Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
10
 
22
 
! Отговори
### преди 1 година
"Западът е готов да нанесе удар на всяка страна" каза жужето император и заповяда да започнат да избиват мирни жени и деца в съседна "братска страна"!
275
20
 
14
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
Значи - много е прав! Онези които се бъркат в работите на другите са отвъд океана и въобще не им дреме за никой! Дано Мексико им създаде проблем както и майката природа тази есен с ураганите!!!!
274
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Туй са от новозаформени комунисти и гледат да унищожат националното и народното движение в дадена страна,че само той/те да е/са и да не му се появява никое от тях,че да не му се пречкат на цялото родословие от нови аристократи заформени от тях подобно изказващи се тъй пред техни слушкачи,но уж непонасящи се пред другите от многолюдието,замаскирани с погаждащи си различни номера от кризи най-различни за сметка на народите и нации заплащащи ги в които са се настанили,затова тъй са оплели нещата.
273
11
 
27
 
! Отговори
Петко преди 1 година
Отиваш си жалко изчадие,дано не направиш нещо ужасно за света.
272
14
 
29
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Отиваш си, клоун :) Тик, так, тик, так...
271
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ... 290. Тия брътвежи за руската армия са резултат на западната пропаганда. Фактически войските на НАТО са абсолютно небоеспособни за разлика от руснаците. Ако се стигне до един по широк конфликт западняците направо ще клекнат.
270
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ...290. Дрънкай си ти . Сега ще видиш какво могат руснаците като тръгнат в атака. Ама вие това не сте го учили след 2000 год в училище. И представа си нямате от военна подготовка. Само дрънкате а не знаете от коя страна да хванете автомата.
269
15
 
6
 
! Отговори
Другарят Путин преди 1 година
В момента върви процес на разрушаване на еднополовия ред!
268
11
 
11
 
! Отговори
999 преди 1 година
АКО ПУТИН НЕ РАЗРУШИ САТЕЛИТИТЕ НА МЪСК - РАБОТАТА МУ Е СПУКАНА!
267
12
 
15
 
! Отговори
... преди 1 година
едно се видя таз война! и то е,че руската армия е армия само на книга! Видя се, че и уружията на русия по никакъв начин не могат да се мерят с тези на НАТО! Но това което ще остане след тази война е това, ѝе ше наричат русия рашистан и путин ще е новия хитлер! и това ще продължи десетки ако не и стотици години! та това е!
266
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това все пак е израз за медиите. Ако разузнавателните служби му вярват на приказките язък за заплатите които получават. Те си имат информация, ама не им стиска публично да я представят. Общо взето безсмислен разговор. Демек "парлама"
265
7
 
31
 
! Отговори
До реалистичния 278 преди 1 година
Ех, Смехурко! Пише се сигУрност, а не сигОрност! Но си вещ в анализите! Путипут не е главния казваш докъде да стига НАТО или неговия Мордор! Да ти напомня: сащ си бранят интересите, както го прави и путипут! Разликата е във философията! С моите 54 години знам какво е върл социализъм, видях капитализъм, по точно пазарна икономика! И гласувам за последното! Защото няма нищо по ценно от свободата! България не затваря граници защото хората бягат! След 89а не се е случвало!!!
264
12
 
22
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
Тоя недъгъв дребосък разби и последната печеливша индустрия на русия която не се добива,военната.Нема такива некъдърници и лицемери като алколизираните руснаци.
263
8
 
32
 
! Отговори
Minavasht преди 1 година
Диктатура има в Русия и Северна Корея. А ние тези за "прогнилия капитализъм" и "империалистическия запад" сме ги слушали достатъчно през соца и сега не минават, щото имахме светъл социализъм ама нямаше откъде един касетофон да си купиш. Русия се компрометира зловещо.
262
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незнам дали баба Ванга е познавала и на колко процента е било истина,ама това което Путин е казал все се е случило..
261
9
 
5
 
! Отговори
Сь преди 1 година
Путин дали е прав......или пък не...?
260
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие всички сте едно, не ми приказвай за запад и изток.
259
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на путин и ядреното му като армията бо,,*** .. не ми пука от тях смешни са
258
6
 
24
 
! Отговори
кратко и ясно преди 1 година
от русия се страхуват само руснаците 4акащи повиквателна )))) и костя копейкин но на него му плащат да се страхува
257
4
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Пазете си здравето и нервите, правете си бункери за около 10 години поне, ако имате къде. Бягайте от злото и вършете добро.