Кървавата атака в Крим показва, че обществото ни е болно!

Експерти коментират масовото убийство пред Bulgaria ON AIR
18 окт 2018 09:30, Елка Василева
97

Тридневен траур е обявен в памет на жертвите на масовото убийство в Керч. 18-годишният ученик в местния техникум Владислав Росляков вчера откри стрелба и уби 18 души, рани други 50, някои от които са в тежко състояние.

"Не съм склонен да мисля, че това е просто масово убийство, а не терористичен акт. Систематичността на подготовката на подобна жестокост ме навежда на мисълта, че извършителят е имал и съучастници", коментира в студиото на "България сутрин" експертът по сигурност Христо Смоленов.

Още по темата

Разследващите все още уточняват мотивите за действията на 18-годишния Владислав Росляков. Извършен е обиск на дома му. До момента е известно само, че младежът, който се самоуби след стрелбата, е притежавал законно оръжие, като е взел разрешително преди месец, посочва Bulgaria ON AIR.

"Все още липсват достатъчно детайли, които да ни насочат категорично в някаква посока. Това, че се случват подобни събития обаче, показва, че обществото ни е болно. Не само в Русия, а и в Западна Европа", отбеляза международният анализатор проф. Боян Чуков.

Късно снощи десетки опечалени се събраха пред техникума в Керч, за да поднесат цветя и да запалят свещ в памет на жертвите и да се помолят за бързото възстановяване на пострадалите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОСпециално Малинов трябва да влезе в затвора и да го еват цига ните за тези смъртни заплахи.а след това да го пратят в Донбас да го еват *** и на връщане украинците :)
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 10-15 години бяха написали статия за роботи,които вкарват в кръвта(!),за да проследяват състоянието на здрави или болни хора,експериментите бяха правени с болни от диабет,за да се следи състоянието им.Същото се прави и с други части на тялото,включитено и мозъка,включително и да гледат чрез вас,нямате си представа какво страшно зло е нанотехнологията и други нови технологии!И дистанционното управление на хора.Света наистина е болен,хората жадуват за мир и любов,за съзидание,не за агресия
66
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спомням си думите на един американец в Тубата,че ще се предизвиква хаос,терор и дори тези,които не са привърженици на глобализма,сами ще поискат глобализма,за да се успокои света.Надявам се да не е така,но хаоса не спира,Европейците също пострадаха от атентати и продължават да страдат от отделни случаи на целенасочена агресия.
65
12
 
10
 
! Отговори
До русолизците преди 5 години
От кога станахме част от руското общество? Какво общо имаме ние с подобни дивашки изтъпления, породени от войнствената система в Русия? Русофилите е крайно време да укротят поклонничеството си. Аз нямам никакво намерение да съжителствам с ***, които повече ги е еня какво става на 1000 км на североизток от тях, от колкото пред носа им! Или ако настояват да я карат както сега, поне спрете да говорите от името на всички ни. На мен първа грижа ми е положението в България!
64
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 66И аз съм за патриотите,но не за крайните десни или националисти,фашисти,защото това може би се прави с цел да сеят конфликти в Европа или да противопоставят страните от Европа едни срещу други,за да са слаби,някой мечтаят за сблъсък в Европа или сблъсък на европейска Русия със западна Европа.Главната цел е Европа да е по-слаба и я държат на каишка.Санкциите срещу Русия са удар по бизнеса в Европа,защото Русия не произвежда кой знае какво,повечето фирми са европейски в Русия,също и аме
63
2
 
4
 
! Отговори
до 66 преди 5 години
Трусовете в ЕС са предмет на целенасочена политика на много нива. Тенденциите са настъпване на крайно десните партии, или иначе казано - настъпление на патриотите и националистите. Според мен това ще има оздравителен ефект върху болните от либерастия общества.
62
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Сата НАТОРуснаците не могат да озаптят групите воюващи помежду си в страната им,те също са част като всички други държави от разни силни групи,които воюват помежду си,те следват също световните групи,не са нищо по-различно от останалите.Така е във всички държави.Затова мисля,че ако се разпадне ЕС това няма да донесе по-добро.
61
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Израелеца е абсолютно прав,вкарва се в тялото чрез храната,лекарствата,или подкожно със стрелба и ви проследяват чрез сателит,могат да ви облъчват чрез сателит,може да ви вкарат робот в съзнанието и да вършите неща,които иначе никога не бихте извършили или поради болка.Появиха се и лекции в Тубата,че чрез облъчване са съборили кулите,а не със самолети.Света наистина е болен и полудял.
60
5
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Искрено се притеснявам, че такива из роди са и нашите полурусначета. Онзи *** Малинов заплашваше да стреля, ако сме махнели ***.... Знам със сигурност, че се събират за военни игри - пейнтбол, еърсофт и се групират по ловни дружинки. Специално Малинов трябва да влезе в затвора и да го еват цига ните за тези смъртни заплахи.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да допълня - минусите, които ми праскате на коментарите никак не ме вълнуват. Правя си изводи и от тях. :)
58
6
 
12
 
! Отговори
до 57 преди 5 години
И в Норвегия имаше един със същия профил "викинг"- да изрвоим викингите, Хитлер и всички диктатори, папи, мюфтиии и императори, които са побъркали с идеологиите си поколенията по земята. Много сте ми смешни, които искате да битува мнението, че Путин е едва ли не звярът от апокалипсиса. Обаче се получава обратното- популяртността му расте сред руснаците и дори сред украинците. Подчертавам, че аз съм безпристрастен наблюдател на събитията и настроенията в българските медии.
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всеки случей бомба взела масово жертви в щатско училище НЯМА
56
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бандите гърмят риба от сорта на Захариев или както бе там оня от ДНР а и да си видял мутра да отрепе масово цивилни ? 1-2 случайни жертви най много и то рядко вредно е за бизнеса
55
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В щатите не мятат бомби в очилищата...Глу.пости. В Колумбайн двамата бяха заложили бомби самоделки в стола (точно като Росляков) с цел да убият повечето и чак след това да започнат стрелбата по оцелелите. Те обаче не се взривяват в определеното време, защото са зле направени. Почват да стрелят по хората и по бомбите с цел да ги взривят, но успявят само да ги запалят. На Росляков едната бомба е функционирала по план.
54
9
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Какво общо имам аз с руското общество освен това, че неистово мразя рузкия фашизъм?Кометаторът Чуков ако е из с ранод рузкиня, мое да се навре абратна на *** си УГ3...
53
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5118 годишно лапе побъркано от пропагандата колко велика е русия..........................Точно! Профилът му във VK, Влад Росляков - снимки на Путин, плакати - пропаганда за велика Русия.
52
5
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 5 години
Добре, хубав въпрос е кой има полза от всичко това. Според Вас властите в Русия и Украйна имат ли полза от една такава провокация? Не е ли възможно някоя "банда" с локация в Крим или другаде по тези територии да е решила да се възползва от драмата чрез това психически нестабилно хлапе?
51
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В щатите не мятат бомби в очилищата
50
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руското общество че е болно болно е личиси от коментарите на хибрид руснаците тук .Ние обаче не сме част от руското общество и слава Богу за това
49
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знам колко е брутална организираната престъпност, но там пак се пита Кой има полза? и От кого сега трябва да ги е страх живите?. За да покажат колко са брутални, на живите именно трябва да им е ясно кои са. Трябва да се подпишат под престъплението. А другият вид насилие има финансова цел. Тези мъртви деца нито могат да ги използват за трафик, нито да им продадат органите, от тях не печелят нищо. Такава училищна стрелба по американски модел няма нищо общо с мафията.