Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие

Според него Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски
16 мар 2022 22:52, Петя Славова
565
Путин сравни западните санкции с антисемитско насилие
Снимка: БГНЕС

Военната кампания в Украйна е успешна. Няма да позволим страната да се превърне в плацдарм, използван за заплаха на Русия. Това заяви руският президент Владимир Путин на правителствено заседание.

Той добави, че Русия не е имала друг избор, освен да изпрати войски.

Още по темата

"Няма да позволим Украйна да служи като плацдарм за агресивни действия срещу Русия", каза той, цитиран от БГНЕС.

Според него отношението на Запада към руснаците наподобява на "погром“, но "блицкригът" на санкциите на Запада срещу Русия се е провалил.

Путин сравни лавината от западни санкции срещу Русия, наложени заради конфликта в Украйна, с антисемитско насилие от страна на фашисти.

"Западът свали маската си на цивилизованост и започна да се държи войнствено. Това навява сравнение с антисемитските погроми на нацистите", заяви президентът на правителственото заседание, предавано по националната телевизия.

"Западът има една цел: унищожаване на Русия, но неговият икономически блицкриг срещу Русия се провали", заключи Путин.

Руският президент обеща да увеличи заплатите, социалните помощи и пенсиите в условията на санкциите на Запада.

Той е подписал указ "За мерките за осигуряване на социално-икономическа стабилност и защита на населението в Руската федерация", съобщи Кремъл. Президентът е възложил на кабинета на министрите да изчисли точните параметри на това увеличение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


565
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МУХАХАХАХАХА......натози ПО-голямата част от действащата армия е в СЪСЕДА и казва, че видиш ли западът се држал ВОЙНСТВЕНО!!!!!!!!! МУАХАХАХАХА!!! ТОЗИ Е НА НЯКАКЪВ НОВ ВИД ДРОГА!
12
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отекват думите на Байдън! Путин е war criminal! Днес са ударили театър с над хиляда човека вътре. Русия е зло, руснака е символ на злото и беззаконието, така ще е много години напред, докато Русия не бъде напълно разоръжена!
11
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таварищ Путин, нали санкциите бяха само от полза за Русия и нейната икономика. Защо сменихте плочата? Аз тъкмо се зарадвах че след тия санкции икономиката на Русия ще задмине САЩ и Китай взети заедно, а то се оказа че не било баш тъй както го казвахте.
10
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
:) Злото джудже ще напечата и раздаде рубли на поданниците ... :)
9
10
 
25
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Този вече не е добре. Говори като късният волен. Вкарайте го в клиника заради параноидната шизофрения. Руският народ е време на вземе съдбата в ръцете си. Пълен погром на фашистите, които ги управляват в момента и кликата около путин. Армията да влезе в ролята си и да разстрелян всички от фсб и милицията, и да поеме пълен контрол над Русия.
8
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хитлер навремето местел несъществуващи армии по картата, така и този сега раздава несъществуващи пари на хората.
7
12
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Абсолютно съгласен съм със сравнението на Володя. Уточнението,обаче,че семитите всъщност бяха фашистите,ще дойде малко по-късно. Защото през Втората Световна Война,в която Русия не участвуваше,освен като защитница на Отечеството и Човечеството рускини бяха клани бременни в кървавите сексуални оргии на евреите Хитлер,Гьоринг,Химлер и прочее. Защото . Нима някой е забравил еврейският Joy Division! Володя ще припомни !
6
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Военнопрестъпник.
5
8
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Kyчeто скача спорет тоягата, а таэи малка каэва жужето
4
11
 
26
 
! Отговори
Знаете, знаете! преди 2 години
Нали знаете? : Каквото и да напишете за Путин отзад ще оттекват думите на Нуланд: "САЩ във Украйна има биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците"
3
31
 
29
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Прав е човека !Запада си показа истинското лице злобна фашизоидна нацистка омраза и русофобия отвъд всякакво човешко разбиране !Сори ама е така, с какво са им виновни обикновените руснаци ,руснаците в чужбина които стават жертви на тормоз само заради националността си !Съжалявам ама този запад си заслужава изпепеляване!Дивашки русофоби!Хак да ви е
2
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашиста не знае къде се намира. Войната е мир, загубата е победа, заплати щял да увеличава все едно Русия е 99.99% национализирана икономика. Неам думи!
1
7
 
19
 
! Отговори
И аз ТАКА! преди 2 години
разбрах една от западните ценности! ТЕ се борят против расизма - тоест против всичко руско.