Русия: Нанасяме въздушни удари по Харковската област

Тя бе принудена да изостави редица ключови пунктове
12 сеп 2022 15:21, Йоана Цонева
181
Русия: Нанасяме въздушни удари по Харковската област
Снимка: БГНЕС

Министерството на отбраната на Русия заяви в понеделник, че руските сили нанасят въздушни удари по украинските сили в Харковска област, съобщи руската държавна информационна агенция "РИА Новости".

Още по темата
В неделя Министерството на отбраната публикува карта, на която се вижда, че неговите сили са изоставили почти цялата Харковска област, след като светкавична украинска контраофанзива миналата седмица принуди Русия да изостави редица ключови опорни пунктове в провинцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен до 80 преди 1 година
Какъв бой бе *** като сте една шепа май забравихте проучването направено от ЕС за България. Над 62% от Българите подкрепят Русия. Много скоро ще го усетите още тази зима. Имам познати мразещи Русия които ще гласуват за проруски партии заради робското ни управление наложено от сащ. Ще има много счупени джендърски глави подкрепащи сащ.
78
11
 
12
 
! Отговори
Оффффф! преди 1 година
До Анониман 86: Свободните хора по света искат руснаците да натрият носа на америка в Украйна.
77
9
 
7
 
! Отговори
Ох-ох-ох! :-) преди 1 година
"А лятото е само наужким, замирише ли на печени чушки". Руснаците докараха чушкопеците и почват да пукат нацисти.
76
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много интересно, как виждате бъдещето на Русия след това голямо оливане да атакува Украйна...? Не ви ли е ясно че всички миролюбиви хора по света ще я презират?
75
9
 
14
 
! Отговори
Вълкодавов преди 1 година
Вълканов, вместо да чакаш България да падне, предлагам да ти осигуря еднопосочен билет за московията, като ти чета писанията явно принадлежиш на миналия век, може да не дочакаш московлиите; възползвай се от предложението. А България, веднъж паднала 1944 под ботуша на простотията, посредствеността и диващината, още не може да се изправи. Но веднъж изправи ли се, бягай с всички сили! Тя не е твоята родина.
74
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бой по русняците! - каза Космонавт
73
8
 
11
 
! Отговори
Уфффф! преди 1 година
Контраофанзивните украински войници били 8 пъти повече в началото. Вече са 4 пъти повече и трендът се запазва. Това е агонална украинска възбуда преди разгрома. Мале, как ще ги боли!
72
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искам да питам американските РОБИ в България защо НАТО, сащ не се намесят в Украйна ? Нали са мега супер сила само хвърлят непотребни железа лаят и до там. Отговорете бе нещастници на този въпрос само минуси получавам но не и отговори. В Харковско направление навлезе нова 45 000 групировка. Скоро ще има пак бой до спукване. Паднат ли Донецк и Харков нататък е лесно защото там живеят само Укрофашисти и няма да има подбор къде ще падат бомбите и ракетите.
71
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шепа бандити от КГБ управляват Русия.
70
11
 
13
 
! Отговори
До 72 преди 1 година
А бой по руските роби и родоотстъпници като тебе, кога?
69
11
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До Вълканов....... А през тази война путлерас Украйна отстъпи до Киев а сега настъпва срещу рашистите, които панически бягат. И войната ще свърши там, където започна. В Крим, където ще се развяват единствено жълто-сини знамена!
68
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я като не ни посрещат с цветя да сринем всичко като в Алепо. А после кой ще смее да се вози в руско метро?
67
12
 
18
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 72 Да се измъквам? Наистина, вие русофилите сте психично болни. Достойни сте само за съжаление и изтриване от матрицата. Всичко свързано с Русия е грешен код и предстои препрограмиране и фикс. До 73 Кога си виждал война без ранени и убити? Поне украинците какват на войната - война! В Русия все още не знаят как да нарекат глупостите които извършиха Путин и шайката му от военнопрестъпници.
66
11
 
21
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Близо половината от населението на Харков, който сега руснаците обстрелват безразборно са етнически руснаци. Кметът на Харков Игор Александрович Терехов е етнически руснак и организира отбраната на града. Нито той, нито останалите етнически руснаци чакат Путин да ги освободи. Затова сега биват избиване от освободителите!
65
9
 
12
 
! Отговори
До 82 Вълканов преди 1 година
Газа не се произвежда в заводи. Какъв комуникационен спътник е извън строя? Спри малко руските канали, че си облечен жестоко.
64
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Реалността не е като онлайн войната,лошото е,че Укрите ще го изпитат за пореден път на собствен гръб.
63
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както и да се развият събитията - ще има атентати в Москва и Петербург през следващите 10-20 години. Спомнете си атентатите в Европа и САЩ... Това си беше отмъщение. И тук ще има, защото отмъщението е най-добрият начин за прошка...
62
24
 
12
 
! Отговори
Вълканов преди 1 година
Русия в момента воюва срещу ЕВропейското НАТО, включая ... ЩАТИТЕ. Щатите загубиха 18 завода за производство на газ, Европа да не чака газ от Щатите. Комуникационен спътник е извън строя. Войната е не само оръжия, но и икономическа, космическа. Така че не бързайте .
61
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лошо,жертвите при поредната украинска "контраофанзива" вземат застрашителни размери,след два три дни всичко ще е на кайма!
60
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
браво братушки с вас сме бой по фашистите и двоен бой по наемниците.За победу!