Заразените с коронавирус в Русия се увеличават

Болни са 306 души, 16 човека са оздравели
22 мар 2020 07:29,
113
Заразените с коронавирус в Русия се увеличават
Снимка: БГНЕС

За едно денонощие в Русия са регистрирани 53 нови случая на коронавирусна инфекция, според оперативния щаб за борба с разпространението на болестта, предаде БГНЕС. Така броят на случаите се увеличи до 306.

Още по темата

Нови случаи са открити в 18 региона: 17 в Московска област, шест в Москва, пет в Татарстан, четири в района на Нижни Новгород, три в района на Свердловск, по два в Тулската и Калининградска области и Санкт Петербург, както и в Кабардино -Балкария и Краснодарския край.

По един случай има регистриран в районите на Рязан, Курганска и Челябинска област, Ставропол, Красноярск и Хабаровск, Крим и Ханти-Мансийски автономен окръг.

Всички заболели са хоспитализирани в инфекциозни отделения. Установено е, че през последните две седмици те са посещавали държави, които са в сериозно засегнати от коронавирусната пандемия.

За целия период от болниците са били изписани 16 оздравели - 13 руснаци, двама китайци и един италиански гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
9
 
10
 
! Отговори
Генчо Гунчев преди 4 години
Ще се мре ли пичове? Нищо! Важно е да умрем щастливи, защото сме изрекли, че Путин е виновен. Това някак променя всичко. А, забравих за комунизма, дето го няма от 30 години. И той е виновен, защото останал в Китай. Нищо, че довечера Китай за нас бе символ на Голямото нищо, дето произвежда само ***, но виж, при Ковито им се е получило! Е.... х глави празни, гледайте си хала и се молете на Щаба да ви носят по една супа в домашния затвор.
15
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано не съм лош пророк, ама руснаците ги чакат доста тежки времена.----------Руснаците са се подготвили в Пъти по-добре от Европа и САЩ.Но и те ще пострадат.
14
11
 
18
 
! Отговори
До мисирка преди 4 години
Какво пък се кефиш на чуждото нещастие? Само Путин даде на Бойко дихателни апарати,като го молеше(като изключим даренията от българи) Тръмп с нещо помогна ли?
13
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Магучая я чака страшна епидемия с много любов
12
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано не съм лош пророк, ама руснаците ги чакат доста тежки времена.
11
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Bank of America - една от най-мощните инвестиционни банки онзи ден си призна, че в Пиндостан се пробужда кризата."=====================Дали ще плачат нашите парички, авансово платени за 8 таралясника?
10
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В Щатите са 26 747 до момента. На трето място след Китай и Италия."----------------------------------------Не стига това, ами Bank of America - една от най-мощните инвестиционни банки онзи ден си призна, че в Пиндостан се пробужда кризата.
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
There are approximately 108,000 homeless people across California.And according to recent models about 60,000 homeless people could be impacted by the current pandemic in the next eight weeks. And then its the end--------------Приблизително 108 000 бездомни живеят в Калифорния, около 60 000 могат да бъдат засегнати от вируса в рамките на 8 седмици. И ще последва края...Има се предвид колапс на здравната с-*** в щата.За останалите щати важи същото.САЩ може да надминат и Китай.
8
25
 
6
 
! Отговори
Мисирка преди 4 години
слава богу удари и мръсните руснаци, сега може да умрем спокойно.
7
14
 
16
 
! Отговори
Жо преди 4 години
В РАССИЯ нещата са разделени.Короната е за Путин, вирусът е за хората.
6
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците излекуваха италианец. Провървя ли му, че се разболя в Русия?
5
11
 
6
 
! Отговори
Арап преди 4 години
Ванга е предсказала тази пандемия, и е казала че лекарството ще дойде от Русия- руска огнена вода.
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 3Само че короната първо ще мине през нас и после може и да не разберем.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заразените с коронавирус в Русия се увеличават. Болни са 306 души, 16 човека са оздравели -------------Е, и?В Щатите са 26 747 до момента.На трето място след Китай и Италия.340 с фатален край176 оздравели
2
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е нищо за една огромна държава. Вижте си вас.
1
14
 
10
 
! Отговори
Сделано в Китае преди 4 години
СССР направи Една Фатална Грешка - Не Смаза Комунистически Китай, който ги Нападна и Предизвика Съветско-Китайската Война - Сега Ще плати с Руски животи за това, че остави Китайският Комунизъм не само да съществува, но и Био оръжия да прави!