Осуетиха атентат в Москва, заподозреният е ликвидиран

Мъжът готвел атака на оживено място в руската столица
27 юли 2020 14:52, Елка Василева
39
Осуетиха атентат в Москва, заподозреният е ликвидиран
Снимка: архив, БГНЕС

Руската Федерална служба за сигурност заяви днес, че е осуетена терористична атака в Москва и е ликвидиран заподозрян за планирането й, предаде Ройтерс, като се позова на руски информационни агенции.

Според съобщението заподозреният, който планирал да извърши атаката на оживено място в руската столица, е открил огън по сътрудници на правоохранителните органи, когато се опитали да го арестуват в околностите на Москва, и е бил застрелян от тях.

Заподозреният терорист е от Централна Азия.

Край Москва също така е бил задържан братът на убития. Точно той започнал да подозира, че неговият роднина общува с терористи от Сирия и съобщил в полицията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
14
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
днес е денят на МОСКВА
10
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин 12За пореден път доказваш , че русофобията те е превърнала в нечовешко същество Да се подиграваш с такива трагедии , не си наред
9
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така се прави, браво! Всичко друго са лигавщини.
8
29
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До анонимен 5 и 6Така е другари!Да си спомним как ликвидираха 240 заложници в театъра с газ, за да утрепят 12 терористи!За Беслан пък да не говорим!Там колко деца умряха - къде 300!Твърдата ръка и грижата за живота на заложниците е правило номер 1 за руските витязи!
7
15
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До Мнение Хахахааааа, хаповете веднага :))))))))))))))))))))))))))))) Ще идва путин кога си видиш ГЗ без огледало :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
6
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците ни показват какво значи спецназ антитерор.При последния атентат в Санкт Петербург атентаторите ги изловиха за две седмици.А при нас атентата от Бургас още го разследват.
5
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би случайно да е бил политически опонент на Путин?
4
6
 
27
 
! Отговори
Шелок Холмс преди 3 години
Всеки втори арабела е готов терорист. Еле пък тези които са водят "бежанци". Органите за сигурност у нас не спят, те дремят, дремят години наред, а ако стане нещо ще го отнесе я някой главен комисар, я министър. Но отсъстояниета на дрямка не мажеш да ги извадеш. ДС никога те са работили. Мамини и татини синчета с връзки - как така ще работят черна работа? Те разузнават от кабинетите, от вестниците, радиото и телевизията. А на улиците около "женския пазар" не се чува българска реч....
3
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските спец служби трепят терористите като мухи.От началото на годината са ликвидирали 32 терористични групи, в състав от 1 до 10 човека. В някои от случаите престъпниците са ликвидирани в хода на престрелки, но няма нито един ранен от спец службите.Явно перфектно са подготвени и стрелят точо.Интересно как ги намират, как разбират за готвените атентати, защото последните години има стотици предотвратени такива опити.
2
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"заподозреният е ликвидиран" - ами като не е искал да падне от прозореца !!!
1
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нашият Хелзински комитет е потресен, интересно ми е колко часа ще са на свобода националните предатели, ако дейноста им е в Русия