ДБ: Електоратът на БСП е проруски, Нинова да се съобразява

Според Иван Димитров, коалицията ще устои
Обновена: 20 апр 2022 21:41 | 20 апр 2022 21:41, Петя Славова
87

Инфлация, въпроси да дадем ли оръжия на Украйна, казусът с БНБ са сред трусовете в коалицията.

"Разбира се, че ще устоим. Още в началото знаехме с какво се захващахме и какво ще бъде изправено пред нас. Даже считам, че коалицията върви изключително добре – по-добре, отколкото очаквахме в самото началото", заяви депутатът от "Демократична България" Иван Димитров в "Денят ON AIR".

По думите му опозицията и медиите са виновни за разпространението на легендата, че "коалицията ще се разпадне".

"Електоратът на БСП е проруски, нормално е Нинова да се съобразява. Да, Нинова заяви, че ще си подаде оставката, ако се гласува военна помощ за Украйна. От БСП са заявявали многократно, че няма да напуснат коалицията и към настоящия момент няма нещо, което ще ги накара да напуснат коалицията. Същото е положението при "Има такъв народ" (ИТН)", увери Димитров пред Bulgaria ON AIR.

"Когато седнат двама човека на една маса, понякога единият говори на "Вие", другият псува – това е начин, по който ИТН са решили, че трябва да реализират своите политики и всъщност това, заради което, според тях, са изпратени в парламента. Но в крайна сметка в коалицията има разговори, дебати и диалог", подчерта депутатът от ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
Коалицията е жалка, а основна заслуга имат ДБ
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази война ни показа кой кое и слугите на Кремъл маските паднаха другари и екстремисти ще отидете при руския кораб москва на дъното
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голямо падение за една преставяща се за дясна партия да се обедини с крайно лява комунистическа няма. От комунисти ли се състои електората на ДБ?Нито БСП нито ДБ ще напуснат коалицията, защото няма да имат друг такъв случай да влязат в управлението с толкова малък процент от изборите.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
към Мравояда и Генералчето: Вашите две каруци електорат какъв е: протурски или просмерикански? Вие само гледате да се прилепите към някоя коалиция или по-голяма партия, мълчите 1-2 месеци и сетне започвате като мушики да разяждате гостоприемника си - преди ГЕРБ, сега Четворната коалиция. Вие сте най-малочислената партия в парламента, дори и Възраждане-то ви изпревари, но сте най-гласовити. От вас струи злоба и алчност за власт.
32
4
 
5
 
! Отговори
Опс преди 2 години
На тях поне им е останал електорат, а на ДБ май май зироу
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ е про фаш партия .
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какъв е електората на ДБ? Най-силните *** на България! Като се започне с хора с неизяснен пол, либералисти, нацисти, истерици, комплексари и обикновенни льольовци. Тва е дб, проДАй България! Срам за българското политическо пространство! Точно тези легализираха властта на Боко тиквата и на Киро канадката. Съдебна реформа и добър живот никои не видя!!!
29
3
 
9
 
! Отговори
Крадец преди 2 години
Това правителство е най крадливото 11 милиарда изчезнаха без никакво обяснение много ясно че няма да иска да падне правителството този си облизва пръстчетатаИ как няма да изчезна единият е лъжец другият е крадец няма що страшна комбинация това правителство да спре да съществува колкото се може по-бързо иначе държавата ще загази още повече
28
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
46 Вкупом минаха под дъгата, със смях и песен за тинейзжъри, с нецензурни текст. А са 40 годишни вече. Провал отвсякъде.
27
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безпринципните коалиции вредят на държавата. С БСП във властта е огромен риск и политическо самоубийство. Стига се едва ли не, до смяна на курса, на страната
26
3
 
6
 
! Отговори
Км преди 2 години
ДБ=ДД.
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма проруски има само АНТИБългарски фашисти преименувани комунисти.
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е Атлантика, къде е Черно море...Да, има леко сходство, но традициите, историята, наследството, културата, манталитетта ни се отличава от Западните. Може да дружим, да си сътрудничим, да обменяме опит и знания, но никога няма да се интегрираме на 100%. Различни сме.
23
0
 
12
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Нема Иване, нема да ви устой ни коалицията, нито пък ще си в парламента наесен
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СТРАНДЖАТАСам си задаваш въпроси и си отговаряш.
21
2
 
4
 
! Отговори
ми преди 2 години
Когато България отхвърли НПО, тогава ще се оправи. Бойкикиев е пречка за страната ни.
20
2
 
5
 
! Отговори
едно преди 2 години
Нагаждач безотечественик. И други продажници има, но на този му личи.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И защо сте в коалиция с БСП, да питам тогава?
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Нинова пъпът и е хвърлен в НС. Нинова няма нито един ден трудов стаж извън властта. Още когато беше на 28 г. пристигна в София като едно скромно момиче от с.Крушивица с големи амбиции. Завършила археология, ходила по разкопки и изведнъж хооп в голямата политика. На 28 г. По онова време жена да влезе в политиката беше мит. А за капак на 28г. милионерка с куфарите пари от Костов купи за жълти стотинки Техноимпекс, Булгартабак и какво ли не? Съобразяват се цял живот с Нинова.Тя е навсякъде.
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ са НПО, което взима пари от САЩ да хулят България.