Москва изпрати Су-27 срещу германски самолет

Руското МО нямало да толерира нарушения на своите граници
Обновена: 16 яну 2023 19:47 | 16 яну 2023 19:45, Йоана Цонева
51
Москва изпрати Су-27 срещу германски самолет
Снимка: БГНЕС

Руският национален център за управление на отбраната, който е част от Министерството на отбраната на Русия, коментира пред журналисти в понеделник, че е разположил Су-27, за да ескортира R-3C Orion на германските ВМС, патрулен самолет, над Балтийско море, след като го засича близо до руската граница.

Още по темата
"За идентифициране на въздушна цел и предотвратяване на нарушаване на държавната граница на Руската федерация, изтребител Су-27 от силите за противовъздушна отбрана на Балтийско море беше вдигнат от въздушния флот", казаха от министерството, като добавиха, че е извършено в съответствие с международните правила "за използване на въздушното пространство над неутрални води".

Министерството добави, че след като германският самолет се е отклонил от руската граница, изтребителят Су-27 се е "върнал на родното летище". Официалният орган подчерта, че няма да толерира никакви нарушения на своите граници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
17
 
14
 
! Отговори
До Не ги е срам преди 1 година
По добре с потури от колкото с у-шанки и ва-тенки.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен-2. Къф щатски "фантом" та бие по кухарника бе ?
13
15
 
18
 
! Отговори
Дофторът преди 1 година
До Ха ха - Защо да искат памперси. Рашковцете им трябват для солдатите, за да си запушват раните. Даже женските тампони за месечни цикли улезнаха у употреба. Путин да направи бартер със САЩ за още тампони, че отиват на привършване. За отриване на задните си части боршовите ди*рн*ици да си купят вестник "Правда".
12
18
 
26
 
! Отговори
след 2 месеца преди 1 година
Че това е чутовен успех на руската летателно-диспечерска техника. Смях и резил.
11
10
 
13
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
след 2 месеца "разузнавателен ан 2 на вкс успешно прехвана натовски ф35" ...
10
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бил се объркал. Къде Германия, къде Русия. Ох Мале, идва голем проблем за Русия. Добре, че нямам апартамент в Москва. Някой ще натисне копчето.
9
31
 
27
 
! Отговори
Не ги е срам преди 1 година
За тия *** дето хулят Русия ако не е била Русия сега щяха да ходят с потури още,и още искам да кажа че по морето се очлакват от украинци а не от руснаци аман от анализатори които са ходили най далеч до кръчмата
8
1
 
19
 
! Отговори
Протестант преди 1 година
В началото не ти повярвах, но проверих и на 28 май 1987 година това наистина се е случило. Извинявай за минуса, който ти сложих.
7
21
 
31
 
! Отговори
Матиас Руст преди 1 година
беше името на тийнейджъра, който направи за смях съвеЦката шибанялска отбрана и то баш когато СеСеСеРетата беха най-силни фъф овенната област. Фпрочем са били същите ***, както Матиас доказа.
6
25
 
40
 
! Отговори
Гаварить Мацква преди 1 година
"Фашистки" самальот кацна баш връз "Красний плашчадь" прелитайки стотици километри, над територията на Блатняя, но чугунолеярите не успяха да го прехванат. Самолетът кацна необезпокоявано.
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
приземиха го като наказан
4
31
 
38
 
! Отговори
Анонимен-2 преди 1 година
И какво толкова е станало? "Фашисткият" самолет НЕ е навлязъл в територията на любиимата ви Матушка. Какво толкова подскачате? Е, в Турция един такъв улезна у територията й и немедлено беше прехванат от щатски "Фантом", който му изпрати "Спароу" ракетка и го по-здрави за последно.
3
36
 
34
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Швабите да поискат памперси от краварите. Те са се запасили.
2
14
 
26
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Е ква новина е това? Щеше да бъде, ако го бяха свалили.
1
28
 
24
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Няма страшно,шермнците нямат да полпалят 3 СВ ..от поляците ще започне3СВ както и 2СВ...те 18 март викат 250 000 резервисти в запас 33 дни за подготовка ....вече 70 000 избягаха от Полша ..