Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?

Той е преизбран със 76,67% от гласовете за нов мандат
Обновена: 19 мар 2018 11:24 | 19 мар 2018 09:15, Елка Василева
212
Путин: Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 г.?
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин отвърна със смях на журналистически въпрос дали ще се стреми към още един президентски мандат след 2024 г., предаде Ройтерс.

След като вчера беше преизбран за шестгодишен президентски мандат от 2018 до 2024 г., той каза, че му се струва смешен въпросът дали ще се състезава за още един мандат през 2024 г.

Още по темата

"Нека пресметнем. Мислите ли, че ще остана на власт, докато стана на 100 години?", отвърна той на репортера, който му зададе въпроса.

Междувременно стана известно, че Владимир Путин печели 76,67 на сто от гласовете на вчерашните президентски избори. Това сочат резултати от обработката на 99.80 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщи Франс прес, като цитира руската Централна избирателна комисия.

С такъв резултат Путин подобрява рекорда си от предишните избори през 2012 г. и се представя по-добре отколкото прогнозираха социологическите анкети от последните седмици, отбелязва агенцията.

Избирателната активност е достигнала 67,4 на сто, по данни на ЦИК. На предишните избори тя беше 65%, пише БТА.

Владимир Путин заяви също така, че узнал от медиите за отравянето на Сергей Скрипал във Великобритания и че Русия няма такива отрови, предаде ТАСС.

"Що се отнася до тази трагедия, узнах за нея от средствата за масова информация и първото, което идва наум, е, че ако това е било бойно отровно вещество, разбира се, хората биха умрели на място, това е очевиден факт и трябва да се разбере. Русия няма такива средства, ние унищожихме всички наши химически оръжия под контрола на международни наблюдатели", каза Путин, цитиран от ТАСС.

Той отхвърли като нелепи британските обвинения за намеса на Русия в отравянето на бившия руски шпионин и заяви, че Русия е готова да сътрудничи на британските власти в разследването на случая, предаде Асошиейтед прес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
6
 
16
 
! Отговори
да преди 6 години
Света с отдъхна с преизбирането на Путин има все пак надежда за оцеляване.
32
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Новичок-от медиите!Да ти за самолета чули нещо повече .... Аз чух ... свален е от украинските сили ... за това всички млъкнаха.. Представям си каква истерия щеше да е ако бяха доказали , че са руснаците !Не съм чул за повдигнати обвинения срещу тях ... а ти ???
31
18
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Може и да останеш, може да доживееш и до 150 години! Като те гледам как си си барнал лицето с пластични операции и си заприличал още от сега на мумия, напълно е възможно! На всички избори в Русия ще гледаме филма "Мумията се завръща"! Историята показва обаче, че лидер управлявал дълго е вреден за народа си, морално изхабен, социално деформиран и финансово зависим от определени икономически кръгове! Примери много: Фидел Кастро Муамар Кадафи, Башар Асад ......!
30
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ами сега БоИнг не се пише с Й , лошо таваришч ! Учите болгарского !
29
5
 
13
 
! Отговори
ами сега преди 6 години
До Новичок-от медиите!Вчера в гр.Николаев се е самоубил пилота на Украинския изтребител който се подозира че е свалил бойнга над Донбас.
28
2
 
14
 
! Отговори
до22 преди 6 години
не бъркай компотите с компютрите, тоест самолетите мястото и времето. Въпросния самолет въобще не е свалян и отдавна си е кацнал, а онзи холандския си е на сметкста на Порошенко.
27
19
 
3
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Меркел в момента прави клизма на руския президент и на английската премиерка едновременно, вкарала си е двете ръце отзад поединично и пляска с тях и двамата се блъскат един в друг, а в задните части на Доналд Тръмп има едно баварско БМВ, което работи здраво!Германия е велика, еврото е стабилно!!!Агент Кейси Дейвидсън!ЦРУ!!!
26
8
 
