Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове

Тя обаче никога не се е появявала публично до него
22 май 2022 21:35, Нели Христова
250
Голямата дъщеря на Путин го защитава в онлайн спорове
Снимка: БГНЕС

Най-голямата дъщеря на президента Путин защити войната, започната от баща й в Украйна и атакува критиците му в коментари, за които се твърди, че са били публикувани в група от студенти в Telegram.

37-годишната Мария Воронцова е идентифицирана като "Мария V" - автор на множество коментари, повтарящи догмата на Владимир Путин по теми като Украйна, Запада, Джордж Сорос и правата на ЛГБТК обществото.

Оказа се също, че друга дъщеря на Путин има връзка с Игор Зеленски - прочут руски балетист.

Снимки на коментарите на Воронцова са получени и публикувани от Дмитрий Колезев - главен редактор на руската независима медия Republic. Те са публикувани в канал Telegram за 170 бивши студенти от медицинския факултет на Московския държавен университет в клас 2011 г. Воронцова, която е учила там и завършила през 2011 г., е педиатър ендокринолог.

В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава".

"Ако изведнъж, както почти се случи през 90-те години, Русия се превърне в пълноправен придатък от суровини на САЩ и ЕС, ще ми е интересно да видя кого обвинявате за факта, че не живеем в просперираща икономика", пише тя.

Източникът на Колезев в чат групата и журналист, който познава акаунта на Воронцова в Telegram, потвърждава пред The Times, че "Мария V" е дъщеря на Путин. В друг разговор тя критикува член на чата, че използва думата "анексия", за да опише руската окупация на Крим през 2014 г., като настоява, че терминът пренебрегва "волята на народа".

Воронцова, която беше атакувана със санкции миналия месец, никога не се е появявала публично до баща си.

Отделно разследване, публикувано вчера, разкри подробности за другата дъщеря на Путин - Катерина Тихонова. Данни за полети показват, че 35-годишната Тихонова има връзка и двегодишна дъщеря с 52-годишния балетист Игор Зеленски. Между 2017 и 2019 г. Тихонова, най-малката дъщеря на Путин от бившата му съпруга Людмила, е летяла за Мюнхен, където балетистът работи, повече от 50 пъти.

Зеленски беше директор на Баварския държавен балет до оставката си миналия месец. Преди това беше солист на Мариинския театър и директор на Нюйоркския градски балет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
7
 
13
 
! Отговори
Самозаблудите преди 1 година
До Анонимен 185 "Това е абсолютно вярно" Запада помогна на Русия през ВСВ. Запада помогна на Русия през 1990 (включително финансово и с икономически реформи) когато бяха ударили пак дъното. "Абсолютно вярно" е, но само в пропагандата на Путин. Странно, защо държавите, които се измъкнаха изпод руския ботуш живеят по-добре от "великите" руснаци. Сигурно защото "Запада" ги е "унищожил". Мдааа, самозаблудите са голяма работа.
149
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава". - Това е абсолютно вярно. Всеки, който си мисли обратното, е ***.
148
7
 
3
 
! Отговори
Мурзилка преди 1 година
Да я попитам, задочно тази негова дъщеря, като е толкова веща в нещата,да обясни на простолюдието, какво е Луганец и Донбасец и по волята на народа,къде е Харковската Народна Република от 2014г.?
147
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 182 "Нормално е дъщеря да защити баща си. Това са нормални ценности. Не знам според дженди логиката какво е нормално" Излиза, че "дженди" логиката се базира на доста повече морал от тази на "правоверните" русофилчета, защото гледа това какво представялва бащата, преди да решава дали подкрепата му от някого е ОК. А дъщеря, която защитава баща масов убиец и военопрестъпник има същите морални ценности като него. Както и всички останали, които го защитават.
146
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално е дъщеря да защити баща си. Това са нормални ценности. Не знам според дженди логиката какво е нормално, но аз не виждам нито новина, нито драма в това! Жалко е че българският журналист го вижда.
145
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За фашистите иде реч, ново видео на Рaмzaн Кaдиpoв отговаря на въпроса за бъдещето на бендеро-нацистите. Автобус пълен с азовци потегля от "Азовсталь". На волана е чеченският лидер, който казва "Следваща спирка - Грозный".
144
3
 
