Руски мол с римски императори, дали сред тях е и Владимир Путин?

Жителите на Санкт Петербург се чудят кой е на тази статуя
17 дек 2019 17:02,
75
Руски мол с римски императори, дали сред тях е и Владимир Путин?
Снимка: Piter.TV

Статуя с тялото на Октавиан Август, но с „лицето“ на руския президент Владимир Путин. Така фасадата на новоремонтирания мол „Европа“ в Санкт Петербург изненада гражданите в северната столица на Русия, съобщава Piter.TV.

Още по темата

Търговският център е с тематична фасада, която трябва да покаже величието на Римската империя и част от императорите в нея. Будни граждани забелязали, че статуята на Октавиан Август изключително много прилича на руския президент.

Споровете в интернет дали това е Владимир Путин започнаха моментално. Според някои приликата между императора и президента е естествена, но други смятат, че статуята е със заменено лице.

Според вас на кого прилича статуята в руския мол?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вай вай вай и днеска изкарахте за вечеря и водкаутре пак да пишете за путина затъналите в мизерия българи заради банкянското комунистче милиардерче не ви интересуват
36
5
 
18
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Ако няма поне 3-4 стаии на ден за лошия Путин, сигурно не ви дават заплати така ли да го разбираме. Като цяло сайта си е ваш, можете да правите каквото си искате, но не е като да няма за какво да се пише и у нас и в света, но е важно пропагандата да върви.
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До карма по рускиНекадърник си, извинявай!Езика не знаеш, прощавай!Злобен си като бесен борсук! И изобщо не си смешен!Всъщност, много се смешен, сиреч жалък, извинявай!
34
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-голяма гавpa няма!Пратиха Путинарчо в римско време! Следващата стъпка е статуя на Христо с глава на човека - държава.
33
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори жълтите вестници би ги било срам да публикуват такава глупост.
32
19
 
5
 
! Отговори
AMWF Russia преди 4 години
Русия беше изпусната когато щатите не удариха маскву с атомна бомба преди *** да се сдобият с такава.Така става като даваш на животни технологии.Американците не си свършиха работата.
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Павка, следващия път направи сравнение с античните статуи на Август преди да се излагаш с тази простотия, която си оформил като статия. Предния път колежката ти *** счупи тьпомера с "пътешественичкатавъв времето" Грета и 120 годишната снимка на момиче, което приличало на нея.
30
3
 
6
 
! Отговори
Данков преди 4 години
До Do 26Не отричам освобождението ни от Русия, също не отричам че са военна сила.България също е била империя на времето, но на нас българите ще кажеш че ни е било забранено да говорим за това.Само споменавам разпространението на кирилицата и православието.Сега за мистър Путин.Стабилизира Русия, спор няма.Обаче тръгна по много опасен път, без да съобрази че няма икономическо предимство.Оръжия всеки може да дрънка, но икономически издишат.
29
9
 
12
 
! Отговори
факт преди 4 години
Лидера на слободния свят В Путин заслужава паметник,но не сега не сега,има още работа да върши...да мачка заразното зло.
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Според вас на кого прилича статуята в руския мол?"Според мене вие си прилича точно на статуята на Август във ватиканския музей в Рим, а вие приличате на жълта медия, жадна за сензации. Аматьори...
27
1
 
17
 
! Отговори
Do 26 преди 4 години
Като чета такива писаници и направо откачам. Първо Русия е била империя. Имало е няколко империи в Европа и Руската е била такава. Освен нея само до Първата световна е имало още Австро-Унгарска, Османска и Британска. Абе учете бе хора. Второ виж американците не са били никога империя. Трето двуглавия орел е символ от преди римската империя. В допълнение е и християнски символ. А Русия е християнска държава. А да не мислиш, че ние сме първите които използваме лъв в герба си?
26
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прилича на Путин, но преди да си инжектира ботокс в скулите. Явно е правена по стара снимка.
25
1
 
4
 
! Отговори
Феликс преди 4 години
Странно, на мен статуята ми прилича повече на лейди Гага.
24
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всеки му се привижда Путин навсякъде ;д Баси жалките хора, като тази статия ;д
23
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве Джуджин! Ние обречените на нищета и мизерия рассийски скотове те поздравяваме!
22
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин е велик римски император, несъмнено!
21
13
 
8
 
! Отговори
джуджето Пу преди 4 години
В руската православна църква започнаха процедурите по обожествяване на джуджето Пу. То отдавна бе провъзгласено за император от началниците му в КГБ и сега агент Кирил официално ще обяви джуджето Пу за новия Господ:Господа, Сина и светого Внука, защото се оказа, че джуджето Пу бил пряк наследник на Исус от Назарет, който имал тайна връзка с левент младенец който някак си орихванал. Това тайнство се пазеше в тайна през хилядолетията, но вече целия православен свят видя с очите си появата на Пу
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болни мозъци, навсякъде Путин им се привижда.....направо смешни станахте.
19
12
 
4
 
! Отговори
Ботьо преди 4 години
Путин екстрамент, Бойко президент и на рассия
18
10
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 4 години
Статията на *** е сигурно поне два метра висока ;)Иначе скулптурът го чакат Сибир