Взривиха колата на един от приближените до Владимир Путин

Вътре е била дъщеря му
Обновена: 21 авг 2022 14:55 | 21 авг 2022 08:57, Росен Стойчев
694
Взривиха колата на един от приближените до Владимир Путин
Снимка: БГНЕС/EPA

Автомобилът на един от приближените дейци до Владимир Путин се е взривил, съобщи ТАСС.

Става въпрос за Александър Дугин.

Още по темата
Известен е като един от идейните основатели на програмата за управление на Путин.

В колата се е намирала неговата дъщеря Даря Дугина. Тя е шофирала край село Болшие Вязьоми, когато колата се е взривила.

Самият Дугин няма роля в правителството. Отговарял е за медии, като се смята, че е много близък до Владимир Путин и е участвал активно в оформянето на някои негови решения.

Вероятно колата е трябвало да се взриви, докато той е бил в нея, но я е взела дъщеря му. Не е ясно кой стои зад станалото.

На място са пристигнали представители на руските агенции, които започват проучване.

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
558
7
 
1
 
! Отговори
ЗНАЕМЕ ДВЕ преди 1 година
Израел има задължителна казарма за ЖЕНИ и ШЕФКИ във МОСАД...........Женски терористични ислямско джихадистки сайтове и прочие на Ал Кайда и Ислямска държава също има...........Посланието е Запада,САЩ и сие да го таковат с уста и дирник на мюсюлманите да не им изпратят вече обучените във терористични кървища мюсюлмански жени джихадистки и Афганистан падна...............Идииотзападнячкте са до Идииотзападняците и същия СРАМ е от Русия до Западна Европа
557
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо чудно и КГБ да са я взривили. Хем гуруто *** ра6изма е жив, хем е назлобен, хем Кремъл може да обвинява когото си искат. Както и да го погледнем, от този атентат най-много печели кремлин.
556
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вижте не обръщаите внимание на д е би ли те тук и платените ленки които коментират биомусери са това смрад , както и да се аргументирате те са получили пари за своя аргумент
555
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименФантазиите ти не ни интересуват
554
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Долу терора, ще заиграе паламарката по дъртото ти русофилскоДупи пляк пляк пляк ей това ще е играта!
553
8
 
2
 
! Отговори
Долу терора преди 1 година
Някви мутри са взели пари за това аматьорско взривяване в стил мутро-мафиотска поръчка с часовник. Новите взривове са с дистанционно.Жалко за момичето каквото и да е.Не вярвам да е украинска поръчка по-скоро някой руски украинец е платил и решил самосиндикално.Но не е изключено и да е мероприятие като взривовете в блоковете едно време.Играта загрубя работата става малко талибанскистил.Бомби ,мръсни, бомби -терор да сядат да подписват,че ще заиграе атома или био-химията ...
552
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Муахаххахах пушила в колата муахахаххахаахах а някой на Кримския мост пуши ли муаххахахахахахах всичко наред ли е там на моста?!
551
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно е пушила в колата
550
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дугин е поръчан от Кремлин, а това е предупреждение към Пуzzин! Господаря в Кремлин вече не е Пуzzин и ще има още много подобни фоерверки муаахахахаххааххах!
549
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според данните Дугин в последния момент се качил в друга кола. Значи е бил наясно, че от Кремлин са го поръчали, но не е предпазил дъщеря си! Комунизъм дами и господа, комунистите се изродиха в най-обикновени мафиоти и убийци на най-близките си хора! Иначе щерката си е чист наркоман, то е видно с просто око!
548
7
 
21
 
! Отговори
Убивай,убивай,убивай преди 1 година
Така зовеше този изверг . Е, това го настигнат. А относно това кой го е направил и каква ще е реакцията на Путин..,,.рано или късно ,този психичното болен човек ще употреби ядрено оръжие. Тогава предлагам всички негови поддръжниците , копейковци и четирихилядници да се изпратят незабавно в мястото на поражението от ядрен взрив.
547
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Уби си детето --- и защо си мислиш, че на Велика Русия й трябва причина да смаже крайна?! тя вече е започнала процедурата!!!
546
1
 
4
 
! Отговори
Другини преди 1 година
Да не са без охрана? Пълни измишльотини...
545
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сега вече клоуна настъпа лъва по опашката..
544
15
 
7
 
! Отговори
Отпуснали са се преди 1 година
Руснаците. Западните урковци са подли душички, намерили са ги и в Москва. А урковец си е жив македонец, точно толкова е луд и мрази произхода си.
543
9
 
15
 
! Отговори
До дедектив преди 1 година
Абсолютно съм съгласен! Инсценировка отвсякъде! Не съм сигурен за причината и целите, но е наивно да мислим, че Дугин случайно не се е качил! Значи няма и да жертва дъщеря си!
542
12
 
6
 
! Отговори
Плъхове преди 1 година
В Киеве отрицают причастность к подрыву автомобиля с Дугиной.
541
13
 
5
 
! Отговори
Вътрешно преди 1 година
Друг път.
540
10
 
25
 
! Отговори
активно мероприятие преди 1 година
Фактът, че най-близките на тоя "философ" - Симонян и Соловьов по сигнал за секунди скочиха да обвиняват Украйна и Запада за атентата, трябва да ви говори много. Това си е вътрешно мероприятие, защото се разсъхна пропагандата. Въпросът е дали ще проработи изобщо - дали има достатъчно, които ще се вържат, че някой си няма друга работа, а ще се бъхти до Москва, за да гръмне един психясал дядка, че и да "обърка" колата с тази на дъщеря му.
539
17
 
5
 
! Отговори
До 571 преди 1 година
Бял ден да не видиш.