Буревестник, Пересвет, Посейдон – на изпитание в руската армия

Министерството на отбраната тества нови оръжейни системи
20 юли 2018 13:15,
122

Веднага след срещата на руския президент Владимир Путин с американския му колега Доналд Тръмп руската армия предприе тестове на нови ядрени и други оръжия, включително лазерна оръжейна система, съобщи AP.

Военното министерство е тествало и крилата ракета с ядрена бойна глава с неограничен обсег на действие.

Министерството потвърди прогреса в изпитанието на оръжията, за които президентът Путин съобщи през март месец.

Руското военно министерство заяви, че е тествало крилатата ракета "Буревестник" на земя и сега подготвят летателни опити. Представители от армията потвърдиха, че се практикува и използването на лазерен комплекс "Пересвет", както и че се подготвят изпитания на подводния дрон "Посейдон".

На фона на напрежението със Запада Путин показва мускулите на страната си. Той обаче подчерта, че има нужда от разговори с Вашингтон за договорите за контрол над ядрените оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
9
 
! Отговори
военен преди 5 години
тиква в бг армия , тотално я унищожи б.борисов !
83
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кръвта бавно се смразява в жилите на говедоястребете. Воят им е чутовен и кански.
82
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес, изоставате ! Другите руски пудели -дир. бг още вчера го пуснаха в обръщение видеото! Ще ви изпапат рублите))):
81
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са експериментално образци които се правят с цел да се повдигне пойния дух на населението и са добре дошли и за тези които правят оръжия от другата страна за да изкрънкат още пари от данъкоплатците
80
5
 
11
 
! Отговори
Невидима заплаха преди 5 години
ЗАЗ - Заплаха за Автомобилите на Запад :))))))))))))))))))
79
5
 
17
 
! Отговори
До 71 преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянОграмоти се малко. Освен наборно в Русия има професионална армия. Вече е около 50 000. А и там наборната служба не е дори и като у нас т. нар. професионална армия. Подготовката им е в пъти по-добра, защо стрелят и ги скъсват от учения. А нашите се подпират на автоматите като на тояги, защото няма пари и за патрони....
78
9
 
7
 
! Отговори
Bat Petko преди 5 години
А бе, ало от БСП-то. Не си ли взехте опроните точки, та сега пишете тука глупости
77
4
 
6
 
! Отговори
Костакурта преди 5 години
Какви са тези УАЗ-ки на снимката? :))))))))))))))))))))))))))))))))))
76
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новото торпедо-дрон прави излишни самолетоносачите и техните многобройни ескорти. Могат само на дребни и безопасни страни да показват искуствени стави и мускули. Голямата армада е за малките държави, да ги плашат.
75
1
 
5
 
! Отговори
Фон Браун преди 5 години
До Анонимен76дреи втора употреба, само с вестници не става, ако ще да гориш работническо дело от времето на Сидеров и Атанасов
74
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен73 китайците имат клон на кузя, който работи, и плановете са им до 2030 да имат 20 подразделения с ударни самолетоносачи собствен дизайн. по лошо е, китайците се стягат да поискат всичко.
73
3
 
2
 
! Отговори
Чкалов преди 5 години
само така бате оНАНИМЕН 53, добре им го каза. нищо че етажерките им са вече на въоръжение и са стотици, ние ще ги надделеем с хиляди изтребители трето и четвърто поколение. колко толко ракети да имат... и както винаги, три ескадрили ще пишат победите на мое име, че скоро не съм ставал "герой".
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Китай има вече самолетоносач (подобен на Кузя) и строи втори, по още по-напреднала технология. Още малко и пак ще си поискат Източен Сибир.
71
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 68Фотошоп прави снимки, не видео.ти пък какво видя на това видео бе ушaнко? Некви камази влизат в някакъв гараж, после с отваря някакъв капак на ламаринена тоалетна чиния и *** си оплюха мониторите от възторг.На кое трябва да ръкопляскаме? Че имат камази или че могат дистанционно да отворят някакъв капак?
70
8
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен69повервах ти. лазерно и микровълново оръжие има на въоръжение от 70-те години. това , че евразийци сега са открили топлата вода е тема на отделен разговор. интересно ми е как ще изглежда тоя руски лазер след 2 години експлоатация в наборна армия от нкс-та от дълбокия руски прованс.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евалата, Клаузевиц, сравни военен камион с цивилна кола.
68
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМалка подробност само - в този "камион" както го наричаш - в някои части има технологии които са 50 години по напред от технологиите използвани в последния модел на Мерцедес или БМВ от най-луксозните им класове.
67
7
 
2
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
Тъ пако, Фотошоп прави снимки, не видео.Виж по-долу в насоките за инсинуации от Сорос, сбъркал си реда в който четеш.Като дойде ред да оплюваш снимки, тогава пускай мъдрости за фотошоп.
66
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Воените технологии на Русия превъзхождат американските.
65
5
 
8
 
! Отговори
До 47 преди 5 години
Всичките ти усещания са в резултат на факта, че си прекалено ***, за да схванеш какво става.Краварите, пред които се прекланяш обаче, по-вдяват от тебе и филма е правен за тях.Не за ***, които гордо тука парадират, че са *** и не схващат, защото им плащат от някое НПО да пълнят форума с глупости.