Преговори между Русия и Украйна ще започнат утре в 10.30 часа

Делегациите ще се срещнат в двореца Долмабахче в Турция
28 мар 2022 20:10, Анисия Иванова
71
Преговори между Русия и Украйна ще започнат утре в 10.30 часа
Снимка: БГНЕС

Преговорите за мир в Истанбул между делегациите на Русия и Украйна ще започнат в 10.30 часа утре, съобщава турската държавна телевизия ТРТ Хабер. Преговорите ще се проведат в двореца Долмабахче.

Руската делегация, която ще участва в преговорите, пристигна следобед в Истанбул. Украинската делегация се очаква да пристигне по-късно днес.

Президентите на Турция и Русия Реджеп Тайип Ердоган и Владимир Путин се договориха в телефонен разговор вчера следващият кръг от преки преговори между представители на Русия и Украйна да се проведе в Истанбул.

Анкара, която има ролята на посредник за разрешаване на кризата в Украйна, се надява преговорите в Истанбул да доведат до прекратяване на огъня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
11
 
12
 
! Отговори
13 преди 2 години
или 14 биолаборатории за патогени-вируси, бактерии............американски, на територията на Украйна............в мръсната игра е сина на стария Джо Байдън-Деменцията...........освен това Украйна е пълна с фашисти, нацисти, бандеровци, *** от Азов, Десен сектор и др...............само затова Украйна заслужава да бъде срината със земята!!!
50
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйна.................такава държава вече няма.............свиквайте.................тая територия пак ще бъде интегрирана в Руската федерация!!!!
49
8
 
11
 
! Отговори
# преди 2 години
САЩ имаха на територията на Украйна най-малко 10 биолаборатории за вируси, бактерии и други гадости.................синът на стария Джо Байдън - Деменцията (Хънтър Байдън) е в тая *** игра с биологичните оръжия!!!Затова реват янките..............руснаците им унищожиха гадостите-вируси, бактерии и др.
48
5
 
8
 
! Отговори
до Рубли-смях преди 2 години
Купувай докато са евтини че от сега нататък рублата ще стане най-търсената валута в ЕС
47
3
 
7
 
! Отговори
Рубли-смях... преди 2 години
Ало, банката ли е, какъв е курсът на рублата днес?За купува или продава?Не, за да се посмея...
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЗащо ли само неграм.отници като теб пишат тук???Явно не знаеш че на изток границата на Европа е по хребета на Урал а след това по Волга,средата на Каспийско море и Босфора т.е. европейската част на Русия и е горе долу колкото цялата останал част на континента който,между другото учените вече го определят като субконтинет/като Индия/ на Азия!!!Ама трябва да се чете за да се пише грамотно...
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умряха от глас руснаците, чудят се вече какво да пият и за ядат. Скоро няма да се оправи положението докато не си сменят с властта.
44
6
 
3
 
! Отговори
До ИСТИНАТА преди 2 години
Освен лъ-жец, явно си и глу.пак, защото когато лъжеш, една лъжа трябва да има шанс да мине - не можеш да лъжеш за това, което за хората очевидно не е истина. Тогава просто те презират.
43
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците им се е б а мама а та в Украйна бият откат като невидели. Некадърна му работа, руска ...
42
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 46 преди 2 години
много са лоши.............да................не са по-добри от главорезите от Ислямска държава!!!
41
12
 
8
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Скъпи деца. До 1989 година беше задължителен руският език, както и изучаването му. Вместо българска телевизия имаше всяка вечер руска телевизия, а по магазините нямаше български стоки, а само руски ***. Българина нямаше права и бяха избити над 2 милиона българи от руснаците тук. ВРЕМЕ Е ЗА ДА ОТМЪСТИМ.
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано укрите подпишат бързо безусловната капитулация, че това лято мисля да почивам в Крим.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44 - Е ит па ... баш па толкос лоши хора ..
38
2
 
4
 
! Отговори
Защо ли е така ? преди 2 години
За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждали ли сте знамето на украинския батальон "Азов"??Имат пречупен кръст(свастика)..............100 % фашисти.................но Мариупол вече падна , той е владение на руснаците и доста фашисти - азовци са където им е мястото.............в ада!!!
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мариупол падна.............разбрахте ли??Фашистите от батальона "Азов" са унищожени.................руснаците не обичат фашагите!!!
35
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мариупол вече е руски.............скоро и Киев ще бъде руски...................украинците или сядат на масата на преговори и приемат условията на Русия.............или вече няма да има държава Украйна.............тя ще бъде интегрирана в територията на Руската федерация!!!
34
10
 
7
 
! Отговори
Ужасена преди 2 години
Вместо преговори, да подкрепим Украйна и да унищожим всички руснаци и Русия. Нека да не се забравя, РУСИЯ Е ВЕКОВЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ. СКЪПИ ДЕЦА, ДО 1989 ГОДИНА БЯХМЕ ПОД РУСКО РОБСТВО. ПОМНЕТЕ ТОВА И ЗНАЙТЕ, ЧЕ РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ СА НАШИЯ ВРАГ.
33
3
 
7
 
! Отговори
Дали? преди 2 години
Дали хората в Русия наливащи се с антифриз или почистващи препарати за вана са щастливи и удовлетворени от живота ?
32
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
А аз платих 20 евро за билети да разгледам Долумбахче ...