Видео ода за Путин, посреща рождения си ден сред природата

Руският президент се наслаждава на есенната тайга
7 окт 2019 10:38, Елка Василева
91

През дните преди рождения си ден руският президент Владимир Путин се разходи из сибирската тайга и изкачи планински връх, предаде ТАСС.

Днес държавният глава на Русия навършва 67 години. Кремъл съобщи по-рано, че Путин "смята да прекара рождения си ден сред природата, обкръжен от роднини и близки".

Кадри, показващи руския лидер в тайгата, бяха качени в интернет от руски медии. Придружен от министъра на отбраната Сергей Шойгу, Путин се разхожда из сибирската гора, бере гъби. Една от гъбите - вероятно лютива млечница, особено привлича вниманието му. "Има шишарчица отгоре", чуди се президентът, разглеждайки шапката на гъбата, върху която се мъдри борова шишарка.

След това зрителят вижда как Путин кара джип из тайгата, а на мястото до водача - министър Шойгу. Двамата изминават част от пътя пеш. Присядат да отдъхнат и Шойгу изравя от пръстта храстче с горски плодове. "Ще го посадиш край Москва. На вилата си в Подмосковието", препоръчва му усмихнат президентът.

В отговор министърът изразява съмнение дали растението ще се хване в Подмосковието: "Трябва да правим въздуха такъв, водата в Москва трябва да я правим такава". "Това трябва да е стремежът при всяко положение", забелязва държавният глава, вече със сериозен тон.

По време на следващата почивка Путин и Шойгу сядат на пикник край огън, накладен в местността.

После държавният глава изкачва връх, от който оглежда околността. Река "Енисей изглежда красиво оттук", констатира той.

Вижда се как Путин се катери на планината, висока по думите му към 2000 метра. "Високо над облаците. Много по-високо от облаците. Изкатерихме се по-високо от облаците", казва президентът.

Путин и в миналото е правел излети в тайгата за по два-три дни, също в компанията на Шойгу, напомня ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
16
 
3
 
! Отговори
голямата лъжа преди 4 години
Това не е истинският Путин и това не е истински рожден ден. Истинският Путин е мъртъв, това е двойник, на когото вие честитите рождения ден на покойника Путин. Не вярвам на нищо, свързано с Путин.
30
1
 
5
 
! Отговори
киро-пилгримо преди 4 години
и я си купих такава тояга в сант-яго да се подпирам по ел камино
29
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе такава ръка им подаоха като на нас че направо се сринаха- 99 година бяха на дъното при това с гражданска война иислямистки формирования в цял кавкази пиян президент с една дузине американски съветнициама тоя дребния направо им разказа играта жив и здрав да езащо ли на нас ни се падат я ирландска пастирка я банкянски чобанпродажни и икрадливи
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"През дните преди рождения си ден руският президент Владимир Путин се разходи из сибирската тайга и изкачи планински връх. Днес държавният глава на Русия навършва 67 години."------------------------Това са актуалните сведения в статията. Видеото и трактовките към него са стари.
27
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 25Щото не иска да напомня на руснаците какво представляват рускините. Мислиш ли че ще изглежда добре рускини по токчета, минижупи и с кожени палта да подвикват "Володя, къде е водката която ни обеща?"
26
15
 
9
 
! Отговори
Пич преди 4 години
В момента се занимават с пропаганда в Интернет. Тоест отново се възползват от достиженията на цивилизования свят, но по техен си просташки начин. За това в момента има вълна срещу Норвегия, срещу ЕС, срещу НАТО. Все теми, които са неприятни за руснаците. Хибридките тръгват от Москва и завладяват слабите умове, като този на простака по-долу "аз-ът". Това е накратко - нищо ново, и нищо интересно.
25
5
 
14
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Почивай защото цял свят се нареди по руските граници ,да пазят мухите.Имам нужда поздравления да е жив и здрав.Единствения добър политик.
24
9
 
7
 
! Отговори
Пич преди 4 години
... та според мен цивилизованото отношение към Русия в периода, в който бяха паднали на земята като бито куче беше голяма грешка на западния свят. Но това е грешка присъща на цивилизованите народи. Вместо да ги смачкат когато бяха слаби, те им подадоха ръка и ги поканиха в подредената градинка на Западния свят. Руснаците се възползваха в началото и като се поотърсиха малко от шока започнаха да правят това, което винаги са правили - да заплашват и да дрънкат с оръжия.
23
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътЗапада ги е страх от Русия, но не по начина по който ти си мислиш. Страх ги е както нормален шофьор го е страх от пиян шофьор.
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Са ако Бай Тошо беше жив щеше да му изпрати покана да ходят да ловуват заедно. Направо ми избиха сълзи на очите като се сетя.
21
3
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До ПичНали не казваш всичко това на хора които считат Путин за " Най- великия световен лидер. Поклон". Ако е за тях - не се мъчи. При тях е мисия невъзможна!
20
1
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До аз-ътДааааааа, добре е , че прос то ти я та не боли! Иначе тебе щеше мноооого да те боли! Хахахахаха.
19
13
 
12
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Истината е, че западната култура доминира и привлича младите хора. И музиката, и киното, където и да пипнеш все Запада доминира. А доминира не защото хората там са по-умни, ами защото политическата им системата е по-добра. Руснаците не си научиха урока и продължават да градят "мека" диктатура гарнирана обилно с корупция, а дори вече не е и толкова "мека". Отново ще катастрофират, рано или късно. Просто не може да залагаш на насилие и диктатура, и да очакваш хората да са креативни и конкурентни.
18
6
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
най-великия световен лидер поклон!
17
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин - най голямата грешка във времето .че се разпадна СССР..
16
5
 
10
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
P.SА можеше поне и една мечка да удуши с голи ръце!
15
12
 
13
 
! Отговори
Пич преди 4 години
До аз-ътПич, знаеш ли кое е най-смешното? Никой не мрази Русия, западняците си живеят живота и от време на време се подсмиват на руснаците. Рейгън (лека му пръст на човека) разказваше вицове за Русия и се майтапеше с тях. Това е като по светофарите в София - някои хора участват в състезание ама другите не знаят, че има такова. Това ги дразни руснаците, че другите си живечт живота, а те се влачат по корем. Единствено им остава да добиват природни ресурси и да правят оръжия. Това ги крепи.
14
6
 
7
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Останах разочарован. Очаквах да се появи Чък Норис и Вова да го ступа ама.................тц! :))))))
13
5
 
5
 
! Отговори
Малко самотно ! преди 4 години
А защо не празнува със семейството си, както съобщаваше неговият говорител ?
12
3
 
11
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
А пък вчера аз си бях вкъщи! Гледах телевизия.