6
 
! Отговори
Син на Путин преди 1 година
Та малко ли защитни тролчета се подвизават из форума?
143
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не фен на Путин. "Която нито руския нито украинския народ са искали, а бяха въвлечени" Може руския народ да не я е искал, но руския народ допусна на главата му да се качи втори Хитлер, и ще си носи последиците от това. Впрочем, не че вярвам, че Пуитн има 80% одобрение в Русия, но със сигурност ПОНЕ 80% от хората в Русия си затварят очите за това което прави, тъй че руския народ ОПРЕДЕЛЕНО има вина за ситуацията.
142
10
 
9
 
! Отговори
Мдааа Дааа преди 1 година
Как ще приключи кариерата на Зеленски... https://fakti.bg/world/681079-kak-shte-prikluchi-karierata-na-zelenski ... В момента има няколко сценария за крайния изход на Зеленски. Садам Хюсеин: залавяне и екзекуция след съдебен процес. Николае Чаушеску: арест, след това съкратена екзекуция. Осама бин Ладен: екзекуция по бърза процедура. Адолф Хитлер : самоубийство в опит да се избегне правосъдието.....
141
6
 
5
 
! Отговори
За фашистите иде реч преди 1 година
Думите са излишни, сравнете... ако имате съвест и разсъдък извод си направете.... ПЛЕННИЦИ.... https://youtube/watch?v=eGg07FpmcKc ... и ПЛЕННИЦИ .... https://youtube/watch?v=OLy9Ryr6ghgt=12s
140
10
 
8
 
! Отговори
Не фен на Путин. преди 1 година
До ББ - ".обаче да убиваш съседи,само защото не искат да те обслужват"--- Продължам да ти напомням, че хал хабер си нямаш как и защо започна тази война!!!!! Която нито руския нито украинския народ са искали, а бяха въвлечени. Останалите ти изрезки от пропагандни медии хич няма и да коментирам
139
10
 
16
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонимен"по-силна"...нов виц,за съжаление рашите убиват православни украйнски деца и старци с "братята"им чеченци и сирийци...само факти...а относно силата...молете се никога да не ви се наложи да я изпитате!!!Бог да пази САЩ!Слава на Украйна!
138
11
 
10
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименхаха,на рашите като им свършат аргументите...сте пияници...като рашков...,рашите убиват деца и възрастни хора...рушат с ракети селски къщи...те отклоняват гробарите и дпс...е ама нямате пари за ракия...демек...абе тук едни пияни си говорят не им вярвайте...избора е ваш...четете внимателно фактите...и децата ви ще живеят в кочи.а.а която им строят путин и обслужващите го дпс-гроб и изхождане
137
13
 
0
 
! Отговори
Komentar преди 1 година
Защо се мъчите да пишете спора отдавна е решен америка плаща на русия да ги анексира тотално. Другото е ужас.
136
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия не може да е цивилизована страна.
135
6
 
8
 
! Отговори
Русия няма преди 1 година
печеливш ход. Горна Волта с ракети....и квО от това.
134
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ББ Русия стана по-силна от САЩ, а Украйна е само жертва. САЩ целят унищожението и на двете и не ги интересува Украйна или България а само техните цели.
133
5
 
5
 
! Отговори
До 162 преди 1 година
Велмазов,ходи се лекувай,хлопа ти кратуната.
132
6
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До до ББнеадекватна сте г-жо z,тгрудно ви разбирам...опити за вменяване на някакви помии по рашистки...неуспешни...явно спирта ви е скапал!!!потърсете лекар моля!...опоненти сме...но не съм ви враг...уверявам Ви!!!докато не започнете операция за дебългаризация...въпреки,че опитвате последните 30 г.!!!Слава на Украйна!Бог да пази САЩ!!!
131
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Братленца, аре преди да се интересуваме от путин, да вземеме да се напънем и да осигурим финанцийте за жизненоважната Ракия. Тука се знаем всичките.