Заразените с коронавирус в Русия се увеличават

Болни са 306 души, 16 човека са оздравели
22 мар 2020 07:29,
113
Заразените с коронавирус в Русия се увеличават
Снимка: БГНЕС

За едно денонощие в Русия са регистрирани 53 нови случая на коронавирусна инфекция, според оперативния щаб за борба с разпространението на болестта, предаде БГНЕС. Така броят на случаите се увеличи до 306.

Още по темата

Нови случаи са открити в 18 региона: 17 в Московска област, шест в Москва, пет в Татарстан, четири в района на Нижни Новгород, три в района на Свердловск, по два в Тулската и Калининградска области и Санкт Петербург, както и в Кабардино -Балкария и Краснодарския край.

По един случай има регистриран в районите на Рязан, Курганска и Челябинска област, Ставропол, Красноярск и Хабаровск, Крим и Ханти-Мансийски автономен окръг.

Всички заболели са хоспитализирани в инфекциозни отделения. Установено е, че през последните две седмици те са посещавали държави, които са в сериозно засегнати от коронавирусната пандемия.

За целия период от болниците са били изписани 16 оздравели - 13 руснаци, двама китайци и един италиански гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 4 години
До рускиня. Предлагам ти да отнесеш злобата си в расия. В България нямаме нужда от дебели, смрадливи и прости ***, тяхното място е в расия. Там имате самогон, алхохолици-импотенти и особенностите на руския бит, като алкохолици пиещи водка в наливная от 6.00 сутрин в една чаша, женски бой за мъже, липса на елементарна хигиена и канализация освен в големите градове, обожание на джуджета, любов към тирани и масови убийци като сталин
75
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 4 години
До АнонименБългария се пише с главна буква, където и да се намира в изречението!!!!!!!!!!!!!! За създание, което пише бългприя, считам, че е неграмотен ***. Никой не те задължава да живееш тук, може да живееш където искаш.... За България ще е по-добре без разни българомразци и русофили.
74
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 104Рашата още не е изпратила нищо. Също така, Рашата си мисли че с 5 камиона за дезинфекция и 100 души разузнавачи (нали не си мислите, че ги изпращат там само да обеззаразяват) ще прави политика, докато в следващите години ЕС ще изсипе милиарди за да подпомага Италия да се спаси. С други думи, Рашките се порбват да ловят маймуни с трици и така като гледам успяват - българските русофили.
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
майче господата българи забравиха че раша е на светлини години е понапред от бългприя трябва някои да ви го каже да си спомняте че запада на сто години веднъж се съдинявт против раша да получат шамар за следващите сто години ето и и шамара раша испрати на италия помощ против вируса а не ащ и ес хубав шамар получихте от раша че раша не е враг а приятел
72
2
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
Като чета заглавието ....веднага разбирам , защо Русия иска да помага на Италия!Явно ше почне да внася болни руснаци на Ботуша, за да намали собствените си умрели от коронавируса!СЛЕД МИГРАНТИТЕ , СЕГА Е РЕД НА БОЛНИ И САКАТИ!
71
1
 
2
 
! Отговори
за рускинята преди 4 години
Е , ти защо си дошла у България, щом не си на околовръсното??!Комисионни ли си търсиш?!!
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украинчетата тука, я обяснете защо украйна поиска помощ от Китай и Русия(и я получи, че и успя да я продаде в Испания и Италия), а не от европейските си или задокеански партньори?
69
2
 
8
 
! Отговори
рускиня до 68 преди 4 години
Драги, злоба и простотия се излива от такива като тебе. А на околовръстно няма как да се вредя - там е твоя майка,жена и дъщеря се опитват да спечелят някой лев , за да хранят такъв *** като тебе. С пожелание за здраве!
68
2
 
9
 
! Отговори
рускиня преди 4 години
До ХутинСпешно отивай в болница - първия признак на заболяването - несвързана реч
67
13
 
2
 
! Отговори
Хутин преди 4 години
Поради липса на достатъчно коронавирус в Масква, на 9-ти май празнуващите в опиянение крепостници на Краснъй площад трябва да са с противогази (поради липса на маски и излишък на противогази) и на разстояние 2 метра един от друг.
66
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На джуджето изобщо не му пука за заразените. Важното е да господства докато е жив,горките руснаци.
65
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости на Русия не трябва да се вярва. Там всичко е лъжа.
64
11
 
4
 
! Отговори
До 77 преди 4 години
Те Русия пращат ,,специалисти" с най различни задачи по целият свят !!!.
63
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
22 април референдум за преизбиране на дребния др,ислю на 9 май масово показуха и заразяване Въобще преди да минат тия дати вирус НЕТ и небудет пък който умрял умрял руснаците кой ти ги брой
62
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щото тестуването им е на нивото ...Още не са разбрали че дрегера измерва пияните а не е заразените с вирус
61
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коронавируса е най-малката грижа за Русия, те така или иначе колхозниците си умират и без коронавирус. Освен това според Путин най-сигурното лекарство срещу Ковид си остава бояришника. Днешната основна грижа на Русия е че след изхвърлянета на Венецуела, Иран и Либия от търговията с нефт дойде ред и на Русия с цел постигане на по-високи цени. САЩ и СА са се съюзили и предлагат невероятни условия на Европа и Китай за доставки на нефт които ще изхвърлят Русия от този пазар.
60
11
 
7
 
! Отговори
Фейк нюз преди 4 години
В Русия коронавирус няма да има до 22 април заради референдума за великата путинска конституция
59
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 75Ти за рублите им не се притеснявай,притеснявай се за еврото когато го въведат!Тогава ще разбереш кон боб яде ли,и магаре-дренки!
58
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
поне с тоалетната хартия са добре ползват рубли
57
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
полка безсмъртни чум,,ави зомбита ще го пускат ли