисли че на запад няма политически игри и договорки кой да управлява значи доста се излъгал последния такъв пример Германия .ако следите международните събития и Меркел каза че няма да прави коалиция с Шулц но после се обърна палачинката във името на власта се договориха бързо бързо и не само там навсякъде е така всичко се договаря в днешно време
52
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашите журналисти се упражняват да пишат под диктовка ... Независим си ако никой не ти дава пари за това ... иначе който плаща - поръчва музиката !Нашите пари идват от запад ...За това на запада са най- красивитв , най -добрите , най - умните и т.н. *** руснаците показаха най - добрите военни технологии ... Ладата може да не е Мерцедес , *** я отидете да им купите златните залежи за без пари или топлоцентралите с кофти договори или каквото и да е било .... да да ама не !
51
18
 
8
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
"Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?"Този за какъв се мисли! Готви се да живее 100-то години. Боже смили се над нас и не ни поставяй на това сурово изпитание. То се видя, че зобированими мурзилками ни приемат ни предават и той си прави гаргара с тях.
50
13
 
12
 
! Отговори
дядомраз преди 6 години
"Русия не само ще отцелее но и ще доминира в света" Баба Ванга
49
13
 
5
 
! Отговори
егоисть преди 6 години
Остави малко и за децата ве, като станеш на 100 те ще са на 70, кога ще управляват ?
48
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медиите непрекъснато се опитват да ни внушават, че резултатът на Путин е следствие на недемократично проведени избори. Заровили са си главата в пясъка и отказват да видят истината, че Путин има огромен авторитет и популярност в Русия и руснаците масово го подкрепиха за нов мандат, защото смятат че това е доброто за страната им - вероятно с основание.
47
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе ... що никой не мрънка ,че Си е пожизнен управител на Китай или, че Меркел е 4 мандат ??!?!?Още бежанци ли ще докарва ??!?!?
46
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕЩАСТНИЦИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ БЯХА ПУБЛИЧНО ИЗЛЪГАНИ ОТ РЕЖИМА ОТНОВО!!!!РЕЖИМА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С ИЗМАМИТЕ И ИЗБИВАНЕТО НА РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ!
45
2
 
1
 
! Отговори
въй въй преди 6 години
До Анонименколко си отчаян...
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевВасилев , ако не ти плащат за глупостите ... само си губиш времето а и нашето !
43
5
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Да, същото важи и аз Меркел, тя съсипа Германия и Европа, именно по същите причини, тя е вредна за европейците!
42
6
 
18
 
! Отговори
лошо преди 6 години
Боже като чета какви глупости пишат някой елементи тука срещу Русия и Путин,ми става мъчно колко злоба и простотия има у нас,това ни убива бавно.
41
16
 
1
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Германия клати Новият Световен Ред, в това трябва да сте сигурни!Това няма да го чуете и няма да ви го каже никой, а това е самата истина!Британската,американската и руската икономики са едни надути финансови балони и те нямат интерес в света да има една свръх индустриална сила, която вкарва качествени стоки във всяка страна и дом, и така качеството унищожава монопола на печатарските машини!За това е войната в Сирия,Украйна,Брекзит и сега с новите сценарий и постановки!!!Агент Монохан!ЦРУ!!
40
7
 
6
 
! Отговори
шошо преди 6 години
До анонименшороше, юроде, нека те е яд, нека! мухахаха
39
6
 
7
 
! Отговори
до32 преди 6 години
абе и или й, все тая, урките свалиха самолета, пък ти се прави на лингвист българист и какъвто си щеш дървен филисоф....
38
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29 "А нам всьо равно , а нам всьо равно ...."Мухахаха кофти ли ти е
37
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ САМО СЪС СИЛА КАКТО БЕШЕ СВАЛЕН ТУК 1997-***)!ИЗБОРИ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И БЕЗ ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ СА ПЪЛЕН ФАРС!ЩЕ СПЕЧЕЛИ ТОЙ С 10% ПОВЕЧЕ СПРЯМО ПРЕДИ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ!
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29Смешник!
35
6
 
15
 
! Отговори
путинист преди 6 години
До Анонименда е жив и здрав до 110 години да управлява - напук на *** геюве!
34
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев, стига си ни разказвал сънищата си. Провери първо колко са бездомните в Америка, после ни разказвай за социално неравенство в Русия