Навални е преместен в нов затвор, близките му не знаят къде

Властите са потвърдили
25 фев 2021 20:41, Нели Христова
62
Навални е преместен в нов затвор, близките му не знаят къде
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционер Алексей Навални е изведен от следствания изолатор номер 1 в Москва и транспортиран до друг затвор, вероятно извън столицата, съобщиха днес негови адвокати, цитирани от ТАСС и Ройтерс, предаде БТА.

Адвокат Вадим Кобзев написа в "Туитър", че клиентът му е изведен от изолатора "Матроска тишина". Той не даде подробности.

Според Олга Михайлова, друг адвокат на Навални, затворническите власти са потвърдили това, но са отказали да уточнят къде ще бъде преместен клиентът й. "Очакваме, че след пристигането му на роднините ще бъде съобщено къде е (Навални)", заяви Михайлова. Тя отбеляза, че това толкова прибързано транспортиране на лишен от свобода е в разрез с установената практика.

По-рано този месец критикът на Кремъл беше осъден на малко повече от 2 години и половина затвор за нарушаване на условна присъда по дело, което според него е политически мотивирано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на българина му е през ... къде е навалнитова нужно само на краваршингтон чията колония сме вече 30 гоадинии на гербавите *** да си ... с опорните точкита да си изкарад надницата- да кажат къде са крадците дето си гъчат шкафчетата с кюлчета
18
3
 
7
 
! Отговори
. преди 3 години
Във вечните ловни полета :)
17
2
 
10
 
! Отговори
антисоросоид преди 3 години
До 19 AнонименИзглежда , че в бързината да пишеш тука за да хванеш по голяма надница от сороскотоНПО си превишил вечерната доза !
16
5
 
11
 
! Отговори
H&L преди 3 години
Нахалнии е доказано че е чопнал едни яки кинти и му е било харашо ,а сега му е кофти.След като е украинец защо не ходи там да им сверява часовниците.
15
5
 
13
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Никакъв опозиционер не е тоя. Тоя е крадец на 500 000 долара!!!
14
8
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НАХАЛНИ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЩОТО НЯМА НОРМАЛЕН КОЙТО БИ СЕ ВЪРНАЛ ДА ЖИВЕЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ АКО Е ОПОЗИЦИЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН И РЕЖИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ
13
14
 
3
 
! Отговори
Кмета преди 3 години
Путин напълни гащите от този мошеник. Да беше го оставил в този затвор - не да го местиш. Там щяха да му се радват дълги години. Братушките с една дума - нямат опозиция. Но и Путин сбърка, че изобщо го коментира този ***
12
5
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Някой беше казал "Американците са покерджии а руснаците са шахматисти" ткаче да отива в забвение този евтин цирк за нетфликс директно в забвение поредната буря в чаша вода,или водка ,или уиски кой по каквото си пада :)!
11
10
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗАРАДИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН СЕ НАПЪЛНИ ЦЕЛИЯ ЕС С БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ И ТО МИЛИОНИ!!!ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЧИСТО ЗЛО ЗА ЕС И ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА И ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО
10
12
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПРЯК СЛУГА НА ДЯВОЛА!------------ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА РЕЖИМА НА БАШАР АСАД БЯХА ПУБЛИЧНО ОПОВЕСТЕНИ!
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в затвара му е мястото
8
5
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 10ТО И НА ТЕБ НЯМА ТИ СЕ ПРОСТИ!
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ред е на други затворници да му се порадват.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амнести Интернешънъл вече са свалили защитата си от този мошеник. Далото му е за мошеничество и няма как да е мотивирано политически. Ако този е знамето на руската опозиция, това означава, че там няма опозиция. Поредната креатура, която подвежда западните централи. Или, може би, е по-точно, че западните централи се самозаблудиха и с този негодник. А от това печелившят се оказва Путин. Состарели сценарии не става.
5
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
където и да е преместен - все ще му требе вазелин -поне първата година, след това ще свикне и ще се раз шири
4
11
 
4
 
! Отговори
браво на Путин преди 3 години
решил е да предпази Навални от семейството си за да не му пратят напоени с новичок долни ***. Сега цял свят очаква как Навални ще се опита да се обеси или да избяга от затвора за да види как ще си свършат работата този път оперативните работници, последния път с отровените *** се провалиха, а доктора който лекува Навални в болницата реши да се самоубие. Другарю Путин, защитете Навални от посегателствата на загнилите капиталисти!
3
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С Джулиан Асанж какво е положението.
2
3
 
19
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Дано това е да е краят с новините за този досадник жаден за внимание ,да полежималко да му се охлади главата и да се замисли за в бъдеще какво ще прави !Ама я калпазанин сорозззоид!Апропо нещо много ироночно Амнести интернашънал сне статута на Навални като политически затворник ,щото бил казал някави расистки неща преди 15 години ,смятая!Каква беше оназаи приказка дето революцията изяждаше собствените си деца ,а честито неолиберална сорззка революция :)
1
6
 
12
 
! Отговори
Тоя преди 3 години
генератор на мръсотии него показвайте вече. Както и войните в Испания. които криете.***.