Боян Чуков: Няма пробив на украинската армия

Информацията за войната в Украйна не идвала от експерти
15 сеп 2022 16:08, Петя Славова
375
Боян Чуков: Няма пробив на украинската армия
Снимка: БГНЕС

Отстъпва ли руската страна, коментира пред БНР геополитическият анализатор Боян Чуков.

"По-голямата част от информацията за войната в Украйна не идва от експертна общност и не говоря само за руската експертна общност", обясни той.

"На Запад има много сериозни анализатори. Говоря за американци, британци, французи. Този, който следи внимателно това, което те говорят, отдавна е прочел, че американският експерт Лари Джоунс заяви, че руското отстъпление е планирано преди украинската атака. Александър Меркурис, който също е един много известен анализатор, преди един месец обяви, че руснаците се изтеглят".

Още по темата

Имаше и съобщения, че 10-годишни деца, нареждащи се за хуманитарна помощ разказват на опашката как се очаква атака на украинската армия.

Според геополитическият анализатор, няма пробив на украинската армия.

"Всичко това е очаквано, защото украинският пробив е стигнал дотам, докъдето руснаците предварително са се оттеглили, тоест няма някакви страхотни и сериозни боеве", добави той.

Чуков обясни, че Вашингтон пост публикувал анализ, в който военен анализатор съобщил колко тежки са загубите на Русия, нещо много сериозно, но други журналисти от същото издание правят отделно разследване и всъщност руските загуби се оказват много по-малко.

"Голямото фиаско са претърпели украинските войски, а не руснаците", смята Чуков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Товариш Чуков е пълен дурак!Какво ли ще прави толкова много рубли?Сигорни ще си ги менкат с Кеворкян и Дачков.
189
19
 
34
 
! Отговори
До 231 преди 1 година
Русия няма с какво да удари, не го ли разбра. Хвърлиха всичко модерно първият месец и сега водят война с произведена от Хрушчов техника.Ако имаха оръжие нямаше да отстъпват, а да ударят настъпващите украинци и да ги попилеят.
188
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бяхте цитирали въпросният анализатор, а не преразказ в трето лице.Някой някъде прочел мнение на някого си и ни го преразказва. ПП: Планувано отстъпване с изоставане на оръжието.
187
29
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия още не е свалила кадифените ръкавици, с които пипа в тази война. Все още няма удари по сериозни инфраструктурни обекти, няма употреба на неконвенционални неядрени оръжия. Руснаците имат вакуумни бомби с разрушителна сила близка до тази на малка атомна бомба. Те все още не са използвани дори и срещу армията на Украйна. Солнцепека и като детска прашка в сравнение с тях. Това може да се промени и тогава никаква пропаганда няма да помогне.
186
11
 
24
 
! Отговори
123 преди 1 година
До Христо Колко умствено ограничен трявва да си за да вярваш, че Украйна ще пане за 3 дни?! Колко за дните вече?
185
11
 
16
 
! Отговори
Победа за Украйна преди 1 година
Украинските войски за много повече като численост,но са по зле въоръжени!А *** е за психиатър,как може някой на човек с толкова *** селско излъчване да му вярва!Чуков-преду анексирането на Крим нямаше натовски кораби в Черно Море,какво стана с Северна Осетия и там ли Зеленски е виновен????Путин не е Русия!Русия е водката,леките жени,пелмени ,казачок,пияници,несметно богати 200милиардери и тънещи в мистерия в Тайгата селяци!Окопатори и бивши империи Турция,Русия,Великобритания вън !
184
41
 
36
 
! Отговори
Татьяна преди 1 година
Абсолютно е прав!Всичко върви по план.Не вярвайте на укр.пропаганда!Не ли виждате какво представлява откачен Зеленски, наркоман и подмазвач. Той говори много глупости и лъжи. Така му е наредено от Големия Брат.Победа за Русия!
183
20
 
33
 
! Отговори
Край преди 1 година
Кой крив кой прав - ще бройм наесен. Ама коя есен. До тук резултата е че градовете в който живеят руснаци в Украйна са сринати. Путин след 20 г власт май не е мн адекватен.
182
21
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя само лъжи ръси по телевизии и радия, чудя се кой лобира да го канят тоя *** да коментира. Анализатор друг път, просто разказвач на приказки.
181
38
 
53
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Колко умствено ограничен трябва да бъдеш,за да се надяваш че Украйна ще спечели войната.Трябва да си кон с капаци и с мозък промит от купената ни медия заливаща ни с платени глупости .Пак сме на грешната страна.
180
33
 
25
 
! Отговори
От Изюм : преди 1 година
Този няма ум...само разтяга локум....Ще го пратим в Каракум....бум,бум....
179
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чуков.... ако реша да съм "аналист", като него , бих сменил името
178
24
 
27
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Тоя чук тоя руски агент и пропангарор защо още го канят телевизиите да говори глупости голям анализатор и разбирач се прави а нищо не вижда и не знаетрянва да бъде изпратен в Кремъл както и всички русофили в България там да стават рускофашистки граждани,и всички партии и партийни с русофилски възгледи, и ще ги изброя поименно.бсп,атака,възраждане,бг.възход,ДПС в Турция,начело с цялото президенство и служебно правителство,просто са вредни не го ли разбрахте
177
27
 
40
 
! Отговори
Точно така преди 1 година
Руската армия победоносно отстъпва, а украинската армия панически настъпва....евала чуков..
176
20
 
29
 
! Отговори
Пропов преди 1 година
Хахаха кого да освобождава бе "Бунтатата"? Мирни хора от техния нормален начин на живот ли? Или майки от синовете им да освобождава? Ти много самогон си изпил и нещо май си шмръкнал, и редовно си шмъркаш. Или трудно детство си имал, та сега си объркан. Няма оправдание тази съветска агресия. НЯМА! Ти оправдание имаш да си объркан, причините не ни интересуват особено.
175
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоя бунтата ша му бутна един палец отдолу нагоре ( плюс да кажа ) дан са гътни от яд!
174
6
 
18
 
! Отговори
Орт преди 1 година
Агент ***,уходи на подвали,там тебе надо жить
173
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно е няма пробив, досущ като по времето на ВСВ, когато немците твърдяха, че се прегрупират и скъсяват фронта.
172
24
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И така да обобщим! Чукоф се е преименувал о Чукчев и е родом от Чукотка, ама крие! Русофил на който не му харесва резултата и се самоуспокоява като фантазира на глас! ЧУУУУУКОООООФ!
171
20
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чекай бе Чуков ти, не казали в началото на март, че до април, Украйна ще бъде превзета? Ако си забравил порови в интернет и си го припомни. Как сега да ти вярваме, а? А, те имахме за голем разбирач!