Путин: Украинците саботират мирните преговори

Проведе телефонен разговор с австрийския канцлер Нехамер
27 май 2022 22:04, Росен Стойчев
158
Путин: Украинците саботират мирните преговори
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин проведе разговор с австрийския канцлер Карл Нехамер, съобщи ТАСС.

Двамата са обсъдили безопасността на корабоплаването във водите на Азовско и Черно море. Посочва се, че е важно пристанищата скоро да бъдат разчистени за преминаването на заседнали кораби.

Още по темата

Путин е отхвърлил обвиненията, че неговата страна носи отговорност за евентуални проблеми с доставките на продоволствия. Той е заявил, че това е факт поради други причини.

Руският държавен глава настоява, че това се дължи на ограниченията, въведени от ЕС. Двамата са разменили мнения за това как да се гарантира доставката на продоволствия.

Русия ще продължи да спазва своя ангажимент за енергийни доставки към Австрия. Очаква се украинската страна да се погрижи за разчистването на пристанищата, като според руския държавен глава украинските представители саботират евентуални мирни преговори.

Австрия е една от европейските държави, които успяват да поддържат партньорство с Русия в различни области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За русна само бой докато му омекнат зъбите. ТазиМонголоидна сганРазбира само езика на тоягата и острите зъби.
67
1
 
8
 
! Отговори
БГ фанариот преди 1 година
Никакви преговори с лъжеца Путин!
66
1
 
8
 
! Отговори
БГ Патриот преди 1 година
Никакви преговори с лъжеца Путин.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хм, преговори ще има след изтегляне на всички руски войски от Украйна доброволно или със сила. Тоя още не е осъзнал, че ще загуби войната.
64
7
 
2
 
! Отговори
Клоунът Зеленски преди 1 година
Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е над 3 лева за литър.
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците: Пратили сме на другаря Путин вече 50 мирни договора, той ги отхвърли всичките. Путин саботира мирните преговори.
62
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нищо ново - Никой не знае САЩ какви оръжия имат , те не се хвалят кат *** от кремъл , а и заявиха вече че не се страхуват от заплахите от ядрен удар .
61
2
 
9
 
! Отговори
Антонов преди 1 година
Путин още ли е във Урал в бункера? Американците му заявиха в прав текст че ще го държат лично отговорен и колкото и надълбоко да се крие няма оттърване.
60
7
 
4
 
! Отговори
СашкоЧекиятаПернишки преди 1 година
Нека да е за урок на всички, които се захващат с краварите. Те само доят, опростачват и сетне изоставят ограбената страна.
59
8
 
4
 
! Отговори
Война можеше да няма преди 1 година
Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие Войната вече не можеше да не започне.
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвет към украинците: Пращайте на Путин и Лавров мирни договори всеки ден и те нека да ги отхвърлят. Те ще са виновни, че не искат мирни преговори.
57
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Надай се коньо на зелена трева".Така Зеленски и зеленясалите се надяват на САЩ.А САЩ вече почна да "помага" на Тайланд.Няма да се намеси САЩ или Европа.Не разбрахте ли?
56
6
 
3
 
! Отговори
Тамерлан преди 1 година
Путин много меко подхожда даже, за което го и критикуват в Русия. Но човека е хуманист, иначе извергите азовци и ония от бесния сектор щяха да грозят дърветата от Лвов до Крим.
55
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин ще отиде в рая, а САЩ само ще сдохнат.
54
4
 
9
 
! Отговори
БГ Патриот преди 1 година
Хахахаха, все едно Хитлер като стигна до Москва да поиска преговори за да се узаконят границите към моментното разположение на армиите. Нееееее съвецкиМонголоиди. Ще връщате всичко обратно барабар с Крим, плюс репарации и ще стоите в изолатора поне 20 години мамичката виРусо-фашистка!!
53
4
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
До Анонимен 53: САЩ не че се бавят, ами не им стиска. Наясно са, че срещу хиперзвукови ракети като Авангард нямат никаквазащитаТези ракети са като боздугана на моя Бахри
52
3
 
2
 
! Отговори
Путин преди 1 година
ти пък саботираш мира. Няма вече СССР малоумно джудже! Време е да си ходиш. Ако искаш родината ти(Русия) да тръгне по път на еволюция . Колкото и да им се иска на дъртите генерали и комунистически търтеи ,времето Ви свърши. Факт примирете се. А за Американците не се притеснявайте те ще се изпозастрелят сами съвсем скоро. Вашето време изтече.
51
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютен *** е тоя. Едно е ясно - санкциите няма да отпаднат, докато фашистка русия се намира на територията на чужда държава в ролята на окупатор.
50
5
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
До Анонимен 53: САЩ не че се бавят, ами не им стиска. Наясно са, че срещу хиперзвукови ракети като Авангард нямат никаквазащита.
49
5
 
2
 
! Отговори
Хирургическа останка преди 1 година
Идва 31-ви и да се махат.Да останат само тези,които не подкрепят киевския режим,нацистите и българоубийците.