28
 
! Отговори
До 18 големите букви преди 6 години
Това написа ли го когато немците избраха Меркел за четвърти мандат?Когато Меркел печели четвърти мандат било победа на демокрацията, когато Путин печели - било смърт на демокрацията. Да ви таковам двойните стандарти
25
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20 Може би искаш да кажеш ЕС се разпада ?!?!А Русия се оправя ... и ще става все по - добре .За справка, ако не вярваш на цифри ... за справка Ванга какво е казала за Русия .
24
8
 
21
 
! Отговори
:):) преди 6 години
за жалост изборите са били с 3000 външни наблюдатели и приказките за фалшификация са си един балон. Гледам процентите и се чудя БТв репортерката Десислава Ризова кскво ще обяснява като се прибере от Москва. В ефир женицата доволно заявявале че е ниска избирателната активност има няма 50%. Тя май си мисли че е в Бг .....
23
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ ПУБЛИЧНО ОТКАЗА ДА ПУБЛИКУВА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ КАКТО ГО НАПРАВИХА ТУК В БЪЛГАРИЯ!!!!ТЪЙ, ЧЕ ИЗБОРИ БЕЗ НИКАКЪВ КОНТРОЛ НАД ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ СА ПЪЛЕН ФАРС!
22
18
 
9
 
! Отговори
Новичок-от медиите! преди 6 години
Това джудже ни убеждаваше също ,че е узнал от медиите за свалянето на пътническия самолет със 192 пътници на борда и че Украйна е свалила самолета, а сега предизборно, за да се изкара герой, призна че той е заповядал пътническият самолет да бъде свален, защото уж че на него имало терористи. Несъмнено за употребата на Новичока пак заповедта е негова.
21
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДА!
20
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА КОЙ МУ ПУКА? ЕС СЕ РАЗВИВА, РУСИЯ ДА СЕ ОПРАВЯ.
19
21
 
11
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Руската икономика е на 90% зависима от европейските и китайските пазари, където да си продава суровините!!!Това е велика Русия, с 0,01% олигарси, които държат 100% от суровините и изнасят милиардите в офшорни банкови сметки!Няма по-голямо социално неравенство в света , отколкото е в Русия!В САЩ също има олигарси най-богатите, но там поне има някаква средна класа!Англосаксонският елит ще издуха руския, просто е въпрос на време , да го помете!!!Агент Даниъл Хук!ЦРУ!!!
18
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАСОВА ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!УВЕЛИЧАВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ С 25% И ВСИЧКИТЕ ГЛАСОВЕ ЗА ФАЛШИВИЯ ПЪРДУТИН!АБСОЛЮТНО НИКАКВО ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ!!!ТО ТАКА ЩЕ СИ ОБЯВЯВАТ КАКЪВТО СИ ИСКАТ РЕЗУЛТАТ ВИНАГИ КАТО НЯМА НИКАКЪВ КОНТРОЛ!!!!ЧУСТАЧКАТА ПЕНА ОТ ЦИК ОБЯВИЛА РЕЗУЛТАТИТЕ!
17
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя рептил е на повече от 100....
16
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственият проблем на Путин е фалита. Кога ще дойде фалита е най- важния въпрос, който много трудно ще реши.
15
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има три изключения от практиката кремълския господар да си отиде пред смъртта си - Хрушчов, Горбачов и Елцин.Путин по-скоро ще последва примера на Ленин, Сталин, Брежнев,Андропов,Черненко.За нас, за българите слава Богу няма особено значение кой управлява в Москва и кога ще качи или слезе от властта. Който и да е все ще е руски империалист!
14
7
 
40
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Путин направо се гаври с враговете си!Тия вече не знаят какво да мислят.А истината е проста-Путин смята да приключи успешно войната през новия мандат(до 4г).По какъв начин-той си знае.А,освен това,преди да се оттегли,ще трябва да избере/преизбере и американския президент,съгласно новата традиция.