САЩ продължават санкциите срещу Русия заради Крим

Те ще останат, докато Москва не върне полуострова на Украйна
3 юли 2018 08:13,
63
САЩ продължават санкциите срещу Русия заради Крим
Снимка: архив Reuters

Американските санкции срещу Русия заради анексирането на Крим ще продължат. Това обяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс, цитирана от световните агенции.

"Ние не признаваме опита на Русия да анексира Крим. Санкциите срещу Русия ще продължат докато Русия не върне полуострова на Украйна", каза тя, цитирана от БТА.

Още по темата

Неотдавнашни изказвания на американския президент Доналд Тръмп, който ще се срещне с руския си колега Владимир Путин на 16 юли в Хелзинки, и на съветника му по националната сигурност Джон Болтън подхраниха спекулации в американски медии, че Вашингтон може да промени позицията си за Крим, припомня ДПА.

Миналия петък Тръмп съобщи, че на срещата си с Путин смята да засегне темата за Крим.

Коментирайки тези думи прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви вчера пред журналисти, че Кримският полуостров, който Москва анексира от Украйна през 2014 г., е неделима част от Русия и не може да бъде тема от дневния ред на срещата между двамата президенти. 

"Президентът на Русия неведнъж е казвал и е разяснявал на своите събеседници, че в дневния ред не може и никога няма да има такъв въпрос, защото Крим е неделима част от Русия. Всички останали въпроси са консенсусни, въпроси, подлежащи на обсъждане, и такива, по които може да се търсят възможни точки на съвпадащи позиции", каза Песков, цитиран от ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
както казва народа окупацията на Крим не може да продължава вечно
28
4
 
4
 
! Отговори
мреен преди 5 години
Крим на Украйна,Тексас на САЩ,Фолкеднските острови-на Аржентина,Католония -самостоятелна от Испания,Корсика- от Франция,Квебек от Канада...... събират се и всичките отдават тези територи и мир на Земята .))
27
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъдя накъдя и какво търси сащ в Крим? Нали руснаците им продадоха за 5 долара най-големият им щат-Аляска.Хора,които са трепали *** и индианци нямат право да дават съвети.
26
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези да не би да си поверваха че санкците ще паднат преди да са се изтеглили от Крим Та щатите са правова стра
25
3
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
26 За какво слава за Русия , кога ела страна за пример страна еталон стремеж за народите
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, те санкциите нали били добри за параша. Нека продължават тогава! :)))
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
22
7
 
25
 
! Отговори
Николаеа преди 5 години
Много е срамежлива Сара Сандърс би трябвало направо да каже ние направихме всички магарии в украйна за да се настаним в севастополската база но лошите руснаци ни го навряха отзад и то без смаска и много боли. Има един лаф *** пък мусайбе .
21
6
 
23
 
! Отговори
Санкции преди 5 години
Пък Европа налага санкции на САЩ за Тексас и Калифорния. За робството. За избиването на индианци. За убийството на Ленън, Кенеди, Кинг.За изгонването на Чаплин.За войни във: Украйна, Сирия, Либия, Ирак, Йемен, Сърбия, Корея, Виетнам, Куба - опит за преврат, Хаваи - тихоокеански острови и т.н.Налагаме санкция никакви американски дънки, ускита, безалкохолни, бързи храни, коли, полуфабрикати, пържени картофи, царевици. Санкции на всички заведения, които са вредни за здравето на Европа.А, така!
20
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лисицата вървяла след коча...
19
3
 
11
 
! Отговори
До 4 реалист 1 преди 5 години
Извинете , но вие за "умен и красив" ли се имате ? Ама защо питам , то се усеща какедна нежна мъжка ръчица с бледо розов маникюр почуква нежно по клавиатурата и с нетърпение очаква вечерта за да се хвърли страстно в прегръдките на своя любим от Зимбабве...
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявай се ...
17
11
 
26
 
! Отговори
8934829529 преди 5 години
""Санкциите срещу Русия ще продължат докато Русия не върне полуострова на Украйна""Да върнат Крим на Украйна - ахахахах, охооххоххоо, ахаххаха , охохоххохо , и че защо да го правят . Едва ли остана човек в Крим , който да иска да се връща в състава на разпадащата се държава Украйна . И без това си имаха статут на автономна област . искат краварите да гепят територията , ама хич не им се получи , ама хич ПС - А Тексас на Мексико - кога ще се връща ????
16
2
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
До реалист2Големият грамотник ! Пред /но/ винаги се поставя запетая ! Ти никъде не си поставил ! Поздрав от ЦК на ГЕРБ !!!
15
7
 
18
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Май санкциите за ЕС , защото само той губи !
14
5
 
20
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
И какви са точно санкциите , щото стокооборота на САЩ с Русия расте ?
13
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Аляска ще връщат ли ?
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този тромпет е милиардер а един свястен психиатьр не може да си намери !
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15/10Айде ся! Или котка по гръб не пада? Пада и то реалистично!
10
7
 
25
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Голям гадняр ще се окаже тоя Доналд!Цяла седмица подхвърля , че Крим е руски и че САЩ ще го признае, а сега ....санкции!Явно секирата му не сече на едно място , много е вероятно така да си резне , я крак , я ръка!