От Москва: Западът иска да заличи Русия от картата на света

„Противниците да не допускат и мислено дори, че могат да воюват с нас“
10 яну 2023 13:32, Елка Василева
169
От Москва: Западът иска да заличи Русия от картата на света
Снимка: архив, БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия на части и би желал да я изличи от политическата карта на света. Това заявява в интервю за руския в. "Аргументи и факти" Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Още по темата
"За нас с оглед появата на нови военни заплахи е важно да имаме такива въоръжени сили и специални служби, че противниците на Русия да не допускат и мислено дори, че могат да воюват с нас", изтъква руският държавник.

Събитията в Украйна не са сблъсък между Москва и Киев – това е военно противопоставяне на НАТО, най-вече на САЩ и Великобритания, с Русия, заявява Патрушев.

Западните политици не са самостоятелни, зад тях стоят фондациите и едрият бизнес – именно в техните ръце е концентрирана реалната власт. В миналото Западът е постигнал процъфтяване и световно господство чрез заграбване на колонии. Точно така се държат днес и транснационалните компании, които предпочитат да трупат все повече капитали, изпомпвайки ресурси от други страни, казва секретарят на руския Съвет за сигурност.
(БТА, Андрей Шарков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я да видя сега. Без да Ви обиждам, туй украинските пропагандатори сте малко невежи. Казвам малко, за да не Ви развалям настроението.
85
3
 
2
 
! Отговори
toti преди 1 година
Време е Руснаците да се съберат там където са сърцата им,при демократичните общества,а а не каде са поробителите им !!!
84
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Поп Влизал ли си в църква и да чуеш проповед на свещенник? Буквално "Да живее, Църквата, Да живеят свещенниците, Да живеят миряните, да живеят вярващите, да живеят всички Българи..." Освен това по света има поне 10 основни религии. Как да разберем коя е вярната... Усещаш се че или всички нарочно са избрали каквото им харесва или всички грешат. Аз Лично вярвам че има НЕЩО - наречи го Господ, наречи го Извънземни, нарчи го СЪДБА но определено не е това което Църквите ни представят.
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей сладури, оня ден имаше 400 мнения. Много се смях. Днеска само 100.Да не е свършила войнара, пък аз да не знам
82
8
 
9
 
! Отговори
гостенка преди 1 година
Никой не иска да ви заличава, това са си ваши извращения! Искаме да си стоите там където сте си, да излезете от Украйна и да настъпи МИР. Това иска Светът!
81
1
 
6
 
! Отговори
до БОБИ 98 преди 1 година
ти 2014 проспа ли я? просто без атаки си поставиха зелените войничета и анексираха Крим. Това си е за санкции от преди 24.02
80
8
 
5
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До ЬЬЬ "Никой не иска да унищожи Русия" Защо тогава и преди 24.02 налагаха санкции за каквото се сетиш? Защо в ОФИЦИАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ БЕШЕ ЗАПИСАНО ЧЕ СА ВРАГ и бяха заделяни милиони в бюджетите за борба с Русия. А сега се раздухва по всички възможни начини анти руска ХИСТЕРИЯ. Нещо думите се различават тотално от действията.
79
0
 
2
 
! Отговори
Поп преди 1 година
Най-мразя псевдо вярващи да ми говорят за православие. Като този от коментар 90. Поне един ден постиш ли (Бъдни вечер не се брои). Повечето такива като теб, които познавам и една молитва не знаят, в църква питат -иконите на кой светец са.
78
5
 
9
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
ХА-ха-ха!Кремъл промива мозъците на руснаците!Никой не иска да унищожи русия, войната се води в Украйна,а русия просто може да се самоунищожи и това ще е най-"великата заслуга" на президента путин,но очичките ми на хитър плъх не могат а и не искат да видят това.
77
5
 
9
 
! Отговори
ТестКит до 90 преди 1 година
Какви православия те гонят. Повече от половин Русия са с имена Алан Кацаиев, Исмалбек, Кадиров, Джамал Отерсултанов, Зелимкан Хюсеинов ........ другата част са Владимир и Оля (нищо православно)
76
2
 
6
 
! Отговори
Хе Хеее преди 1 година
той Запада ако иска щеше да я заличи Раша за няколко часа... Но и Украйна се справя доста добре със заличаването на руzzките фаш...исти.
75
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Битката е или - или. На нито един от двата лагера няма да е лесно, но си заслужава светът да се бие срещу такова общество. Какъв е смисълът да съществува този свят ако злото надделее.
74
4
 
10
 
! Отговори
руски паразити преди 1 година
друго си беше по времето на СССР - половин Европа хранеше руснаците заедно с китайците и половин Азия.. Сега като са сами умиргат от глад..ха.ха
73
2
 
6
 
! Отговори
до 86 преди 1 година
Да бабичките и фермерите са тези имагинерни западни чудовища дето Путин бълнува. Силен народ, които иска да бъде свободен, но Путин не може да си признае с кого се бие и пак изпада в демонизация на цяла географска посока- ЗАПАД.
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът иска и затова русия влезе в чужда държава, смях
71
3
 
10
 
! Отговори
Слава преди 1 година
Бабички свалят руски дронове с буркани , а фермери атакуват и взимат танкове с трактори и комбайни. Единствените победи на червената армия са избиването на цивилно население. Страх ги е от бабичката с буркана в ръка. Смешници
70
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната укрите я предизвикаха.8 години нарочно са нарушавали Минските споразумения.Питайте Меркел.
69
5
 
15
 
! Отговори
РУZZKИ РЕЗИЛ преди 1 година
Сами се унищожават руzzнаците... От алчност за имеприализъм. Нападнаха Украйна и сега си получават заслуженото. Украинската армия ги направи за смях. Скоро всички окупирани територии пак ще са свободни а Раша ще се разпадне както стана през 1991.
68
3
 
11
 
! Отговори
ленин преди 1 година
този чичко е голям мислител , прозрял е заверата на света срещу него и джуджето и още 20-30 стари кгб кратуни.Но защо не споменава неговите колонии ( бивши репиблики ) и техните разграбени ресурси и фирми като газпорм и лукоил които трупат капитали както той се изразява.Зашадните държави чиче са богати и хората има живот и нормална среда да учат и работят а при вас 50 души сте богати а осъанлите в калта и си дават живота за копейки
67
1
 
10
 
! Отговори
тодор живков преди 1 година
Не може да държиш пазарите на петрол и газ в най развитата част на света и да тръгнеш да правиш война, аз не го разбирам , ако някой компетентен *** може да ме осветли ,да заповяда .