Видео ода за Путин, посреща рождения си ден сред природата

Руският президент се наслаждава на есенната тайга
7 окт 2019 10:38, Елка Василева
91

През дните преди рождения си ден руският президент Владимир Путин се разходи из сибирската тайга и изкачи планински връх, предаде ТАСС.

Днес държавният глава на Русия навършва 67 години. Кремъл съобщи по-рано, че Путин "смята да прекара рождения си ден сред природата, обкръжен от роднини и близки".

Кадри, показващи руския лидер в тайгата, бяха качени в интернет от руски медии. Придружен от министъра на отбраната Сергей Шойгу, Путин се разхожда из сибирската гора, бере гъби. Една от гъбите - вероятно лютива млечница, особено привлича вниманието му. "Има шишарчица отгоре", чуди се президентът, разглеждайки шапката на гъбата, върху която се мъдри борова шишарка.

След това зрителят вижда как Путин кара джип из тайгата, а на мястото до водача - министър Шойгу. Двамата изминават част от пътя пеш. Присядат да отдъхнат и Шойгу изравя от пръстта храстче с горски плодове. "Ще го посадиш край Москва. На вилата си в Подмосковието", препоръчва му усмихнат президентът.

В отговор министърът изразява съмнение дали растението ще се хване в Подмосковието: "Трябва да правим въздуха такъв, водата в Москва трябва да я правим такава". "Това трябва да е стремежът при всяко положение", забелязва държавният глава, вече със сериозен тон.

По време на следващата почивка Путин и Шойгу сядат на пикник край огън, накладен в местността.

После държавният глава изкачва връх, от който оглежда околността. Река "Енисей изглежда красиво оттук", констатира той.

Вижда се как Путин се катери на планината, висока по думите му към 2000 метра. "Високо над облаците. Много по-високо от облаците. Изкатерихме се по-високо от облаците", казва президентът.

Путин и в миналото е правел излети в тайгата за по два-три дни, също в компанията на Шойгу, напомня ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
16
 
10
 
! Отговори
Жо преди 4 години
До голямата лъжаСмениха Путин с двойник. Точно за това го напусна жена му и после, в Германия, даде интервю по въпроса за подмяната.
50
8
 
14
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Да, така бе. Сами! Те двамата и 300 спецназа сами. Без да броим хеликоптерите, сателитите, изтребителите и другите летящи. Истински мъже. Несъмнено. Пускам сълза от умиление и се хващам с друго.
49
4
 
18
 
! Отговори
Жо преди 4 години
И ТРИСТА души охранители, заедно с две танкови бригади и десет хеликоптера, са блокирали района, в който се разхождат "самотните" Путин и Шойгу.
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С днм победи!
47
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С днм рождения!
46
3
 
1
 
! Отговори
Makedon преди 4 години
Bravo za Putin..... Ami se gleda deka ima golem i dolg stap
45
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен.......Тавариш Путин си слага часовника за половин милион, вие .... абе я гледайте парада на Червения площад!......Уважаеми, когато един и същи човек стои на власт 20г. и си слага часовник, който струва заплатата му за 10г. (примерно), ми не са наред работите. Някой пък може да се умилява от това, че има дача за 1млрд., докато народа гладува. А за парада - гледах този на Тянанмън, чува се, че до някоя и друга година, както вървят нещата, можело да го проведат на един червен площад.
44
4
 
24
 
! Отговори
Хаахаххаха преди 4 години
Подигравате се на рашките, ама гледате Боку в джипката с насълзени от щастие очи, нали?
43
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
путин сменил Медведев с Шойгу.Подробности за това кой кого и откъде липсват. И да е путин Шойгу няма да усети нищо от 7-те сантиметра.
42
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красива любовна история, направо се просълзих. Дали ще има втора серия?
41
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Радио МаскваТавариш Путин си слага часовника за половин милион, вие .... абе я гледайте парада на Червения площад!
40
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
двамцата са се разхождали из девствената тайга, а около тях екип от стотина души са отразявали великото събитие, а още толкова са охранявали, а във въздуха са се реели три хеликоптера, а два самолета са преминавали звуковата бариера...
39
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 39Каиш, руснаците са свободни и независими в собствената им държава, а?
38
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жив и здрав да си г-н Путин! Чрез теб Русия е свободна и независима държава! Слава на теб.Че Американците Не успяха.Да си внесат своя " Демокрация" в Русия!-:)
37
15
 
8
 
! Отговори
Радио Масква преди 4 години
Дорогие слушатели, товариш Путин стана - ставайте и вие; прави си тоалет - мийте се и вие; гимнастика - тренирайте и вие; сега тавариш Путин сяда да закусва, а за вас - малко музика.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 36Значи, това какво се говори и пише все пак има значение (независимо от това какво ти мислиш за него)
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На говорителката на Руското външно министерство за това и плащат.Да тушира опитите на недоучили, но претенциозни каиши.
34
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 34Затова ли говорителката на Руското външно министерство подскача като ужилена от време на време в наша посока? ;)
33
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уверявам ви, че на Путин му е все едно какво за него *** мисли и пише.
32
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 30Те им подадоха ръка за да си вкарат в ред икономиката и приоритетите. Не са се опитвали да им решат проблемите които сами са си създавали с десетилетия. Само дето руските тайни служби решиха че е по-добре да вземат нещата в свои ръце, да оставят икономическия просперитет на страната за "друг път", да дадат на Олигарсите за да откраднат от тяхно име и да продължат по старому, но с еволюирали на новата обстановка методи.