Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна

Специалната военна операция ще продължи, заяви Песков
16 яну 2023 13:42, Нели Христова
183
Кремъл се закани: Британските танкове ще горят в Украйна
Снимка: БГНЕС

Британските танкове, които са обещани на Украйна, ще "горят" на бойното поле, заяви Кремъл.

"Специалната военна операция ще продължи. Тези танкове горят и ще горят", заяви пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от АФП.

Още по темата
Той добави, че плановете на някои западни държави - като Великобритания и Полша - да изпратят танкове в Украйна "няма да променят ситуацията на терен. Това само ще удължи тази история."

БГНЕС припомня, че миналата седмица британският министър-председател Риши Сунак обеща да предостави на Киев британски танкове "Чаленджър" 2.

По-рано този месец Франция също обеща да изпрати танкове AMX-10 RC на Украйна. Варшава сигнализира, че е готова да изпрати танкове "Леопард" 2 на своята съседка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
4
 
5
 
! Отговори
Това си заслужават преди 1 година
Хора където не им е работа да се мешат.Яжте им санкциите и помощите за Украйна на европедалите.Този евроатлантически съюз има за цел да затрие Европа!Да не говорим за наща малка България с богата природа и залежи от злато,подарено на Канада!
142
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава в която всичките пари от износ на нефт,газ,метали и всякакви други суровини отиват за купуване на замъци в чужбина,яхти,палати за всички роднини до 9 коляно е обречена.Русия ще загуби тази война.Защото войниците и нямат никакъв мотив да воюват,пият много и воюват с оръжия отпреди 50 - 70 години.Довчера руснакът използвал в колата си навигация сега трябва да гледа хартиени карти!Танкът с който трябва воюва е по стар от баща му.Камионът също.Илон Мъск знае всеки руски войник къде е !
141
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сега, каквото дадоха се превърна на скрап - то не бяха холандски бтр-и, ръждясали консерви от студената война, картонени британски и американски джипове, невероятните френски оръдия, прословутите турски дронове Давайте в същия дух!
140
0
 
5
 
! Отговори
До Центурион преди 1 година
Направи малко усилие, това не е като да пишеш глупости по форумите. Последната война в която е имало сблъсък на британци и руснаци е Кримската 1854-1856, та я ме просвети какви танкове са ползвали тогава?
139
14
 
8
 
! Отговори
Абе "Умници&quo преди 1 година
Ясно е,че негорими танкове няма.НО,има едно голямо НО.Те може да горят,но може и да не горят,а вече на цял свят е ясно,че Русия ще ИЗГОРИ в тази война!.Ще изгори защото няма справедлива кауза,защото света е настръхнал от бомбардировките на мирно население,от вида на разрушените жилищни домове,инфраструктура,болници,училища.Това е война за ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР и това ясно се разбира и от много обикновени руснаци избрали да напуснат страната си пред перспективата да станат пушечно месо на Путин!
138
8
 
3
 
! Отговори
Динев преди 1 година
Брей ядреното плашило все се заканва,но май тяхните танкове по горят,през юни бях крак ,Киев и Гостомел с хуманитарна организация и видях лично ,разните руски танкови колони праз март ,още седяха край пътя на някой места ,на едно място около 200,изтърбушени камази ,урали,с Град,бензиновото,а псъ Украинците тогава нямаха почти нищо ,като сегашните хаймерси или други
137
2
 
8
 
! Отговори
До 150 преди 1 година
Кога точно британски танкове са воювали срещу руснаците, бе ***?
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Do 139 kakyv Bylgarin si ti si edno scheiße typo i negramontno
135
25
 
29
 
! Отговори
Луд с лопата преди 1 година
Навремето бях горд и се кефих на руските филми за войната и как са победили,но след като в момента те повтарят грешката на фашистите и атакуват суверенна държава ,мъчейки се да я откраднат ,в тази мирна демокрация ,koмyнягuтe няма да прокопсат ,бавно но сигурно вървят към краят си.
134
23
 
15
 
! Отговори
Луд с лопата преди 1 година
Навремето бях горд и се кефих на руските филми за войната и как са победили,но след като в момента те повтарят грешката на фашистите и атакуват суверенна държава ,мъчейки се да я откраднат ,в тази мирна демокрация ,*** няма да прокопсат ,бавно но сигурно вървят към краят си.
133
9
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Великобритания и САЩ също трябва да изгорят така прасетата Щесе изпарят и ще има спокоиствие на планетата теса долна ***
132
7
 
6
 
! Отговори
Чичовци преди 1 година
С какви пари се правят тези танкове?!Китай,туркия,Индия,Иран,Унгария или Сърбия ги инвестират,или работят на "Ишлеме или Вересия".Интересно ни е,но не ни интереса те,КАПИШ!
131
21
 
29
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Русия като загуби войната Копейкин ще бяга при Путин.
130
14
 
29
 
! Отговори
Аз преди 1 година
Да екстрадираме Костя в Русия!
129
22
 
22
 
! Отговори
Путин Капут преди 1 година
Нравится не нравится,НАТО разширяется!
128
27
 
23
 
! Отговори
българин преди 1 година
Русия никога не е освобождавала България! Само е преследвала своите интереси. А ние сме платили скъпо и прескъпо за това! И не само в пари! За жалост 45 години промиване на мозъци не могат да се поправят лесно... Да има велики руснаци, култура, наука... Има ги и при немците, ама и едните и другите са виновни за военни престъпления - немците преди, а руснаците и до ден днешен
127
37
 
25
 
! Отговори
Путин Капут преди 1 година
Слава Украине!Героям слава!
126
30
 
25
 
! Отговори
Путин Капут преди 1 година
Путин и шайката му фашисти ще горят в ада.
125
21
 
10
 
! Отговори
Слава преди 1 година
России, пукайте се, *** козарски!
124
24
 
18
 
! Отговори
Хайл химарс преди 1 година
Песков, дъщеря ти е наркоманка и яде черните членове някъде в гнилия капитализъм където си я пратил с парите на бедните руснаци.