Путин: Украинците саботират мирните преговори

Проведе телефонен разговор с австрийския канцлер Нехамер
27 май 2022 22:04, Росен Стойчев
158
Путин: Украинците саботират мирните преговори
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин проведе разговор с австрийския канцлер Карл Нехамер, съобщи ТАСС.

Двамата са обсъдили безопасността на корабоплаването във водите на Азовско и Черно море. Посочва се, че е важно пристанищата скоро да бъдат разчистени за преминаването на заседнали кораби.

Още по темата

Путин е отхвърлил обвиненията, че неговата страна носи отговорност за евентуални проблеми с доставките на продоволствия. Той е заявил, че това е факт поради други причини.

Руският държавен глава настоява, че това се дължи на ограниченията, въведени от ЕС. Двамата са разменили мнения за това как да се гарантира доставката на продоволствия.

Русия ще продължи да спазва своя ангажимент за енергийни доставки към Австрия. Очаква се украинската страна да се погрижи за разчистването на пристанищата, като според руския държавен глава украинските представители саботират евентуални мирни преговори.

Австрия е една от европейските държави, които успяват да поддържат партньорство с Русия в различни области.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Пак по опората? Добре е че си даваш сметка, че си мизерен анонимник. Нещо по темата да напишеш? Можеш ли? Затова се иска малко повече от писането на нецензурни п'ростотии.
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да влизат САЩ и да се приключва с тази операция какво се бавят . Ще пращат оръжие, па ще обучават хора да боравят с него , дрън дрън , пляс., пляс. ох ох ох ох ох ох ох ох
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да влизат САЩ и да се приключва с тази операция какво се бавят . Ще пращат оръжие, па ще обучават хора да боравят с него , дрън дрън .
45
3
 
1
 
! Отговори
Славажна Русия преди 1 година
Мариупол е вече руско пристанище, а Азовско море - вътрешно руско море.Дупето ми пък е турско сметище.
44
1
 
1
 
! Отговори
Хирургическа останка преди 1 година
Хич да не видят море.
43
7
 
3
 
! Отговори
Плохая собака преди 1 година
Измислени държавици като Украйна са гнойни циреи върху глобуса. Циреят трябва да бъда счукан, премахнат, изличен, за да не загрозява.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците са много тъппи. Да пратят мирен договор с условията си на Путин и да преговарят и да твърдят, че Путин не иска преговори и саботира мирните преговори.
41
7
 
2
 
! Отговори
Славажна Русия преди 1 година
Мариупол е вече руско пристанище, а Азовско море - вътрешно руско море.
40
1
 
0
 
! Отговори
Пак по опората? преди 1 година
До Малко за политика-имитаторът: Такива като теб превръщат всеки дискусионен форум в порнография. Дотам ти е нивото. Смятай колко си зле, щом имитираш мизерни анонимници като мен в тоя западнал форум
39
3
 
3
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До Малко за политика --- Украинците поставят много точни искания и много точно отбраняват страната си, докато следващият месец ще започнат контранастъпленията, когато вси искандери, воеводи, балони, мини и джуджета ще бъдат издухани от пределите на страната, която беше вероломно нападната от *** нацисти. Може и някоя заблудена ракета да удари я Мацква, я Свети Ленинград, за да свети маслото на пияните бля-долики.
38
1
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 1 година
До Малко за политика-имитаторът: Такива като теб превръщат всеки дискусионен форум в порнография. Дотам ти е нивото.
37
2
 
2
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
До До 2015 Нема да се притеснявате за фамилното име Иванов-а-и, защото и на наш Гошо Иванов - космонавтина фамилията по рождение беше Какалов, но му турнаха нова, щото па руский "какал" означава нещо доста ароматно.
36
8
 
3
 
! Отговори
Илиян Пабирока преди 1 година
Слава России!
35
8
 
5
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Украинците поставят неизпълними искания за да преговарят. Как може да се иска Русия да се изтегли от Донбас и Луганск за да започнат преговори? Това е все едно в СанСтефано султанътда беше поискал руската армия да се изтегли зад Дунава за да подпишат примирие за прекратяване на войната. Ако преговарят сега, ще загубят само Донбас и Луганск (вече и без това загубени). След месец ще загубят Харков, а след месец-два може да загубят и Одеса, както аз загубих девствеността си отзад.
34
6
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Украинците поставят неизпълними искания за да преговарят. Как може да се иска Русия да се изтегли от Донбас и Луганск за да започнат преговори? Това е все едно в СанСтефано султанътда беше поискал руската армия да се изтегли зад Дунава за да подпишат примирие за прекратяване на войната. Ако преговарят сега, ще загубят само Донбас и Луганск (вече и без това загубени). След месец ще загубят Харков, а след месец-два може да загубят и Одеса.
33
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко им е боя.Да ги трепат и от името на избитите бесарабски българи.Украйна да няма най-добре.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 31:Защо?Заради киевския режим,а ако избягат ще се повтори 2015-та и не смеят.
31
7
 
3
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
Бай Путлеpa трябва да се изтегли изцяло от Украйна включително и от Крим и тогава ще има мир ако не ще яде кютеци. Хасане, не там, не тааааааааааааамммммм - ам - ам - ам...
30
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До 27. Не подкрепяме точно тях. Мисля, че бях ясен. А и ако си достатъчно умен и прозорлив, ще разбереш, че подкрепяме и себе си.
29
5
 
11
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
Бай Путлеpa трябва да се изтегли изцяло от Украйна включително и от Крим и тогава ще има мир ако не ще яде кютеци.