Лавров: Всички ще страдат от хибридната война на Запада

Представи Русия като мишена, а не като агресор
174
Лавров: Всички ще страдат от хибридната война на Запада
Снимка: БГНЕС

Руският външен министър Сергей Лавров каза днес, че Западът е обявил "тотална хибридна война" срещу Русия и е трудно да се предскаже колко дълго би продължила тя, предаде БТА като цитира Ройтерс.

В реч на 80-ия ден от руското нахлуване в Украйна Лавров изтъкна множеството западни санкции срещу Москва и се опита да представи Русия като мишена, а не като извършител на агресия.

"Колективният Запад ни е обявил тотална хибридна война и е трудно да се предскаже колко дълго ще продължи всичко това, но е ясно, че последиците ще бъдат усетени от всички без изключение", каза Лавров.

"Направихме всичко, за да избегнем пряк сблъсък, но сега, когато предизвикателството е отправено, ние, разбира се, го приемаме. Санкциите не са нещо странно за нас: те почти винаги са били тук под една или друга форма", заяви той.

Лавров каза, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на провал, и изтъкна важността на отношенията на Москва с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Европа цените растат заради енергийната криза. В Русия цените дори падат, заради разтежа на рублата. Почнах да се чудя, кой кого всъщност санкционира?
76
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Равносметката е..в Русия вече нямат Икея, Макдоналдс и Зара, но пък имат евтин газ и нефт. А в Европа имат Кока-Кола, айфони, но пък нефта и газа станаха много скъпи. Незнам кой е по-ощетен от санкциите.
75
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
96 Отивай да си обръщаш парите в рубли. Всичките!
74
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя изобщо на кой свят живее? Тотално неадекватен. За тези 3-4 месеца как пък не каза нещо дето не е измислица или поне да има смисъл някакъв. Смеем се на Байдън, но и тоя е пълен перко.
73
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами преди войната запада ви предупреди за последствия, какво сега виете, колкото за отношения с Китай, Индия и Алжир, те просто си гледат интереса, никой няма да застане зад Русия, като всичко това приключи злощастно за вас.
72
8
 
12
 
! Отговори
Striker преди 1 година
Тъ-П-анар! Всички страдат, заради войната, която ВИЕ започнахте! Но ще стиснем зъби и ще продължим, в името на свободна Украйна и до пълен разпад на азиатската к_о-чи-на Мужикистан! Ти, малката тра-ве-рса, Песов, Рогоносин и цялата клика обесени на Червивия площад. С това приключвате. И държавата ви върната 30 години назад.
71
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото и да го хейтите Лавров слага колегите си от други държави в малкия си джоб и изглеждат като малки деца в сръвнение с него.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Така както пишете, не вземате предвид и изискването на клиентите за цена и качество на продуктите! Нали не си мислите, че Китай при договарянето на сделка, няма да гледа своите интереси, а руските? А Индия? Това са държави, които са отдавна на световния пазар и не могат да бъдат излъгани толкова лесно!
69
2
 
2
 
! Отговори
Свобода преди 1 година
До Василев Губещ е този , който загуби моралните си ценности и в името на просперитета е готов да мине през трупове!
68
3
 
5
 
! Отговори
Свобода преди 1 година
Ха- ха -ха ! Лъжеца вика , дръжте лъжеца.
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Василев Въпроса е , как поколението притежаващо тези ресурси е възпитано и научено да ги оползотворява! Дали ще е ефективно оползотворяването? Не може например, щом произвеждаш много горива, да не ти пука какво ще е КПД-то на автомобил конструиран и произведен при теб.
66
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сата НАТОРадев нема думата, той има само представителна власт, нали сме парламентарна република :)) Каквото каже премиера и неговия кабинет това става, от президента нищо не зависи :)
65
7
 
4
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Губещ е този който изгуби суровини и пазари,след тази война, а не този който има победи или загуби на бойното поле!Войната е нежду Русия и САЩ, барабар с нейните васали!Руското младо поколение и американското младо поколение и корпорации, искат и трябва да бъдат захранени с ресурси, за да могат да властват и бъдат независими!!!Идва Касапина и той ще направи голямото зачистване на терена!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!
64
5
 
10
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Така ще стане --- Вече става. По тази причина Лавров и Джуджетата започват да вият като хиени, защото те са такива и никога не са били Лъвове или Тигри, а само снарядени с вожд проскубан мечок с ракови образувания в мозъчната кутия. Притеснява ме факта, че тавагишч Лавров е пропуснал да упомене най-великата държава - Северна КУРея.
63
6
 
25
 
! Отговори
Другарю Лавров, преди 1 година
Проблема на Русия е, че няма аргументи с които да привлече прогресивно мислещите държави към вашето мислене и начин на живот! И след като нямате тези аргументи се мъчите да наложите със сила близки до вашите идеи правителства и да накарате хората в тези държави да живеят според вашите виждания и желания! Да, ама не! Хората се мъчат да скъсат с корупцията, политическите репресии срещу инакомислещите, съотношението много богати/много бедни и т;н, а при вас всичко това е налице!
62
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Въпросче:Зависи дали верваме на руската пропаганда, по скоро не :)) Всеки има пропаганда, дори ние си имаме пропаганда, обаче монголската пропаганда е най безсмислената и глупава която съм виждал :))
61
6
 
14
 
! Отговори
Така ще стане преди 1 година
Америка и Европа ще пресират не само колхоза, но и държавите които им купуват npagнята за да ги отслабят! Така ще стане!
60
10
 
11
 
! Отговори
Въпросче: преди 1 година
Про-американските пропагандатори тук, по-малко ли ще гладуват от нас ,агитираните, или ще им е по-топло през зимата от колкото на нас, дето не вярват в пропагандата ?
59
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 71Те са все едно да вадиш пищови на гол тумбак, пълен смех са :))
58
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се изтръгнат от русия земите с газови находища! Тези земи не са били винаги тяхни!