Русия експулсира 34 германски дипломати

Те са работили в Москва
22 апр 2023 19:52, Александър Попов
30
Русия експулсира 34 германски дипломати
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия експулсира 34 от около 90 германски дипломати, работещи в Москва, съобщи в събота вестник Bild, позовавайки се на свои източници.

Експулсирането е в отговор на решението на Берлин да експулсира над 20 руски дипломати. Значително ще бъде ограничен и максималният брой служители на германските дипломатически мисии в Русия.

По-рано агенция ДПА информира, че руски самолет Ил-96-300 е излетял в събота от Москва и е кацнал в Берлин. Твърди се, че полетът е имал специално дипломатическо разрешение. Първоначално не бяха дадени подробности за товара и пътниците. Въпреки това, както отбелязва ДПА, може да се предположи, че това е полет, свързан с дипломати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Русия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Песков свири Вагнер преди 1 година
в Московската Филхармония ! Що не ръкопляскате ?
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Владислав Амосов от Якутия, екс офицер от Главно Разузнавателно Управление ГРУ на РФ премина на страната на Украйна. Защото Русия започна бандитска война. Той създава Сибирския Батальон от бойци от Сибир, решили да свалят Путинския престъпен режим.
23
0
 
5
 
! Отговори
БВП преди 1 година
БВП на кралството - 3.2 милиарда долара от които дела на реалната икономика е 0.64 милиарда. Е това е просперираща икономика, добре че останалия свят е луд да продава стоки срещу английските хартии (паунди)... хахахаххахаахаах
22
1
 
7
 
! Отговори
GDP преди 1 година
Та я да видим как е структуриран брутния продукт на острова... Земеделие - около 0.68% от брутния продукт, индустрия - 17.49% и услуги - 72%... Услугите включват "продажби", "финанси - банки, застрховки", "държавни служители", "развлекателни дейности включително секс индустрията"... Тоест велика Британия е печатница на пари.... Само около 18% от БВП е реална икономика...
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До У бре -- По площ Европа е около 10 милиона квадратни километра. Руската част от Европа е само 4 милиона квадратни километра тоест близо половин Европа... Та така горди ми "европейци"...
20
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия ке падне. В лето 2023 от Христа...
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
18 нали питаше кога ще ги гонят
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те с тия патоци уж избиха рибата,но такава се не видя да има,а уж за бърз улов гърмят с взрив във водите по-бързо да съберат рибите изплували на повърхноста на водите,че даже натровени от газта не изплуваха да забележат еколозите замърсяванията на участъците,да повдигнат въпроса за чистотата на водите и забрана за избиване и натравяне на морските обитатели,че още от взрив с искри от него при смес от газ и вода такава взривоопасна смес се става,че гасене няма чак до водната повърхност пламти плам
17
3
 
15
 
! Отговори
Жиката преди 1 година
Ще потъне първо острова ,а после швабите да мислят.
16
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас! Горките хора! Повече няма да могат да маршируват пред мавзолея на Ленин!
15
1
 
12
 
! Отговори
Жиката преди 1 година
Много номенклатура по тези посолства.
14
4
 
14
 
! Отговори
Джовани Трапатони преди 1 година
Довиждане шваби, вий жертва паднахте
13
20
 
6
 
! Отговори
У бре преди 1 година
Русия е азиатска страна.Вече почти официално! На Европа не е нужна тази сбъркана държава! Нека Китай си играе на руска бавачка,нека Индия ги дундурка! В БРИКС, от 5 страни Русия е едва 4-та по икономика! Търкулнало се спуканото гърне, намерило похлупак..
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Вече я няма онази Русия" --- Преди месец Президентът Путин рязко и решително отмени беззъбата руска дипломация. Освен тези 34 германски дипломати има и друго. Министърът на войната на ФРГ си позволи да се изкаже за допустимост на удари на ВСУ по руски градове. Мария Захарова го посъветва да си запомни думите, защото ще му ги припомнят. Медведев посъветва всички желаещи да нападнат Русия, да бъдат готови за руски парад в Берлин.
11
3
 
28
 
! Отговори
даа... преди 1 година
"Вече я няма онази Русия, която мнозина смятаха за" будала
10
37
 
7
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
трябва да се изгонят всички с руски паспорти.. едно към едно са с мюсюлманите идващи от кочи ната.. Идват в Европа и уж не я харесват искат да я направят по образ и подобие на техните коч ини от където дошли..Ами да си стоят там бееееее.
9
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормална реакция от страна на РФ! Твърде дълго трая "безчинствата" на ответните държави "членки" на "ЕС"! И то срещу нейните дипломати на тяхна територия!!!
8
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сталин е трябвало да валцова с танкове територията от Кьонингсберт до Базел и Еемсхавен до Залцбург.
7
9
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
скоро германия се молеше на швейцария да и дадат самолети, че тяхните ги дали на бандитска украйна! срам за нато!
6
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Aбe, Xaнc нeщo ce cтecнявa ga nonитa Moшe, зaщo мy gyмнa naтoцитe..