От Москва: Западът иска да заличи Русия от картата на света

„Противниците да не допускат и мислено дори, че могат да воюват с нас“
10 яну 2023 13:32, Елка Василева
169
От Москва: Западът иска да заличи Русия от картата на света
Снимка: архив, БГНЕС

Западът се опитва да разкъса Русия на части и би желал да я изличи от политическата карта на света. Това заявява в интервю за руския в. "Аргументи и факти" Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Още по темата
"За нас с оглед появата на нови военни заплахи е важно да имаме такива въоръжени сили и специални служби, че противниците на Русия да не допускат и мислено дори, че могат да воюват с нас", изтъква руският държавник.

Събитията в Украйна не са сблъсък между Москва и Киев – това е военно противопоставяне на НАТО, най-вече на САЩ и Великобритания, с Русия, заявява Патрушев.

Западните политици не са самостоятелни, зад тях стоят фондациите и едрият бизнес – именно в техните ръце е концентрирана реалната власт. В миналото Западът е постигнал процъфтяване и световно господство чрез заграбване на колонии. Точно така се държат днес и транснационалните компании, които предпочитат да трупат все повече капитали, изпомпвайки ресурси от други страни, казва секретарят на руския Съвет за сигурност.
(БТА, Андрей Шарков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Писането на пълни глуупостти по повод Русия не е в полза на вземането на правилни решения. Да си зариваш главата в пясъка като щраус . Срамно е, че българи пишат такива нелепици, за да си вдигат атлантическото самочувствие. Опасно сляп народ.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво по-нормално от това!?!Тоя Патрушев е куку мицин, какъвто и изглежда. На кого му е нужна такава Фашиска Просия? Тая Просия ми прилича досущ като Динко от Ямбол - уродливо и нагло джу дже, което като е в сила, се нафърля, а като му сплескат мицуната, почва да мяуче...
64
2
 
9
 
! Отговори
Не е Запада! преди 1 година
С тази БЕЗУМНА политика Вие сами ще се заличите!
63
1
 
12
 
! Отговори
загрижен преди 1 година
СРАМ - как да си признаеш, че малка Украйна мачка "вторая могучая армия в ... Украине" ХАХАХА! Да са живи и здрави - тепърва има да работят за без пари - ще дойде време да си платят и репарациите, и да им забранят да имат армия над 50 000 души, и да имат достъп до световни организации, и достъп до финансов ресурс и т.н.
62
2
 
15
 
! Отговори
русНАЦИ преди 1 година
Представете си Турция да ни нападне с предлог, че турското население в България е тероризирано и идват да си освободят Кърджали. Русоробите, ще кажат: ИМАТ ПРАВО и няма да се бият за териториите на собствената си държава. Защото за П*тки
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия Запада няма как да я изтрие.Нея ще е изтрие Китай.Той работи с няколко века напред.Ако се погледне накъде отиват кандидатите за по-добър живот става ясно колко привлекателна е Русия за живот,развитие ,култура.От едва 120-130 милионното население малко повече от половината са европеидна раса.Тоест тази която движи Русия напред,Останалата част са Азия,кавказ,ескимоси и бог знае какви.Бялото население на Полша и Украйна е колкото истинските руснаци.И ще се засилва.А емиграция на руснаци раст
60
2
 
17
 
! Отговори
ТестКит преди 1 година
Колкото и Кремъл не иска да признае, че се бие с украинци, си е самата истина, НАТО седи и яде пуканки и наблюдава една малка армия, която се бори със зъби и нокти за родината си. Защото няма нищо по-силно от волята на един народ да живее свободно в собствената си държава. Бабички в Украйна свалят дронове с буркани, а земеделци превземат танкове с комбайни. Силата е на лице от този народ и врага е ясен. Срам ме е от хората, които подкрепят нападения срещу суверенна държава.
59
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия ще трябва да отстъпи ресурсите и територията на богатите държави. Рано или късно ще се примирят с този факт. Не може вечно някакви диваци да спират прогреса и да заплашват нормалните народи.
58
4
 
18
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
айде сега.. оправдания че украинските герой тупат могучая руска армия и стана за резиль..ха.ха.ха на руснака все някой му е виновен че са нация от некадърници.ха.ха
57
3
 
1
 
! Отговори
Бизнес преди 1 година
Тези се бият пред нас и избиват. А децата им на всичките учат в едно и също училище. После стават приятели, пътуват заедно, правят бизнеса заедно, докато дребните се псуват, кълнът и гърчат вярвайки в химерата наречена свобода и демокрация.
56
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече в САЩ се изказват мнения че трябва да се " помогне" на Русия да приключи агонията, става въпрос кой да ритне бурето, стига мъки .
55
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия много отдавана е изтрита от световната карта. Още от както комунистите взеха властта Русия реално беше унищожена. Сега вече 1 век си правят експерименти с това което е останало. След разпадането на СССР падението беше пълно и Русия пропадна до ниво на изостанала мафиотска държава от третия свят. Сега ако без армията Русия е едно нищо. Една сбирщина от пияници и наркомани насред сибирската кал. Нито икономика, нито технологии, нито стандарт. Сега вече уважение няма.
54
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"И едно време са се водили боеве за "кота" еди коя си" - Едно време войните са се печелили от броя на танковете, преди това от броя на конницата, още преди това от броя на мечовете. В съвременната война остарели стратегии нямат място и това се видя много добре с настъплението на руснаците как нищо не можаха да постигнат, докато не включиха съверемнните ирански дронове.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До sdr -- Трябва да бъде унищожена тази *** със зомбиран народ!!! --- Да се започне с тия от турското клекало, не всички само със психодесните.
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 54- За какво са им Соледар и Бахмут? - Едва ли само за това. Военните разглеждат ситуацията по-различно. Според едни анализи, които четох, там са последни възвишения, а след това на запад е равнина. Падне ли Бахмут, след това се открива равна територия, на която не можеш да се закрепиш и да защитават. И едно време са се водили боеве за "кота" еди коя си, защото височината държи всичко под контрол. Нямам представа дали наистина е така.
51
8
 
19
 
! Отговори
sdr преди 1 година
Руските питекантропи сами се затриват, пос.ран и гаден народ с ненормални путлерасти на власт НЕ може да доведе до нищо добро-нито за тях, нито за света!!! Трябва да бъде унищожена тази *** със зомбиран народ!!!
50
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се съди по коментарите грантовете са яки Запада добре плаща на сорросоидите.
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След войната няма да има РФ а Федерална република Русия както обединена Германия.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен. В Бг се правят подобни неща и дори по лоши по неписани правила. В Бг ако нямаш връзки не можеш изобщо да живееш освен ако нямаш адски голям късмет.
47
9
 
21
 
! Отговори
Е преди 1 година
Голяма наглост, просто нямам думи ! А тоя пък като го гледам, и той е потомък на порусчени българи !