Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Той е преизбран със 76,67% от гласовете за нов мандат
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 09:15, Елка Василева
212
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 г., предаде Ройтерс.

След като вчера беше преизбран за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 г., той каза, че му се струва смешен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 г.

Още по темата

"Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на сто от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщи Франс прес, като цитира руската Централна избирателна комисия.

С такъв резултат Путин подобрява рекорда си от предишните избори през 2012 г. и се представя по-добре отколкото прогнозираха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва агенцията.

Избирателната активност е достигнала 67,4 на сто, по данни на ЦИК. На предишните избори тя беше 65%, пише БТА.

Владимир Путин заяви също така, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания и че Русия няма такива отрови, предаде ТАСС.

"Що се отнася до тази трагедия, узнах за нея от средствата за масова информация и първото, което идва наум, е, че ако това е било бойно отровно вещество, разбира се, хората биха умрели на място, това е очевиден факт и трябва да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на международни наблюдатели", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи британските обвинения за намеса на Русия в отравянето на бившия руски шпионин и заяви, че Русия е готова да сътрудничи на британските власти в разследването на случая, предаде Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
11
 
6
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Започна ли вече да не мога да си сменям памперсите сам, ще кандидатствам само за един последен манадат от 6 г.
72
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 70Прав си.........на ЛЪЖЛИВИЯ запад ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЯРВА!!! То не бяха епруветки с някакви неизвестни вещества, то не бяха "заплахи" от "тирани" за някаква измислена "демокрация", то не бяха разни литвиненко, покушението на Папата.....въобще ПЪЛЕН ФАЛШ НА еуропския запад...........лицемерен, гаден, нецивилизован и безкрупулно безчовечен!
71
10
 
27
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Колкото бяс и злоба да изсипете тук,осъзнайте най сетне,че Русия е коректив за световния мир!!!Особено,от как оня продавач на панелки сега държи копчето на американските ракети.......
70
23
 
11
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 66,Путин дигна Русия! Това е абсолютно невярно заключение! Банковите сметки на вожда растат, а той "храни" *** с "надут" патриотизъм. Най-нагло краде, а дава на мyжиците да пият Боярeшник и антифриз. Поне квалитетен одиколон да им беше дал. А те подсмърчат завалиите под сурдинка и скандират "Вова, Вова". А той:"Русия велика"... може да бие слаби държави! И така до следващия Вова та чак до края на...
69
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин срина Русия. Русия е страна с големи природни богатсва но колко рубли са равни на един долар.
68
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия си има вече Новичок Президент !
67
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"и че Русия няма такива отрови"На лъжливото овчарче кой да вярва...
66
10
 
20
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Колко ще живее и управлява-не се знае,обаче ако се съди по актуални снимки Кабаева пак е бременна!На Запад го чакат да умре-той още деца прави!Ба'си пича!
65
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До лошо 43"Боже като чета какви глупости пишат някой елементи тука срещу Русия и Путин,ми става мъчно колко злоба и простотия има у нас,това ни убива бавно"..Ти пък, ти пък..не виждаш ли, че това са две-три ***.та с различни никове, които даже не си правят труда да измислят различни думи, а като под копирка едно и също дрънчат!! И още няколко от телевизиите изпълняват тази роля! А иначе останалото население на България (сигурно повече от % на Путин) си се отнася към братушките както си е било
64
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горбачов предаде Русия/срещу пари, разбира се/, Елцин я срина. Путин издигна страната и я върна там, където и е мястото при великите сили. Избира се руски президент. Руснаците имат думата. Всички вие п.л.ю.в.а.л.н.и.ц.и. срещу Русия и Путин сте никои. Лошото е, че се влошиха българоруските отношения не от народа , а от бившите комунисти от ГЕРБи и техните поддръжници интересчии. Честито на народа на Русия, избра си правилния човек!
63
11
 
39
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Путин наследи една съсипана Русия и я превърна ОТНОВО в световна сила ! Това е истината,колкото и да не се харесва на Запада....
62
15
 
5
 
! Отговори
goso преди 6 години
Колкото и да е отвръщал със смях, факт е че е заобиколил отговора на въпроса. Питали са го дали ще се кандидатира следващ мандат, отговорил с въпрос и той неадекватен, тогава не би бил на 100 години, за да пита какво ние предполагаме че ще му се иска.А и не това са го питали.
61
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОВОРИТЕЛЯ НА ЦИК: РЕШИХМЕ ТОЗИ ПЪТ ДА Е 70% СЛЕД КАТО ПРЕДИ СПЕЧЕЛИ СЪС 60% , ЗАЩОТО СЛЕД 6 ГОДИНИ ЩЕ Е ОЩЕ ПО МРАЗЕН ТОГАВА , ЧЕ ГО НАПРАВИМ С ПОБЕДА 80%КОЙТО ИСКА ОБЯВЯВАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ ПРОТОКОЛИ ВЪВ ЗАТВОРА!!!!
60
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е жив и здрав,нека да остане докато може!
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хляб има да изяде, докато започне да печели с 99.99,както печелеше Тато!
58
8
 
5
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 60,"сменяй ника" Акъл от мурзилажа не ща! Искам да не ми дишат въздуха, разните им там субекти!
57
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този тиранин ще остане на власт и до 200 години. Сигурно руснаците ще го изберат и за патриарх накрая, ще си сложи едно златно кубе на главата и ще тръгне по Европа да проповядва руски фашизъм.
56
5
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Е да поработи малко и след пенсия човека като българските пенсионери....
55
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Русия определено искат управлението на Путин, докато от запад много "демократично" и с всевъзможни манипулации, санкции и опити за руски пролети, цветни революции и опити за задушаване на икономиката се опитват да им пробутат някой опозиционер от елцински тип. Резултатът е че по този начин действията на запада накараха руснаците отъждествяват "опозиционер" с "предател". Така вместо да отслабят Путин, западните политици го бетонираха като лидер за неограничен период.
54
8
 
7
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 52,"Русия не само ще отцелее но и ще доминира в света" Баба Ванга"Баба ти Вангелия е светица. Само дето фамилията и е Гущерова! Виждаме добре на кого се кланя мурзилажа!