Руските сили са унищожили пистата на летището в Одеса

Свидетели съобщават, че се издигат големи стълбове дим
Обновена: 30 апр 2022 22:49 | 30 апр 2022 21:55, Анисия Иванова
123
Руските сили са унищожили пистата на летището в Одеса
Снимка: БГНЕС

Руските сили са бомбардирали и унищожили пистата на летището в град Одеса, съобщи областният управител Максим Марченко. 

"Днес врагът от Крим удари пистата на летището в Одеса и тя бе унищожена. Слава Богу няма жертви", написа той в Telegram, съобщи БГНЕС.

Свидетели съобщават, че от летището се издигат големи стълбове дим. Те са чули поне три експлозии. От първи до трети май в Одеса ще действа комендантски час.

Руските въоръжени сили заявиха, че са поразили днес при ракетни удари 17 украински военни обекта и също така са разрушили команден пост и склад, използван за съхранение на ракети и артилерия.

Руското министерство на отбраната каза още, че при въздушни атаки през деня са били убити над 200 украински военни и са били унищожени 23 бронирани машини. В изявлението не се споменаваше за нападение срещу летището в Одеса, посочва Ройтерс.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
8
 
1
 
! Отговори
Убийруснакспасидете преди 2 години
Това не са сили а руско-фашистко безсилие щом стреляш по невъоръжени мирни хора и ги убиваш, само преди седмица дете на 3 мес загина в Одеса! Трибуналът в Хага да се подготвя с материали ще има много работа за озаптяване на развилнелите се фашаги на 21 век!
87
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давай, Россия! И никакви пленници, никаква милост!
86
7
 
4
 
! Отговори
СМЕХ.. преди 2 години
..А украинските ВСУ са разрушили мост над реката и потопили цял военен ешалон с руснаци и техника в нея!///Украинците вече са вдигнали мерника и на моста Керченския мост и го целят с ракети...!
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо чак сега руснаците удрят летището в Одеса? Тази война се води против всички правила. Летищата на Украйна трябваше да бъдат ударени в първите 24 часа на войната. Действията на руснаците са напълно необясними.
84
6
 
2
 
! Отговори
Warnings about преди 2 години
Охраната на Евро Азия възмутена обяви тревога заради военен терор срещу РУСИЯ..Територията на Украйна е заведена като РУСь ..Терора се води от обсебен от *** убиици подставен на власт 1999 година..Обсебени с *** убиици са били Адолф Хитлер,МАо Дзе Дун,ПОЛ ПОТ..ИСтрелват ракети по домове,летища,жилищни блокове с цел МАКСИМАЛНИ САНКЦИИ СРЕЩУ НАродите на РУСИЯ ..
83
3
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Браво
82
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 80 Анонимен До: номер 73 Първо, това за участието на украинци е партенка. Фейк нюз казано по модерному! И второ, сам президентът Зеленски е евреин, и премиерът на Украйна е евреин . . . . . . . . . . . . Пълен *** си! Помисли малко, защо Израел си трае, ако тези двамата лъжци действително са евреи! Много си лековерен или другата възможност глупав, щом се връзваш на такива елементарни хватки на медиите или още повече на българските медии! Научи се да мислиш след като си събрал фактите!
81
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо за електростанцията в Сахалин да напишете? Гори нещо там!
80
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ и Великобритания трябва да се извинят и на България за Ялта. На конференцията там са ни подарили на Сталин. Вижте какви зверове са ни управлявали голкова години. Слава на смелота Украйна.
79
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакаме вече да хвръкне кримския мост. Време е. ВСУ да се стегнат малко.
78
3
 
8
 
! Отговори
до 99 преди 2 години
Аха, разбрах! За нещо модерно либерално намекваш! И дечица няма да пожалите нали?
77
39
 
46
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
До Вова-Явно не се интесуваш да научиш защо се случва това, а само гълташ предъвкана пропаганада. Русия не е нападнала Украйна защото Путин е психопат или социопат. Дори и да е такъв-не знам. Но не е без причина. Русия нападна Украйна за да спаси държавата си от новия световен ред нападнал и превземащ Украйна чрез платени слуги. Затова Русия завзема геостратегически територии за да се предпази. Харесва ли ни или не Путин, това е истината. Украйна бе създадена да с едно условие: неутрална държав
76
11
 
3
 
! Отговори
Вова преди 2 години
Тва е пропаганда за неговото емоционално състояние явно си е добре щом прави такива работи,на психопата и социопата нищо не им пречи да си живеят според своите възгледи,там за другите диагнози които му ги поставят се съмнявам,но него ако го питате да ли е социопат ще ви каже не сигорно,за такива хора хората са луди а те са добре,само не разбрахме какви са мотивите да избива хора и деца,за газ ли за територияли от алчност ли нацист ли е за какво става дума някои ще ми кажели.
75
0
 
2
 
! Отговори
до 95 преди 2 години
До Вова- По-радикални действия, от кого? Уточни? И какви?
74
8
 
26
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 2 години
Зеленски и азовци с нови победи. Ето къде и за какво отиват парите от данъкоплаците от ЕС и САЩ. И защо изстрадват и те победите и затягат коланите с още нови дупки. Вместо този ужас отдавна да приключил с дипломатически усилия. А и хич да не бе започвал. Но глобалистите не мирясват.
73
24
 
10
 
! Отговори
Вова преди 2 години
Ако продължават зверствата на вова и воината ще се наложат по радикални и решаващи дествия за неиното спиране и приключване.
72
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незнам калво е емоционалното сустояние на ***,те започнаха много често да спеколират с това явно за да но отделечът вниманието от военните деиствия,но трябва да спира и да се прегропира и да сяда на преговори защото ако продължават зверствата ще се наложат по превантивни мерки.
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алекс Куклин-системен администратор,граждансво:РФ,местоположение:България.Значи да разбирам как си предател на РФ и в същия момент предаваш и България като ни набутваш?Какви са тея чужденци,които ни провеждат пропаганда и защо?Не ми е приятно чужденци с чуждо гражданство да се месят в политиката на България!Отгоре на всичко бил с приятели в канадското правителство.
70
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е този Алекс Куклин,който тук пише?Това видео е пропаганда.Било е война.Руснаците са ни помогнали и не е било окупация.
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И по този случай да си припомним добре историята за Руската армия, youtu.be/kmcKG_RiUYQ