Лавров: Всички ще страдат от хибридната война на Запада

Представи Русия като мишена, а не като агресор
174
Лавров: Всички ще страдат от хибридната война на Запада
Снимка: БГНЕС

Руският външен министър Сергей Лавров каза днес, че Западът е обявил "тотална хибридна война" срещу Русия и е трудно да се предскаже колко дълго би продължила тя, предаде БТА като цитира Ройтерс.

В реч на 80-ия ден от руското нахлуване в Украйна Лавров изтъкна множеството западни санкции срещу Москва и се опита да представи Русия като мишена, а не като извършител на агресия.

"Колективният Запад ни е обявил тотална хибридна война и е трудно да се предскаже колко дълго ще продължи всичко това, но е ясно, че последиците ще бъдат усетени от всички без изключение", каза Лавров.

"Направихме всичко, за да избегнем пряк сблъсък, но сега, когато предизвикателството е отправено, ние, разбира се, го приемаме. Санкциите не са нещо странно за нас: те почти винаги са били тук под една или друга форма", заяви той.

Лавров каза, че опитите на Запада да изолира Русия са обречени на провал, и изтъкна важността на отношенията на Москва с Китай, Индия, Алжир и страните от Залива.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом рашистите реагират, значи има ефект... Време е да разберат, че не са "велика държава"...
56
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоз кон нито е дипломат, нито има некакво чувство за толерантност, типична съветска :)))
55
8
 
22
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Особено много ще страдат лавpoидните pашисти.
54
7
 
17
 
! Отговори
В превод преди 1 година
Думите на Лавров са откровена заплаха за употреба на ядрено или друго широкообхватно оръжие. Не е добро това изказване! За света!
53
6
 
10
 
! Отговори
Адмирации преди 1 година
Европа ще фалира, но по-лошото е, недостига на зърно и глада който ще последва в Африка. А Африканците къде ще дойдат за храна? В Европа, която ще е в стагнация и хиперинфлация от скъпите газ, ток, петрол, метали и последващите скоци на всички продукти и услуги свързани с тях. Есента и зимата ще са интересни. Сега е топло, правете зимнина!
52
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Некадърника работи на държавна ясла щото не му стига акъла да печели пари от вкъщи . Некадърника много обича да наднича в чуждото канче а не в канчето на хрантутниците на врата на данъкоплатеца доживотно . А иначе Русия не трябваше да дава евтини ресурси на германия и то не срещу рубли . Една година без евтини руски ресурси и да видим ква е цената на еврото и на рублата и тогава изводите. Германия пороби цял континент с нацистки ,,ценности,,
51
7
 
7
 
! Отговори
До 60 преди 1 година
УМНИКО, ДА СИ СТАР Е ГОРДОСТ, ЗАЩОТО ЗА ДА ДОЖИВЕЕШ ДО 80 ПРИМЕРНО, Е НУЖНО ДА СИ БИЛ И ДА СИ ДОСТА УМЕН ЧОВЕК И ДА ВЗЕМАШ БЪРЗО ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ! НО ЗА ТЕБ ЩЕ Е МНООООГО ТРУДНО.
50
5
 
8
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 1 година
Нищо добро,думите му означават - мир няма да има.От тяхна гледна точка логиката е,че - " и да сключим мир икономическата война ще продължи,санкциите също,тогава за какво да го сключваме?",което и означават думите му : ". ...предизвикателството е отправено,ние,разбира се го приемаме....".
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 58.. Ми.... Работят мерките.. Ние най добре ги усещам..
48
1
 
6
 
! Отговори
До костадин к. преди 1 година
За теб съм сигурен, че щеше да унижаваш и Леонардо да Винчи, Рембранд и Микеланджело, само защото са над 65. Нали така?!
47
11
 
14
 
! Отговори
Шотландски боец преди 1 година
Време е остатъците от СССР да продължат разпада! Време е 22 Държави от Республики и пионки на Дъртаците от Кремъл, да станат независими ( 18 ) от тях са в Европа!
46
3
 
8
 
! Отговори
Ми преди 1 година
Ами нали мерките на Запада уж не работили?! Защо *** сега?! Те сами се самоизолират с бездуховната си злоба към света и имперско мислене!!! Ще хостигнат Точно Обратното на желаното от тях, освен ако не пуснат атома! Бездуховни *** с капиталистическа алчност!
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЛАРВОВ, няма да се топлиш със домбаски въглища! Оди дърпай каруцата русия!
44
5
 
7
 
! Отговори
Аман от наркомани преди 1 година
ЛАвров и Владимир Путинов са първите нагли престъпници нападнали Съветския съюз след Хитлер ..От оня свят миролюбиво предлагат максимум 100 000 години затвор за терористите нападнали РУСь вкл Наредили масови убииства срещу Украйна.Колкото повече и по атрактивни разрушения толкова по тежки санкции срещу народит ена Руската федерация осигуряват чуждите шпиони и диверсанти подставени на власт в Кремъл след 1991 - 1999 подава Черно море възмутено...НАТО да докладва Путин на кого е шпион и диверсант
43
8
 
5
 
! Отговори
Костадин К. преди 1 година
Лошо е да си баба на 72, ама в живота е така. Вече е излишна тази госпожа на снимката и скоро някой младок ще я измести със силен шут там отзад. Никой не търпи старци, които да осмърдяват насам-натам. В нашата фирма има бие шута с голям кеф и ги унижаваме.
42
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не минава и ден без някой от Москва да ни плаши с ядрени бомби и какви ли не страдания които щели да ни причинят. Оставете ни малко да поживеем.
41
5
 
15
 
! Отговори
777 преди 1 година
Заплахите са поредния акт на безсилие. Загубихте брат, признайте го и се изтеглете от Украйна.
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До тяСигурно е прав и че не са нападали Украйна.
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нежната му косица пада като лаври около пъпеша!
38
7
 
20
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Колко дълго ще продължи хибридната война не се знае,но е ясно как ще завърши.Както завърши и тази със СССР-с фалит на Русия.