Лавров: Киев дължи безнаказаността си на Германия, Франция и САЩ

Украйна нарушавала Минското споразумение с тяхна помощ
22 сеп 2022 19:41, Александър Попов
89
Лавров: Киев дължи безнаказаността си на Германия, Франция и САЩ
Снимка: БГНЕС

Киевският режим дължи безнаказаността си на Германия, Франция и САЩ, заяви руският външен министър Сергей Лавров.

"Киевският режим дължи безнаказаността си, разбира се, на западните си покровители - на първо място Германия, Франция и, разбира се, САЩ. Вместо да подтикнат киевското ръководство да изпълни Минските споразумения, Берлин, Париж и Вашингтон цинично си затварят очите пред откритите заплахи на Киев да реши проблема в Донбас със сила, т.нар. план Б", каза той, говорейки на заседание на Съвета за сигурност на ООН, посветено на Украйна.

„Русия няма да допусне Украйна да се превърне в плацдарм за заплахи за руската сигурност“, добави Лавров.

"Съединените щати и техните съюзници със съдействието на международните организации за защита на правата на човека прикриват престъпленията на киевския режим", заяви Лавров, след като Съветът за сигурност изслуша разкази за злоупотреби от страна на руските сили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
4
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
На някои западняшки корифеи много, ама много им се ще Голямата Суверенна Държава Русия, с нейното милионно поселение от добри хора да бъде унищожено. Не само Сергей Лавров им казва истината на тия в очите. Хората по Света вече са максимално информирани за всичко и никои, с каквито и да са техни машинации и пропаганда не са в състояние да ги заблуди. Всуе се морите!
69
7
 
3
 
! Отговори
Смирения преди 1 година
До психично болният 74, крайните ти фантазии само влошават състоянието ти.
68
10
 
11
 
! Отговори
Напътствие преди 1 година
До празноглавеца под номер 73 Какво знаеш, ти "изпражнение краварско" за А.Дугин че си седнал да дрънкаш за него !?Защото тоягата на голямата политика до пролетта "ще се обърне" и България отново ще мине в лоното на Великая Русь И ако успеят да ви докопат "рашките", тъй като "има хора" които ще им докладват координатите ви у нас, с конски вагони ще заминете много бързо към някоя от техните "поправителни колонии" на "-30 градусови температури" в Далечния Изток . . . от където няма мърданe
67
14
 
5
 
! Отговори
Дядя Путин преди 1 година
Конят, си каза тежката дума:Украйна нападна Рушлямистан на собствена територия, те не искаха да водят война, но от добра воля влязоха в Украйна, те и Крим не искаха, ама понеже, никой друг не го ползва, решиха да си го вземат. Те и война не искаха, но направиха война за да няма война. Е, тези по друго незнам, ама по простотия няма кой да ги задмине. Е, наистина Франция и Германия са виновни, че до сега не ви..аха мамата, ами още ви търпят...
66
0
 
9
 
! Отговори
Герги преди 1 година
До Пълни глупости! САЩ не бяха ли ядрена държава по време на карибската криза ?
65
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинския посланик Мелник в Германия в интервю за германски медиш през Април 2021: Приемете ни веднаага в НАТО, или ще се въоражим ..и с ядрени оръжия!
64
23
 
15
 
! Отговори
Някой преди 1 година
ТАпите *** тъй и не могат да проумеят с излъсканите им мозъци, че Украинците воюват, защото не искат да имат нищо общо с Психарят от Кремъл!
63
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ ще воюват с Русия до последния украинец.
62
25
 
13
 
! Отговори
msm преди 1 година
Циничен, шизофреничен лъжец и патологичен фашист, това си ти ССерго и полярното изчадие Путин!
61
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има право, ако не бяха те войната отдавна да е приключила!
60
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сергоо, бацее, от толкова лъжи ще развиеш рак бре... Проверявал ли си се скоро?
59
35
 
20
 
! Отговори
Пълни глупости! преди 1 година
Русия е ядрена държава, и да говори че някой застрашавал нейната сигурност, е само за промитите мозъци на крепостните! Ако има някой, който да е нарушавал Минските споразумения, това е точно Русия, която през цялото време нахлуваше с войска в Луганск и Донецк! Естествено, че за психароте от Кремъл , все някой друг ще е виновен, за техните безчинства!
58
9
 
13
 
! Отговори
Хектор преди 1 година
Време е всички войни да минат САМО и вечно на англосаксонско-католическа,протестантска,лютиерска, англиканска територий от сега нататък, после може на мюсиулманска и будиска...........Запада е време отново да премине под колелото на историята понеже то се върти, а ние отново отгоре понеже то се ВЪРТИ.....
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СтаматЕдва ли нашите гллупааци ще разберат Колко си прав
56
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарю...мобилизирай любовницата, децата, родата на фронта...щот ти не можеш. Дай пример!
55
11
 
21
 
! Отговори
Кратунчо преди 1 година
Чудо!!! Кон говори, че и лъже!
54
4
 
29
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Лавров, батка, аз ли да ти кажа, къде е Вашингтон? Ударете го със Сармат ли е, Сатана ли е, Топол ли е и приключете. Нали САЩ са страна в конфликта, а ние знаем, че санкциите ви правят само по-силни, така че, вие вече трябва бая да сте заякнали. Какво им цепите басма на тия либерални ***. Тука вашите хора, вече ще получат псичхни травми от шпагатите дето тярбва да правят, за да изкарват, че вие печелите... То, заплата, заплата, ама всичко си има граници...
53
7
 
5
 
! Отговори
До 52 преди 1 година
Напускането от Афганистан беше решено преди години. Датата беше ясна. За какво бягство говориш?
52
16
 
0
 
! Отговори
Германистан Убералес преди 1 година
Ама как лъже тоя!... Безгранично, нагло, и беЗ връзка с реалния свят. Даже не се опитва поне малко да изглеждат достоверно лъжите. Няма нужда. Така или иначе няма значение дали някой ще повярва. А у нас Бойко Борисов се опитва да му подражава.
51
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 44 - Не знам , аз последно ги видях да БЯГАТ от Талибаните пък ..?!